Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 9 juli 2009

Av Jenny - 9 juli 2009 22:47

Åååhh, alltså shit vad jag längtar tills jag får inreda mitt hem helt själv. Och hitta alla fina muggar och allt som jag vill ha!

Jag har ju redan börjat samla på mig lite, och jag älskar verkligen de prickiga skålarna och kopparna jag fick när jag fyllde år! Tack tjejer :D Dessutom har jag röda dynor med vita prickar på, ASFINA! :D Som jag ska ta med mig till min uteplats :)

Åh, nu fick jag flytt längtan! :D Måste kolla runt på hemma sidor och kika på grejer ;)


Föresten har jag i några år verkligen letat efter en brödrost som har lixom mönster på sig.. De är sjukt svårt att hitta!!

Av Jenny - 9 juli 2009 22:32

Jag älskar dig <3

De är alltid upp och ner men jag klarar mig inte utan dig, alla hjärtan i världen till dig för du är de finaste som finns.

1 år och 3 dagar.

Av Jenny - 9 juli 2009 22:19

Då var Lena och Sten här.

Skit-trevligt som vanligt :p Jag får sova här i datarummet i resesängen vilket är lite mindre mysigt. Tror jag ska öppna fönstret nu lite innan jag ska sova, är så varmt här..

Idag har jag först städat mitt rum och toan nere, alltså dammtorkar rejält och dammsugat. Efter de var de lunch och alex vaknade, efter de åkte vi buss till stan. Jag gick först några ärenden och han några på skilda vägar, sen träffades vi igen och gick tillsammans lite. Hittande nästan en klänning men köpte inte, kändes inte sådär riktigt super rätt.. Letade skitmycke efter höga klackar skor, jag vill verkligen ha men nej. Alltså jag vet inte vad de är. Jag hittar inga, jag hittade inga jag änns ville prova för att jag inte tyckte dom var snygga. Hopplöst. :(

Jag får väll gå i nåra gamla fula imorgon, föresten ska de blir skitkul och jag är jätte taggad! :D Dilemmat just nu är bara håret och skorna, åååhhh jag blir galen typ! :p


Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards