Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under maj 2009

Av Jenny - 18 maj 2009 22:39

Alltså, att man kan tycka om någon så mycket är egentligen otroligt.

Ni vet nog vem jag pratar om, men ingen vet hur jag känner egentligen på riktigt lixom! Jag hade inte tänkt att berätta de heller men de är bara så härligt. <3

En massa kärlek till dig älskling :D


De senaste dagarna har det varit så fina dagar så man blir bara så glad, jag har försökt att sola mycket så att jag ska hinna bli lite brun innan sommaren är slut och de är ju alltid bra att inte blända folk när man börjar befinna sig på stranden. Fast det händer väll ändå alltid. x)

Jag sitter och läser Så länge vi båda andas och jag kan ibland bara inte sluta, den är ju så sjukt bra. Jag ska snart gå och läsa igen, men jag har snart läst ut den..

Imorgon är det inspelning, 20-talet igen i boden. Jag behöver inte fixa något för de har kläderna själva vilket är skönt :) Jag koncentrerar mig mer på vad det blir för lunch för mig istället, -sallad. Jag har en hel låda och jag kommer proppa imorgon säkert ;)

gott!


Till helgen blir det Munkvikenläger, de blir nice. Bada badtunna och vara med små konfirmander.

Det jobbigaste nu är att jag inte är helt friskus och har en blåsa på världens dåligaste ställe, jag känner mig just nu förlamad i läppen. Hemskt, jaa! Den gör ont hela tiden.

Godnatt

Av Jenny - 10 maj 2009 16:23

tjohoo, idag har jag nog gjort allt för att slippa matte!

Jag har hjälpt mamma att rensa/städa i vårat rum som är mellan tvättstugan och garaget, skitbra! Vi rensade bort en massa skor osv. sen var vi lite ute och sen kom mormor och morfar, då hade jag torkat stolarna så man kunde sitta och de var rena.

Efter de började jag och mamma köra upp krattade grejer och grenar till grusgropen, sen hade nån jävel lagt en gran och massa grenar och gräs vid grillplatsen?! Vad tänkde han/hon med?! korkad så innibomben, jag började förflytta allt detta till de riktiga stället och nu kan man grilla igen. Mys!

Nu har jag kommit hem, gjort en macka åt mamma som ska fara iväg och senare ska jag hänga tvätt.

Jag har haft ganska fullt upp. De är skönt, dock tog jag faktiskt fram matteboken och gjorde 1,5 eller 2 tal! bra.

jag har ångest över att bara röra i den.

Av Jenny - 8 maj 2009 23:05

Hej, alltså ibland är jag bara så klantigare än vanligt.

Jag råkade ju åka med vanliga bussen en dag när jag började 10 och dagen slutade med att jag hade åkt buss till eller från stan 5 gånger sammanlagt.

Men min dag var jättebra ändå med många cykelturer med min älskling, och mys på balkongen i solen.

Idag köpte jag och gurra present till Oliva som fyller 18 IDAG! Grattis! :D

Imorgon jobbar vi 10-16 sen hem, äter middag sen fika hos Olivia, ja tror de kommer bli gotteli gott! :p

Idag övningskörde jag igen, och de gick bra. Jag och mamma skrattar alltid så mycket när något händer så att de blir mer kul än typ om ja kör med pappa, han blir bara sur.

Av Jenny - 5 maj 2009 16:13

Hej, så skönt att allt är bra nu. Jag blev minst 50 kg lättare!

Idag har iaf varit skoldag och de har gått bra, men 3 var jag HELT slut i hela kroppen, ingen energi. Jag orkade knappt hoppa ut ur bilden, så nu har jag just ätit en macka :)

Ikväll vet jag ännu inte vad som händer, alla planer går i krasch men en sak är säkert att de blir övningskörning.

Igår körde jag första gången in till stan också, snacka om att jag kände mig bra!! :D ohyeah

De senaste dagarna har jag kört varje dag! Men jag blir bättre alltså! :D

Av Jenny - 2 maj 2009 22:53

Grattis Elina 18 år idag! :D 

idag har jag cyklat 9,något km vilket är hurtigt av mig, plus att jag har cyklat lite mera, gått på ett berg och grillat ute.

Jag känner mig sjukt svullen i ansiktet och just nu väntar jag bara, jag vill och vill men inget händer.

De är förjävligt helt enkelt.

Av Jenny - 1 maj 2009 19:31

Hej, de senare dagarna har jag varit riktigt hurtig och känner min skitduktig.

Onsdag, var jag ute och sprang och gick, gjorde hemmagrejer som dammsuga och vika tvätt, spelade in film till 3 på natten och sov alltså hos min pojkelipojke :)

Tordag, var jag ledig, vaknade sent och slut i kroppen efter gårdagens långa dag. Men for hem vid 1 och åt en riktigt god fruktsallad med yoghurt, efter de gick jag för att möta Amanda, jag både sprang och gick. Sen fick jag också godmiddag hos Amanda med den goa kycklingen och pommes!

Valborgskvällen blev lyckad, vi var både på majbrasan, hos en här i Antnäs och i någons stuga. Riktigt trevligt, och myskänsla i stugan med öppen eld. Vi började rulla hemmåt och jag hade inten aning om vad klockan var med 4 i 2 låg jag i min just nybäddade säng.

Idag, Fredag, har jag vaknat inte så sent, Amanda ringde och hörde om ja ville köra häst jag ba nee... Men ja kan möta dig! Så jag åt frulle, fick besök av Agnes och Alva, gjorde min utverdering av filmningarna, och for sedan iväg och gick sen sprang sen gick tills Thomas ringde och frågade om det var jag han såg. Mycke riktigt, jag väntade på tompa och sen kom Amanda också. Vi gick till stallet och där blev de lunch med hamburgare och godsaker, skitgott! :D Men jag var konstig och orkade knappt hela, dock åt jag upp den ändå. Sen gick jag och Amanda hem, den långa vägen. Sjuuuukt skönt och nu är vi sjuuuukt bruna :D Sjukt snygga alltså ;) haha

Hemma har vi gjort läxor och jobbat på riktigt bra, middagen hos mig var också god (amanda var gästen) och ikväll belönar vi oss med bio! ;D

Tjingen!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards