Peace, Love and Ice Cream

Direktlänk till inlägg 25 mars 2013

Fin helg

Av Jenny - 25 mars 2013 06:23

Godmorgon!
Vilken fin helg jag har haft!! :) Måste få berätta om den, kan väl börja från i fredags.
Då tog jag ledigt på eftermiddagen från plugg och hund (han fick vara med pappa) for först till storheden och gjorde en massa ärenden mest åt Elvis såklart.
Han fick sig en ny hundbädd! Verkar som att han trivs bra i den, har ju såklart den lilla kvar så han växlar beroende på hur han vill ligga ;)
Efter de skynda jag in till stan för att gå på LYXX för att bli sminkad! Kul var att både jag och mamma gick samtidigt. Vi blev så fina men det är alltid lite annorlunda när någon annan gör på en. :)
Vi strosade lite tills de stängde på stan och när vi var påväg till bilen gick vi in på pentik och jag använde mitt presentkort! Snacka om fina saker jag hittade :D Med söta renar på <3

Vi åt på restaurang innan vi for hem och de blev indiskt-så gott! Jag älskar indisk mat här i Sverige iaf, har ju aldrig varit i Indien och de mesta försvenskas väl lite..
Hem och mötte Alex och Elvis <3 bästa killarna ;) såg på skavlan och åt glass! Mums

Lördagen började jag med plugg fram till lunch då vi fick främmande av morfars, Simon, Alex (var ju här), Amanda och Alva eftersom vi ställde till med ett våffelkalas :D gott och trevligt. Elvis var ju också med.
Efter det for vi en sväng till stallet och snusade på hästarna, han är ju så modig min bebis <3 de gick alltså superbra :) hästarna är så fina!

Satt ute med min virkning i solen med mamma och Elvis.

Kvällen spenderades hos Amanda där Elvis dammsög golvet och vi såg på fångarna på fortet. Hade jag varit hemma hade jag släckt lamporna iaf - Earth Hour.

Söndagen började också med plugg.. Vill göra bort de för sen orkar jag inte. Var hungrig hela förmiddagen, åt lunch och for till Alex.
Där åkte vi skidor och lillen sprang, lekte inomhus och sen kom Doris!
Han nya tjejkompis, hon löpte nu så hon var ju lite extra go ;) rumpades.. Men så kul att se han med en annan hund, han var så jäkla busig. Kutade och hoppade som en tok ;) sen såg man hur stor han är nu jämfört med henne.
Vi åt middag och vid 19 for vi hemåt. Utslagen kille igår och idag <3

Vi hörs!
Bilder: från stallet, efter sminkning och en kille som gillar att sträcka ut sig i sin gamla bädd.

 
 
Ingen bild

Lena

25 mars 2013 10:58

Härlig helg ni haft! Kul att läsa. Vi har också haft det fint, när solen tittat fram har det värmt lite...
Kramar!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny - 27 november 2014 13:12


Det var inte igår! Jag måste skriva av mig och idag är vekligen en blä dag. Jag är inte riktigt frisk, sitter hemma och ska plugga men hjärnan orkar inte med. Noll lust. Jag måste ut med Elvis som jag iprincip alltid ser fram emot men inte nu. Vi s...

Av Jenny - 23 maj 2014 07:32


Ibland får man prioritera sömn före träning. Efter denna halva vecka som gått har jag varit så trött! Skoldagar med redovisning där jag har varit i slutet vilket leder till lite nervositet hela dagen och koncentration på vad de andra säger vilket i...

Av Jenny - 11 april 2014 10:01

Och föresten, uppdatering om Honey så har hon verkligen accepterat oss, de har även accepterat Elvis men har såklart respekt för honom vilket han har för dem också :) Honey sover på oss (speciellt mig) hela natten och de kommer och äter direkt jag sl...

Av Jenny - 11 april 2014 09:49

Jag har blivit sjuk. Ont och svullen i halsen plus mycket täppt och snorig i näsan. Jag känner att jag verkligen inte vill vara sjuk nu, det är sista tiden på skidorna och jag vill kunna ta vara på det i mängder. Nu orkar jag knappt gå ut med Elvis...

Av Jenny - 2 april 2014 11:37

Hej! Just nu bor jag Alex och Elvis på malmudden tillfälligt för att sköta cookie och honey, Elinas katter ;) De som har det jobbigast är Elvis och Honey, Elvis med alla ljud -tack radio så de inte blir så jäkla tydligt och Honey hon sover mest...

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards