Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under juni 2009

Av Jenny - 7 juni 2009 18:57

De senaste, Lördagen spenderades i bil påväg till haparanda och Finland med Jokki (körde), linnea, gurra och Elina plus en till bil med andra tjejer i.

Vi gick först på ikea, de är alltis hyfsat kul, men alltis lte jobbigt fast vi skummade med igenom allt så de kan inte tagit så jättelänge, jag köpte ett rött lakan!

Sen skopunkten, några köpte skor, riktigt fina också men jag förblev gammeldags med mina gamla söndriga... >.<

Efter de blev de äta på Max, shiet va gott de var! Som jag har längtat. När vi var mätta for vi över gränsen till "på gränsen" gick på lite olika affärer och inhandlade skitsnygga örhängen och någon cool grej som var blommig. Hoppas att jag komer att anvnda den, men jag tror de kanske. ;)

Sen blev de alko (även om de är i själva gallerian också) och de kändes så coolt att kunna köpa själv! Efter de var vi påvägen hemmåt.


Kvällen körde jag och hämtade pojke min och sen mötte vi gurra och victor, spelade lite boll, spelade kort och monopol (jag vann så långt som v hann spela!! :D  ) och såg sen "vi hade i alla fall tur med vädret igen" .


Idag har jag fått med Alex ut och springa, göra styrke hemma och ni förstår inte hur lycklig jag är och jag vet inte själv hur det gick till att han gick med på de. Men alltså jag tyckte de köndes så skönt att kunna göra det tillsammans! :)

Sen dess har vi duschat, ätit, varit en sväng till amanda (och jag fick prova hennes nya spel, de blir en drog!), farit till Ale och hälsat på hans syster och hennes barn, skönt att de äntligen var framåt på typ en gång lixom, efter de blev de lite "jeny kom hit" ofta.. :p Men de tycker jag bara är bra! :)

Föresten så frågade Alex systersdotter oss idag "har ni barn?" och de var u så gullt, hihi och båda ba "nee, vi har inte barn." :p

Nu har vi kommit hem och jag måste på toa. tjing

Av Jenny - 5 juni 2009 15:24

Tjabba, sitter hos en duschande pojkvän. Höll nyss på somna jag blev bara tvärtrött. konstigt?

Hur som helst sov han över hos mig igår till idag igårkväll såg vi "parfymen" hos mig med Linnea Gurra och Victor, den var bra tills slutet som spårade helt?! Vi tänkte se "vi hade i alla fall tur med värdet igen" men de blev nått slags missförstånd men ica hann också stängaganska jobbig..


Spelade ju in film igår också, med poliser, radio och massa statister på palts! :D Jag fick agera scripta, och de gick bra ibland iaf. Men coolt var det med poliserna ochallt faktskt!


Var iaf till nya alikskiosken igår, nej jag gillar då absolut de gamla bättre och skönt att de är ica som är nära mig! :)

FöRESTEN MVG på samhällsprovet!!!! snacka om nöjd tjej!! :DOm jag har fått MVG på en annan grej får jag de i slutbetyg, försökte att få de då men jag fattade inte riktigt uppgiften så jag vet inte vad jag har fått på den för kejll bell är seg på att rätta! men jag hoppas att jag har lyckats!

Av Jenny - 4 juni 2009 07:54

hallå, sitter p skolan och väntar in de andra just nu!

Vi ska till Kalsvik och filma nutid så det är enkelt för mig som är mask och kostym! :) skönt! så jag kan plugga samhälls.. De kommer säkert att gå åt skogen bara för att jag känner att jag kan de. >.<


Hur som helst fick vi feting fikat hos Elina i hennes nya lägenhet igår. Skitmysigt!!! Sktigott!! :D

Jag blev bara så sugen själv på att flytta, vilken frihet men ändå hade jag saknat mamii.. haha x)

Matsäck idag också, de blev bara fil & flingor, melon och banan. Gott ändå,oppas jag håller mig mätt så jag inte börjar tjura, det är jobbigt.. :)

Nu kom de andra, ska kila! TJIG 

Av Jenny - 2 juni 2009 22:09

Hej idag igen, jag saknar min kamera och vill ha hem den nu. :(

Hoppas den kommer snart.

Såg också den nya Nex moon trailern, åh så bra jag bara ryste! :D Jag längtar tills den är klar!

Men jag funderar faktiskt på att skapa en fotoblogg, alltså eftersom bilderna är cp här på sidan och man bara får ha 100 så tänkte jag att jag kanske skapar en på en annan sida och lixom har två, en jag skriver några rader på och en annan jag visar bilder på. För de är alltid kul att höra vad andra tycker om ens bilder :)

Jag kanske ska göra en redan snart innan den änns har kommit och lägga upp gamla godingar och sånna som aldrig kommit upp på internet pga denna konstiga regel om 100 bilder.

Vad tycker ni andra? Skulle bli skitglad om ni skrev om ni tycker de är en bra ide!

Av Jenny - 2 juni 2009 20:05

Hohoo, var för första gången på körskolan, på teorilektion! Yes, jag har iaf börjat lite smått :D

Känns skitbra!! Har fått böcker och allt så ny kan jag börja läsa redan ikväll, fast nej det blir nog första twilight boken för jag har inte läst edward delen!! Den var ju inte med i boken som jag läste när jag läste den..

Men efter de blir de stenhårt teori för hela slanten! ;>


Nu ska jag skriva Samhälls. de är bara så kul juh!!!! :O


Föresten så om man tittar bakåt precis ett år är de precis ett år jag fick min första glass av min älskling. :D Jag var trög och verkligen ouppmärksam, men han var gullig och kär eller något? ahha x)

Jag kommer sååååå väl ihog den sagen, som om de var igår typ! Ändå så visste jag inte att jag också var kär i honom, jag vågade inte helt enkelt. Jag trodde de var nå fejkat. Dumt nog att inte ta något på allvar..

Men allt har ju gått vägen och de är ju tur! :D

massor med pussar på diiigg :D <3<3

Av Jenny - 1 juni 2009 11:29

Idag är det varmt när solen kikar fram, men när den gå i moln vilket den gör ofta blir de så kallt och blåsigt. Jag springer ut och in för att hinna vara ute när solen är framme men måste gå in sen för att de blir förkallt.

Ååhh, så jobbigt. Jag tycker de ska vara sol hela tiden, jag ville ju sola idag. Allis håller mig sällskap nu, ligger i mitt knä. mysigt :') men de luktar inte gott för hon har just ätit och nu slickar hon sig och munnen hennes luktar ju inte precis sådär gott.. x)

Nu blev de sol!! Skit, allis du borde flytta på sig så jag kan springa ut... Men icke, de blev moln igen.

Jag försöker att träna till samhällsprovet men de går åt skogen, de bli ju moln hela tiden och jag orkar inte ta in böckerna så dom ligger ute i just nu solskenet! :)


Igår körde jag hem från Mormor och Morfar, de gick finemangen. Genom stan och sen e4an. Mamma tyckte att allt gick jätte bra och jag körde bara eco! yeeyy! :D

Måste ringa henne och fråga om hon ringt körskolan som jag ringde, varför vet jag inte?! :O Jag är lite lost.

Allis kurrar och sussar i mitt knä, hon är så mysig ibland. den sällskapssjuka kissen som hon blivit nu mer när hon börjar bli uppmot 40 år i katt år. ;>


Men oj!! Det är ju första juni idag, shiet alltså tiden går för fort. Men de ska bli så skönt med sommarlov, dock jobbar jag ju ett tag framöver. Vi får se om de blir längre än 2 veckor. Annars tar jag tillvara på mitt sista riktiga sommarlov.

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards