Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2009

Av Jenny - 20 mars 2009 14:43

hohoo, sitter just nu hos mig pojkvän, har innan de varit i skolan och hur skönt som helst så fick vi börja typ 1 och en halv timme innan, fy bubblan vad gla jag blev. Jag Alex Janita ch Erik blev de.

Vi fick ha idrott med en annan klass men eftersom de bara var springning så gick de galant, jag och Janita sprang tillsammans dock sprang vi inte hela tiden för janta var en liten slöis ibland och ville gå, men jag gick ju med henne då också. De var ganska skönt att varva lite så men dock lite förmycke varvning för mig :)

Efteråt duschade jag och Janita gick hem och duschade. Nu har jag också följt min pojke hem för han ska ju åka idag vilket är tråkis, så ja är här för sista gången på typ 5 dagar, 6 kanske?

Iaf igår så blev de promme med amandi till stallet och ja hjälpte att mocka bajja med alvas barngrep, yesss sen fick ja rida på synna!! Seri, de är coolt. och kul! :D

Senare for jag till Alex och var här, vi åt ben and jerrys och såg film, och jag grät som ett barn och blötte ner kuddar och alltihopa, men den var sorglig i slutet dock väldigt rolig annars hela filmen! :D

Jag känner mig skitduktig som har varit så aktiv de senaste dagarna! nu ska jag pussas. tjing

Av Jenny - 18 mars 2009 19:44

Hallå, trotts allt så blev dagen super, vi gav oss ut på skidorna och skidrade som aldrig förr och åkte mördarbacken, inte Alex för han va en liten köttbulle och satt ner istället x) hihi gulligt var de iaf.

Sen fikade vi lite på våran altan och solade för de var grymmarns fint väder.

Nu har pojken åkt hem och jag har en Knäckpaj i ugnen, vi har ätit middag och mamma är inte hemma.

Igår var också en bra dag, med fint väder men dålig is, så vi gick istället, men de var lika roligt de me. :) På kvällen var vi hos Amandis och kikade på one tree hill och gossip som har kommit tillbaka efter ett långt uppehåll. Jag har nog egentligen tyckt de har varit ganska skönt. hoho

 Nu ska linnis komma och ja ska ta ut kakan. tjingen

Av Jenny - 18 mars 2009 09:30

Idag har jag hunnit mycke, varit ute och promenerat, gjort mer situps och ryggups, tagit det lungt läst tidningen väldigt noga för att de skulle ta lång tid och de visade sig att Johan var med i tidingen om filmen vi spelar in. Så i B kurirnen i början någonstans kan ni läsa om de, dock kommer artikeln lite väl sent..

Dagens frukost blev Verums drottningsbärs fil med banan, kiwi, solroskärnor, krossade linfrön och flingor. Tabben var att bananen var superäcklig så ja lämnade några skivor och att jag ör allergisk för kiwi så de började klia i halsen. Annars var de asgott. :)

Just nu väntar jag bara och är bara sur, kommer inte blir kul för den plutten att vakna till mitt sånthära humör..

Men shiet vad kul med så många komentarer, jag blir asglad och ska svara nu :D På era bloggar!

Av Jenny - 17 mars 2009 08:24

Hej, morgonen började som vanligt. Jag vaknade alldeles förtidigt, före 6 och försöker att somna om, idag var en sån dag som ja lyckas, till klockan 7. Yes..

Ja stiger upp och under morgonen har jag sysslat med att äta frulle, göra olika flätor på mig själv men de blev till slut bara en utbakad fläta på bakhuvet som snart kommer fara ut för att mitt hår vägrar vara i fläta på mitt bakhuvud?! Jag har också gjort situps och ryggups, duktiga jag, Packat matsäck, men fick packa upp igen för att de inte ska bli dåligt innan ja ska gå... kul.

Och nu sitter jag här och tänkte berätta min kärlek till mörkblått, de har slagit mig i huvet och jag bara älskar färgen! Förut hatade jag ALLA blåa färger på mig själv, men nu stortrivs jag i mörkblått, marinblått kanske de heter, ja vet inte riktigt. Men jag hatar fortfarande sånnahära vanliga blåfärger, jag är bara så otroligt FUL i den färgen!

Ni som känner mig vet vilken färg jag menar.. De är rent utav hemskt. PÅ RIKTIGT!! :O

Annars så är vädret skitamega bra, shiet vad glad jag blev när ja vaknade och såg att de var sol, och ja kände att detta är verkligen rätt dag för lite skrillo åkning. kuliiigt! :D

Nej nu ska ja gå och kika om ja kan ha tjocksockar i skrodskorna, vilket jag är 100 på att jag kan ha men måste kolla ändå för säkerhets skull.

Av Jenny - 16 mars 2009 21:08

jag måste bara berätta,

Idag när jag satt och väntade på bussen, var de helt vindstilla oftast och de var ASvarmt och ja blir bara SÅ glad! jag vill ha sommar nu och snart kan man cykla och ååååhhh! (egentligen vet ja inte varför ja längtar till att cykla så mycke men de är väll något jag fått för mig.. x) hoho)

För de har till och med börjat smälta jättemycke på våran gata vilker göt mig överlycklig! :D

Jag längtar efter att kunna ha sommarskor och ingen jacka, eller iaf kallare jacka. Äta massvis med TON av glass och ligga på stranden med massvis med frukt. Solglasögon och allt dedär mysiga med sommaren, att bara vara!

Av Jenny - 16 mars 2009 20:26

Tjao.

Idag har varit en bra dag!

Jag började vanlig tid och första lektionen var samhälls, såklart slutar vi hur långt som helst innan vi egentligen ska. Så vi har mer än 1 timma till nästa lektion som är Svenska. Där börjas de prata om nationella prov och sånna svårigheter, efter svenskan så slutar ju jag. Så ja åt lurre me Jossis petter och filip sen drog jag mig mot stan och Klarsynt.

Där bestäms med lite hjälp Ray ban glasögonen och imorgon ska jag på synkontroll. Men jag missar bussen med 1 minut!!!! Bajs tänkte jag och ringer Alex, som inte svarar, sen ringer jag till hans mamis och hon kikar om han sover och jo. Som en stock.

Ja vet inte vad ja ska göra får en lite ångest attack, men neejj jag kommer på att jag som bestämde att ja skulle besöka fröken april går och gör de på en gång. Kicki jobbar och de gör mig hyperglad. och där i hennes lilla affär går jag i säkert 40 minuter, pratar på, tittar på allt fint och köper en tabettask som är hyperfin :D

Tar ett bussen hem, sitter med jokki och mår illa hela vägen, kan ha berott på åksjuka.. Men när ja kommer hem, äter jag 2 bullar och bestämmer att nä, ja ska göra Pizzabullar!! Och det gör jag.

42 pizzabullar och sedan diskar diskberget som uppstått, diskångesten var nära ruskigt nära och ja önskade att någon skulle komma hem och säga duktigt jenny ja kan diska åt dig, men ingen kom så ja gjorde de själv och gissa om de blev renT!

Just nu sitter jag och äter Tofuline glass med apelsinbitar till, mums alltså! :D de är ruskigt gott.

Imorgon är en ledig dag för mig och min klass, gosch vad skönt!  Dessutom ska jag och Alex åka skridskor på isen i stan. Myyys med picknick och allt!

Ja kommer nog ha med mig massor! :O hihiii :)

Av Jenny - 15 mars 2009 18:41

Tjenoo, igår blev de melodifestival hos mig med gurra ville linnea och alex,+ mami och papi. Vi gjorde lite smoothie och de va rätt gott, den ena iaf men sen började de klia i halsen av ananasen som var i. SKit också tänkte jag och tog en kaka istället. Sen ett äpple. hoho

Operasångaren som alla redan vet gick vidare och ja tyckte de var okej. Jag hejade inte på någon men de är så coolt att kunna sjunga opera.

På dagen blev de fika med Johan Jonna och alex, på T.A ja åt ett vaniljhjärta och te. De var rättså gott och mysigt också. Länge sen vi träffade jonna iaf, Johan ser man ju nästan varje dag. hoho

Hur som helst handlade jag på stan!! Seriöst jag blev helt enkelt kär, i en kjol och en tröja. Roligt.

Dessutom måste ja bestämma mig om glasögonen ikväll eller imorgon innan 11... aaahh ångest! jag gillar faktiskt båda..

Idag sov min pojke här och han for hem 10.37 då hade jar varit vaken länge.. Efter han farit gick jag till Amanda och blev kvar där hela dagen ända till middagen, vi pluggade (järnet jag inte amanda), åt lurre och sen köpte ja den nya magnumglassen, den blev för mycke tillslut. Så ja får se om ja köper de nån mer gång, den kostar ju trotts allt 22 kronor, väldigt dyr..

Vi har också promenerat, och jag har fryst hela tiden.. :O jobbigt.

Av Jenny - 14 mars 2009 08:59

Jaha, då var det helg, Lördag.

Igår vart de myskväll hos mändi vilket var väldigt mys och samme höll nästan på att somna i min famn vilket var ännu mera mys, dock höll mitt huve på att dö hela kvällen tråkigt och ja gick hem dirre efter utröstningen av Lets dance som vi såg. fast de gjorde alla och endel innan.. Känns fortfarande som att ja är lite sjuk, men gryymt mycke bättre än de dagar ja hade feber och ändå var aktiv. De var grymt jobbigt..

Idag ska jag som nästan har börjat bli en vana på lördagar fara till Luleå stan och först kommer jag gå själv ett tag eftersom de flesta som ja senare ska träffa sover nu och sen. Vi ska fika, och de kommer att bli mys :)


Mamma och Pappa är i kåbdalis idag, ååååhhh vad jag ville fara, jag blev så taggad att jag drömde om de och allt. Men icke, de gick i krasch så de blev inget kåbdalis för mig. Dock började jag sakna Riksgränsen apamega mycke!! Så ja funderar om ja kanske ska önska mig en resa dit med vem som helst! Någon som vill fara med mig alltså, skulle vara så jäklarns skojj! och åka korglift och alla bra backar. ååååhh :D

Nej, ja hör att tvättmaskinen slutat snurra så ja ska hänga kläder och sen göra mig någolunda fin för att fara till stan. Iaf så kommer jag hem och lagar middag och de blir något som heter typ strimmelbiff med hetta eller så har jag bara hittat på de sista för strimmelbiff heter de iaf! :) hoho

TJING mina vänner

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16 17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards