Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 4 mars 2013

Av Jenny - 4 mars 2013 07:46

Nu är han här!

Elvis, min alldeles egna hund. Snacka om at jag lever på moln trotts att jag går upp några gånger per natt och att han är så pigg vid 5-6 tiden så vi är uppe från de. :) Men han är så fin, så himla snäll och duktig! Han följer mig ute utan koppel men kan också gå lite i koppel men de kliar ju... Ska låta han ha halsbandet bara nu ett tag ute så han väljer sig vid de! :) 

Sen är han ju världens sötaste, brun liten pudelkille som ska bli mellan stor! Helt perfekt för mig tror jag, sen lyssnar han jättebra på mig. Han åker så duktigt i bilen och sover nedanför sängen i sin bädd. Jag är förvånad över att allt går så bra men jag håller mig lgn och det gör han också! 


Just nu ligger han i bädden bredvid mig i köket. Sover och ibland drömmer han å krafsar med tassarna, varje gång han jäspar kommer de ett pipljud som är så gulligt att jag skulle kunna fälla en tår varje gång nästan :) Min favoritkille.

Allis (katten) har tagit de ganska bra, hon håller sig undan men håller koll. De har väl inte direkt nosat på varandra ännu men de har inte rykt ihop. Allis varnar när hon tycker han kommer för nära och Elivs viftar på svansen och gör ifrån sig nått ljud. Det är faktiskt nästan enda gången han skäller, då han är påväg till henne och hon "säger" något. Det löser sig snart, hon måste bara släppa till och våga. 

Här kommer lite bilder jag fick av Amanda när hon var och hälsa på!

   

Snacka om sötis! Och glad tjej där bak! hihi :) 


Han är dessuom väldigt duktig med folk, vi har haft rätt mkt besök i helgen eftersom de ville se på mitt underverk och han har varit väldigt lugn när han var trött och märkte inte ens att de for folk och kom nya. Sen busade han ju såklart till lite också när han vaknat! 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards