Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2011

Av Jenny - 14 mars 2011 08:28

Alltså jag kan inte sova på morgonen!!

I helgen har jag varit uppe vid 8 varje dag men vaknat tidigare och dragit mig, idag då. Kunde knappt sova något känns som att jag snurrat hela natten och steg upp innan 06.30? Började med att stoppa in en tvätt, Allis jamade och var konstig och spydde, torka lite spya, gick ut för att hämta tidningen men då började jag skotta istället eftersom plogbilen varit här, sedan in, frukost, vika tvätt, hänga tvätt, plocka disk och diska, körde helt plötsligt lite magstyrka också. Och nu satte jag mig här. Alltså vad ska jag ta mig till denna morgon. Börjar jobba 13.. En evighet till det.

Jobbar till 21.30

Ha en bra dag!

Av Jenny - 11 mars 2011 18:46

Då drar jag snart iväg på party!!

Jossan har ett going away party eftersom hon blir borta så länge! Jag hänge ju dock med henne första månaden, i slutet får vi ha ett nytt going home party för mig ;) Hehe! Eftersom jag fyller år nästan direkt när jag kommer hem!

Kommer nog bli en rolig kväll detta! Bara vi kommer oss dit någon gång... Väntar på skjutsen nu. SEGT!

Jag har ju varit klar ett tag nu lixxom.. Hunnit massa tjafs tillåme!

Ha en bra fredag mina fina! 

   Party med denna fina! 

Av Jenny - 10 mars 2011 18:47

Hej!

Natten som var så hemsk hade jag verkligen aldrig klarat så bra utan fina mamma. Hon sov i samma säng bara för att hjälpa. (Och har inte blivit smittat!!! Sikken tur) Hela dagen efter låg jag i sängen och var SÅ trött, ville bara ligga, orkade inte sitta. Sov hela kvällen och fick i mig resorb, vatten, 1/2  macka,lite gröt och en korvskiva.

Dagen efter vaknade jag upp ganska tidigt, gick i duschen för att göra mig lite fraich.

Åt lite fil och proviva till frukost och beställde flygbiljett. Gjorde några mackor till matsäck, packade och for till flyget.

Om jag gärna stannat hemma? Ja, om det inte varit för det jag visste att jag skulle få göra. Magen var verkligen inte i skick.

Flygen, första starten gick bra, vi var i tid, när vi skulle landa var det ju lite värre. Luftgropar som jag inte gillar.. 

Sedan börjar det på Arlanda att Oslo flyget är inställt och jag får vänta på nästa.. Blir alltså nån timme sen till Oslo. Även den landningen tycker jag var jobbig.

Var otroligt trött hela resan men sova kunde jag inte.

Möter upp Amanda och Gurra. Äntligen!! 

De är rädda för mig men hade ju som ändå gått mer än 1 dygn sedan jag spytt. Vi går till hotellet och sedan och äter middag. Får ta med mig resten som jag inte äter eftersom jag kände att det var verkligen onödigt att bara äta så lite som jag ätit utan att inte ta med. Blev en tidig kväll eftersom vi visste att tidig morgon och lång dag väntade! (Dessutom behövde jag verkligen sova) :)

Berättar mer om resterande dagar nästa gång! ;)

Av Jenny - 7 mars 2011 11:50

Det är vad jag kallar detta..

Att få magsjuka kvällen innan man ska flyga iväg på roligheter!!!

Skit skit skit skit!!!

Jag är alltså hemma fortfarande, mår dock mycket bättre efter min hemska natt. Svimmade till och med. Jag var helt, HELT utan krafter, orkade inte slänga upp benen på sängen utan mamma fick lyfta dem.

Allt jag hade i magen var borta och drack jag en pytte klunk vatten var den snart ett minne blott.

Har precis fått i mig lite gröt som jag hoppas ska hjälpa mig mer. Annars har jag bara fått i mig vätska. Nu på morgonen.

Idag vilar jag för att imorgon kunna ta ett annat flyg till Norge. Jag vill ju också vara med.. :(


Av Jenny - 6 mars 2011 09:41

Alltså shit!!

Imorgon far vi till Oslo! Och jag jobbar från 12.30-21.15 idag, kommer gå FORT!!! Måste dock packa ner allt ikväll, för imorgon far vi innan 9 till kallax.

Jag Amanda och Gurra far först till stockholm och spenderar dagen där i några timmar och på kvällen far vi till Oslo!! Tisdag är vi i Oslo och Onsdag blir en köa dag för oss, på kvällen är konserten och på Torsdag TIDIGT på morgonen flyger vi till Stockholm och vid lunch till Luleå!

Detta kommer bli GRYMT! :D

Vi kommer bo på toppen hotellet som vi fått till grymt pris och ha de himla gott! ;) hehe

Någon som vet hur man kan ta sig på olika sätt från flygplatsen till oslo? 


Iaf, sen efter denna resa tar jag direkt andra twinrix och säkert träffar min kära Alex och familjen! :) 

Kommer nog att vara ledig hela den helgen för då blir det fest och kanske en tripp till kåbdalis om vädret duger! Sedan försöka jobba veckan och sedan på fredag kväll drar jag jossan och bea mot Stockholm, för att på lördag morgon flyga vidare till Thailand!!!!! :D

SÅ KUL!!!

Om jag längtar till typ allt detta? Öhm.. JA!

  

Kärleksplopp!

Av Jenny - 3 mars 2011 17:26

Hej! Överkalix har varit ganska bra!

Ungdommarna var hyfsat intresserade och fick iaf ihop en film. Lite synd att de inte kunde hålla sig till grupperna kanske! :) Haha

Hotellet var riktigt fint och bra mat! Dock blåste det typ in igenom fönstrena för att det blåste så mycket!!


Måste bara prata om dessa ear cuffs, jag vet inte om detta bara är såna som jag kommer prata om eller om det även finns flera olika modeller, men de jag menar är de som man har ett örhänge i nere hålet och sedan även där uppe (eller vart man nu vill sätta det eftersom (som jag fattat) är detta bara klips på ena. Jag såg Elin Kling får några månader med ett liknande sånt här örhänge fast vr jag iaf trodde gick detta igenom hennes hl i örat och det var så jäkla snyggt!! Jag önskar att jag kunde hitta mig ett sånt som liknar det hon hade eftersom jag också har hål där uppe vill jag inte ha något klipps..


Åhnej, jag fattade precis vad en ear cuff är.. Jaja, jag vill iaf kanske inte ha en ear cuff då, utan något annat som finns!

Av Jenny - 1 mars 2011 15:34

Hej!

Väntar nu på bussen till stan. Har jobbat idag 7:45-15 skulle egentligen på massage 16 men nej, det gick ju inte när det inte går nå bussar vid 3 tiden. Skiit, har dock flyttat detta. Hade dock behövt det!

Nu ska jag iaf till Alex en snabbis på middag och ses en (kanske) sista gång på mer än en vecka. Lite träning till thailand ;p hehe

Vi ses kanske i typ 2 timmar på Torsdag kväll, men det är inget jag kan räkna med..

Jag far till Överkalix ikväll med Jossan och filmpoolen för lite workshop! :) KUL!

Nästa vecka väntar Oslo! ;) Späckat schema nu ett tag framåt! :p Men roligt!

   Har ni missat grisarna i Luleå? Här är dem, kanan som sätts upp varje vinter med olika djur! 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14 15 16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards