Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 25 januari 2013

Av Jenny - 25 januari 2013 14:39

Jag som hade blivit så bra på detta med att uppdatera bloggen ganska ofta tog en liten pause. Veckan som gått har varit hektisk, men rolig!

I måndags började jag skolan och det var skönt att Alex sov hos mig under den natten annars hade jag nog inte fått en blund. Allt har gått bra och vi har haft fullt med föreläsningar och lite nolleP. Jag har knappt hunnit vara med tråkigt nog men jag var ju iaf med på det roligaste -festen i Onsdags.

Mån och Tis vart de träning och plugg kollning på kvällarna. Onsdag var min första utgång på STUK, skitakul är det jag kan säga och farligt billig alkohol, massa dans och då mer bugg med liveband vilket var spännande. 

Torsdag (igår) var en halvfull dag med föreläsningar från 8, härligt pigg efter att ha sovit några få timmar men jag klarade mig riktigt bra. Hemmåt och kolla upp plugg grejer, skrev ut, köpt böcker. Lagade middag och tog en tupplur innan jag fortsatte. Tidig kväll kan man ju säga att de vart ;) haha

Idag Fredag var också bara halv föreläsningsdag så vid 12 drog jag till Ormberget för skidåkning. Tror jag bättrade mmin förra tid ganska mycket, flera minuter faktiskt. Jättefina spår och rätt bra fäste. 

Har inga planer för ikväll men borde springa i duschen, blir alltid svettig av skidorna och aldrig på samma sätt i friidrotten. 


Lite bilder jag tagit när det var så himla fint ute. :)

     

En dag kom Amanda med hästarna förbi. Jojje och Amanda! + halv Thomas...

   

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards