Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 10 mars 2011

Av Jenny - 10 mars 2011 18:47

Hej!

Natten som var så hemsk hade jag verkligen aldrig klarat så bra utan fina mamma. Hon sov i samma säng bara för att hjälpa. (Och har inte blivit smittat!!! Sikken tur) Hela dagen efter låg jag i sängen och var SÅ trött, ville bara ligga, orkade inte sitta. Sov hela kvällen och fick i mig resorb, vatten, 1/2  macka,lite gröt och en korvskiva.

Dagen efter vaknade jag upp ganska tidigt, gick i duschen för att göra mig lite fraich.

Åt lite fil och proviva till frukost och beställde flygbiljett. Gjorde några mackor till matsäck, packade och for till flyget.

Om jag gärna stannat hemma? Ja, om det inte varit för det jag visste att jag skulle få göra. Magen var verkligen inte i skick.

Flygen, första starten gick bra, vi var i tid, när vi skulle landa var det ju lite värre. Luftgropar som jag inte gillar.. 

Sedan börjar det på Arlanda att Oslo flyget är inställt och jag får vänta på nästa.. Blir alltså nån timme sen till Oslo. Även den landningen tycker jag var jobbig.

Var otroligt trött hela resan men sova kunde jag inte.

Möter upp Amanda och Gurra. Äntligen!! 

De är rädda för mig men hade ju som ändå gått mer än 1 dygn sedan jag spytt. Vi går till hotellet och sedan och äter middag. Får ta med mig resten som jag inte äter eftersom jag kände att det var verkligen onödigt att bara äta så lite som jag ätit utan att inte ta med. Blev en tidig kväll eftersom vi visste att tidig morgon och lång dag väntade! (Dessutom behövde jag verkligen sova) :)

Berättar mer om resterande dagar nästa gång! ;)

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards