Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2013

Av Jenny - 16 mars 2013 16:45

Hej!

Idag sov Elvis till ca 05.30, då klev vi upp och sen dess har jag varit vaken som vanligt. Annat är de ju för den parveln.. Folk som tyckte jag var morgonpigg förut kan slänga sig i väggen för det är inget mot för nu, nu tycker jag själv att jag är morgonpigg! Klockan står alltid på 05. nånting då det är dags. Men nu sover han iaf hela nätterna så de är väldigt skönt :)

Vid 08.00 har jag oftast gjort så mycket att jag alltid blir lika förvånad.. Haha


Nog om de, jag pluggade på morgonen genom att skriva på hemtentan, inlämning imorgon och förhoppningsvis är den ur världen. Dagen fortsatte med att vi gick ner till skidtävlingen, hejjade mamma i mål och Elvis skötte sig bra bland allti folk och andra hundar. Han är så nyfiken men samtidigt lite feg när de kommer till andra människor och hundar utomhus. 

Sen blev han kall och fick åka väska hem, så himla söt han är när han sitter där i. En man kom och frågade ifall han tyckte om att sitta däri, eftersom det var andra gången i hans liv så kunde jag ju inte riktigt svara på frågan men det kan jag nu. Han älskar att åka väska! Han är varm men ser allt. -Drömmen! ;)


Sen åkte vi lite med sparken också som också gick ganska bra, dock farligt när han far framför men som tur är så är jag ju uppmärksam. 

När vi kom in efter en liten pinkpause ute så hoppade han för första gången upp i soffan i vardagrummet, tror han blev jätte chockad över att han kom upp och såklart skitglad. 

Nu sover han på golvet här bredvid. Tung men rolig dag för honom idag med många intryck! :)

 

Åka väska! Denna är dock tagen förra helgen då vi var på skidor :)

 

Gullet <3

 

Elvis har växt så mycket sen vi hämtade honom för bara 2 veckor sen!! Han växer för varje dag och det är så roligt att få vara en stor del i hans liv, och att han är det i mitt liv. Denna bild är från då vi hämtade honom och han hade sin första utevistelse. 


Av Jenny - 8 mars 2013 09:49

Halloj! 

Inatt har Elvis sovit hela natten! Jag känner mig stolt och chockad. Jag tror han var upp och vandrade en gång inatt (kan lika gärna ha drömt de) och tänkte ja, han hann nog pinka under den svängen. Men icket! Han sov mellan 23-06.30 De tidigare dagarna har han vaknat och behövt gå minst 2 gånger. Nu var de jag som låg vaken och var beredd på att han skulle behöva gå ut.. Men jag får vänja om mig igen. De ska bli skönt med lite mer sömn om natten för det har de blivit ganska dåligt med i veckan då jag velat göra det bästa för min lille och samtidigt plugga och lyssna på föreläsningar.

Måste faktiskt säga att han varit rätt exemplarisk på förmiddagarna då jag haft föreläsning. Han har sovit och i pausen har vi gått ut för toa och bus! :) Men igår var han så pigg efter föreläsningen trots att jag varit ute med honom i typ 40 min (längsta sen han kom hit för att han fryser så mycket) så sov han en stund då vi pluggade sen levde han rövare som aldrig förr och de var sladdar, lampor, sopborstar -allt han kunde hitta och jag var flera gånger tvungen att gå från vårt möte.. Bejbisen beövde sin mamma. Men de ledde till att jag vart väldigt okoncentrerad då de lät som att toan höll på rivas.. 


Men hur som helst, de får jag jobba igen. Idag och igår har jag filat på en fråga på vår hemtenta som handlar om spermieproduktion. Kroppen är ju intressant ändå! Visste ni att det produceras ca 200 MILJONER spermier per dag. De visste då inte jag.


I veckan har vi också tränat sitt och de är han riktigt bra på nu! :) Koppel har vi också gått i och sen är han ganska mycket lös och springer och hopaps som en tok i snön. Idag har vi filmat honom, det är så kul med film och foto så man kan titta tillbaka.

Senare idag ska vi provåka en sväng i bilen för imorgon hade jag tänkt åka till Rutvik och introducera honom!   

Av Jenny - 4 mars 2013 07:46

Nu är han här!

Elvis, min alldeles egna hund. Snacka om at jag lever på moln trotts att jag går upp några gånger per natt och att han är så pigg vid 5-6 tiden så vi är uppe från de. :) Men han är så fin, så himla snäll och duktig! Han följer mig ute utan koppel men kan också gå lite i koppel men de kliar ju... Ska låta han ha halsbandet bara nu ett tag ute så han väljer sig vid de! :) 

Sen är han ju världens sötaste, brun liten pudelkille som ska bli mellan stor! Helt perfekt för mig tror jag, sen lyssnar han jättebra på mig. Han åker så duktigt i bilen och sover nedanför sängen i sin bädd. Jag är förvånad över att allt går så bra men jag håller mig lgn och det gör han också! 


Just nu ligger han i bädden bredvid mig i köket. Sover och ibland drömmer han å krafsar med tassarna, varje gång han jäspar kommer de ett pipljud som är så gulligt att jag skulle kunna fälla en tår varje gång nästan :) Min favoritkille.

Allis (katten) har tagit de ganska bra, hon håller sig undan men håller koll. De har väl inte direkt nosat på varandra ännu men de har inte rykt ihop. Allis varnar när hon tycker han kommer för nära och Elivs viftar på svansen och gör ifrån sig nått ljud. Det är faktiskt nästan enda gången han skäller, då han är påväg till henne och hon "säger" något. Det löser sig snart, hon måste bara släppa till och våga. 

Här kommer lite bilder jag fick av Amanda när hon var och hälsa på!

   

Snacka om sötis! Och glad tjej där bak! hihi :) 


Han är dessuom väldigt duktig med folk, vi har haft rätt mkt besök i helgen eftersom de ville se på mitt underverk och han har varit väldigt lugn när han var trött och märkte inte ens att de for folk och kom nya. Sen busade han ju såklart till lite också när han vaknat! 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20 21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2013 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards