Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 16 mars 2009

Av Jenny - 16 mars 2009 21:08

jag måste bara berätta,

Idag när jag satt och väntade på bussen, var de helt vindstilla oftast och de var ASvarmt och ja blir bara SÅ glad! jag vill ha sommar nu och snart kan man cykla och ååååhhh! (egentligen vet ja inte varför ja längtar till att cykla så mycke men de är väll något jag fått för mig.. x) hoho)

För de har till och med börjat smälta jättemycke på våran gata vilker göt mig överlycklig! :D

Jag längtar efter att kunna ha sommarskor och ingen jacka, eller iaf kallare jacka. Äta massvis med TON av glass och ligga på stranden med massvis med frukt. Solglasögon och allt dedär mysiga med sommaren, att bara vara!

Av Jenny - 16 mars 2009 20:26

Tjao.

Idag har varit en bra dag!

Jag började vanlig tid och första lektionen var samhälls, såklart slutar vi hur långt som helst innan vi egentligen ska. Så vi har mer än 1 timma till nästa lektion som är Svenska. Där börjas de prata om nationella prov och sånna svårigheter, efter svenskan så slutar ju jag. Så ja åt lurre me Jossis petter och filip sen drog jag mig mot stan och Klarsynt.

Där bestäms med lite hjälp Ray ban glasögonen och imorgon ska jag på synkontroll. Men jag missar bussen med 1 minut!!!! Bajs tänkte jag och ringer Alex, som inte svarar, sen ringer jag till hans mamis och hon kikar om han sover och jo. Som en stock.

Ja vet inte vad ja ska göra får en lite ångest attack, men neejj jag kommer på att jag som bestämde att ja skulle besöka fröken april går och gör de på en gång. Kicki jobbar och de gör mig hyperglad. och där i hennes lilla affär går jag i säkert 40 minuter, pratar på, tittar på allt fint och köper en tabettask som är hyperfin :D

Tar ett bussen hem, sitter med jokki och mår illa hela vägen, kan ha berott på åksjuka.. Men när ja kommer hem, äter jag 2 bullar och bestämmer att nä, ja ska göra Pizzabullar!! Och det gör jag.

42 pizzabullar och sedan diskar diskberget som uppstått, diskångesten var nära ruskigt nära och ja önskade att någon skulle komma hem och säga duktigt jenny ja kan diska åt dig, men ingen kom så ja gjorde de själv och gissa om de blev renT!

Just nu sitter jag och äter Tofuline glass med apelsinbitar till, mums alltså! :D de är ruskigt gott.

Imorgon är en ledig dag för mig och min klass, gosch vad skönt!  Dessutom ska jag och Alex åka skridskor på isen i stan. Myyys med picknick och allt!

Ja kommer nog ha med mig massor! :O hihiii :)

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards