Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under juli 2009

Av Jenny - 7 juli 2009 15:23

Tjabbaaa!

Idag på morgonen eller 10.45 hade jag körlektion, vi tränade körning på landsväg. De gick bra och imorgon blir de rondells körning :p Fast de kan jag ju faktiskt hyffsat bra, bara att jag glömde blinka nästan varje gång jag skulle ut ur rondellen idag, skitirriterande!!! :O

Men jag kör ju faktiskt bubblan om jag inte sagt de, jag tycker de är rätt coolt ;p Fast jag tror att jag kommer att köra en annan bil imorgon, lite nervöst men de ska nog gå bra, hoppas den är lätttare att köra än bubblan, är så ovan vissa dagar?! Konstigt är de för ibland går de skitbra med kopplingen och idag gick de inte alls så bra ett tag.


Efter körskolan övningskörde jag lite i bergnäset och sen hem, åt lunch och gjorde ett till teoritest på datorn. De gick bra, bara 6 fel ! :)

Ikväll blir de riskettan, från klockan 16.50 vet inte hur lång den är? är de någon som vet de?

Av Jenny - 6 juli 2009 19:50

Dagen började med körskola, kul kul! :) Har även imorgon och Onsdag, plus riskettan imorgon också!!

Nu är mycke bokat :p

Sen gick jag hem till en sovande pojke, som vanligt, klockan var ju bara 10 i 10, jag sysselsatte mig med lite teori och sudoku.

Efter nån timme vaknade väll han av två små söta flickor som kom och hälsade på, vi åt lunch och gick efter de till stan.

Där köpte jag ingenting, alex köpte nå konstiga datagrejer och vi kollade runt, vi gick hem, busade lite med flickorna, fikade lite bullar och for iväg till Alex systers nyöpta stuga. Där var de fint.

Vi for hem sen övningskörde jag hem.

Nu har jag gjort ett teori test på datorn, de gick ganska bra, hade kunnat gå bättre men jag tyckte de var hyffsat bra för att vara första gången.


De blev helt enkelt inte som jag tänkt mig, inte alls.

Av Jenny - 5 juli 2009 21:40

Tjo, idag har jag bara varit hemma och städat osv tills vi begav oss till Mormor och Morfar för att fira morfar 74 år :)

Där fick vi grilla åt Morfar, så vi fick grillat kött och potatisgratäng vilket var mycket mumsigt, till efterrätt blev de en brownies kaka med vit hoklad och hallon som jag gjort åt Morfar och vanlig tårta med ordgubbar på. Mycke fint :)

Jag övningskörde båda vägarna, men hem bara till varvet, då hoppade jag och alex av och nu är vi hemma hos honom. 

Mys, jag upptäckte ust att våran första puss inte alls var den 6 juli som vi alltid trott utan den 7 juli :O Orolig jag blev, men vi räknar ändå den 6 eftersom vi gjort de hela året så varför plötsligt ändra? Vi hade ju ändå träffats innan. x)


Imorgon har jag och Alex varit tillsammans i 1 helt år! fattar ni vad tiden går fort och hur mycket jag tycker om pojken, de är helt sjukt! ^^

<3


Av Jenny - 4 juli 2009 23:00

uppdatering,

Jag har haft mina 2 första körlektioner, det går hur bra som helst och jag är skitglad och peppad! :D

Jag har just kommit hem från Jokkis mysiga stuga, där vi tillblingat fredagskvällen natten och lördagen till typ klockan kvart i 10 eller något på kvällen alltså. :)

Igår hann vi bada och grilla majs och pinnbröd. Jätte mys och vattnet var riktigt varmt 20 grader och luften var mycke kallare. :p

Inatt sov vi dåligt och alla 3 jag jokki och gurra, jag är förkyld och trött. Men idag har vi fiskat trotts de lite blåsiga, kalla och mulna vädret, gurra for under fisket hem men jag och jokki fortsatte och de nappade 2 gånger för jokki 0 för mig ;/ Sen for vi tillbaka till stugan, åt lunch och vi har inte gjort speciellt mycke idag, spelat spel, sett lite tv, skrivit av recept, rott båt, ätit gott (!!!), lagat maten och efterrätten typ.

Men mysigt och lungt har det varit, och eftersom jag inte är så kry så har de ändå varit ganska skönt att ta de lungt.

Var egentligen meningen att vi skulle sova där inatt också, men båda hade nog lust att bege sig hemåt pga de dåliga vädret.. Men nästan gång vi far så då kommer de vara bra väder!


Imorgon fyller morfar år så då blir det grillning hos dem och jag tänker då köra dit, tror nån annan att de ska köra får dom ta en egen bil!! sådeså ;) haha

Av Jenny - 1 juli 2009 22:20

Ja, de är helt enkelt för fint väder för att vara inne nu, de är så skönt! :)

Idag har jag varit på storsand och badat med Gurra, de är så varmt och jag längtar redan till nästa gång jag badar, de är ju bara så sjukt kul! :D

Hur som helst for vi hem och vi åt middag sen kom gurra hit igen för att jag skulle få fixa hennes hår (en till grej jag riktigt gillar) till släcktgrejen de skulle ha.

Efter de har jag bakat bullar, jag var så sugen på de tidigare idag så jag kände mig villig att baka när solen ändå var i moln nu på kvällen. :)


Bildbloggen är uppdaterad! äntligen... ;p

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards