Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under september 2009

Av Jenny - 15 september 2009 08:35

Hallå, just nu sitter jag hemma och har vakat för ett tag sen. Jag och Allis gick upp samtidigt och hon har redan hunnit ut på jakt! ;) Själv åt jag lungt frulle och läste tidningen, nu ska jag snart ner till Amanda för att titta nya ONE TREE HILL!!! :D KUL!!

Eftersom jag börjar 12.30 idag så är de ganska chillt än så länge, vi har inspelning idag i Boden och beräknas att vara klara vid 20.00 ikväll. Suck, de är jobbigt när de blir sena kvällar tycker jag, dessutom när man inte har någon aning om de går någon buss eller hur de blir alltihopa. Har glömt att ta busslistor varje dag!? jag fattar inte varför jag glömmer så lätt!

Nu kila ner till Amanda! tjingen!

Ny nemi föresten!

Av Jenny - 12 september 2009 15:29

Alltså såg just trailern till new moon igen, jag ryser genom hela kroppen vilken jag än ser! De kommer att bli så bra och jag längtar så sjukt mycke!!!

Hoppas verkligen på att de blir premiären för mig på den!! :D

Har ni inte sett den så gå in på youtube och sök på new moon trailer och se!!! De är helt galet vad den är bra!

Av Jenny - 12 september 2009 14:38

Tjena, dagen började med ett spinningpass klockan 10, skönt vare och vilken svettis man blev, dock inte lika mycke som gurras "granne" han svettades så att de var en hel pöl under cykeln. Äckligt!

Jag tänkte nyss baka något med äpplen i, dock värker hela mitt huvud och jag känner mig inte riktigt kry. Skitjobbigt. Amanda hann smitta ner mig, jag var inte såhär igår, bara lite lite snorig... :(

Jag ska iaf laga mat, har typ blivit tvingad. Jobbigt värre. Tacopaj blire!

Jag tror jag ska börja göra i ordning för de nu snart så att jag gör lite i taget och sen slänger ihop allt för att he in i ugnen och äta. :p

Ikväll blire att frisyra jokki (boll på huvet) och skjutsa mamma till Maggan, (undra om jag ska hämta också?) sen hoppas jag också på att få hämta min pojke, jag vill ha honom här nu men han ska och bada med några av hans kompisar i boden. Fuskigt, de är ju så roligt att bada!! De ska jag iaf göra snart nån gång!!

På Måndag börjar inspelning av Neutrala, jag är inte så jättepepp just nu. Känns lite dåligt men jag hoppas att de blir roligt. De är ju en kort period och dessutom sista (vilket är både skönt och tråkigt) så de gäller väll att ta vara på tiden och vara allert. Hoppas bara att jag inte blir nå sjukare, då vill jag bara ligga i sängen. Den ska bäddas rent idag! yess! :D

Av Jenny - 11 september 2009 22:09

Hallå, har nyss skjutsat Gurra till stan, hon skulle på bio och Amanda åkte med mig vilket var skönt på hemvägen annars hade jag ju varit själv. :)

Innan de sågs idol, de är alltid kul. x)


Jag och Mamma for idag efter skolan för att titta på en stuga som låg i Kalix, de var en lång tur och vi fick gå omkring 1 km för att komma till stugan sen också, men ack så fint läge de var. Man ville som sno med de hem, men de gick ju lixom inte... :p

Vi får väll se om de blir något för oss att köpa. Kanske de?!


Imorgon är det Spinning klockan 10 som gäller för mig och Gurra, trevligt alltså! Men de kommer att vara så svettigt de vet jag redan nu!! ;p

Var på bodystep igår, guud vad de är kul! Jag blir så glad av att få träna på dedär sättet! :D


Föresten så tyckte jag de var ganska roligt att jag nu kan ha någon bild där uppe lixom ovanför inläggen, så jag har ju nemi nu som ni ser, och jag tänkte mig att jag skulle byta ut till andra nemi serier rätt ofta! :D Så håll utkik snart kommer en ny! Jag vet bara inte hur ofta jag ska byta? Vad tycker ni?

Av Jenny - 9 september 2009 19:51

Tjena, äntligen har jag lagt upp lite bilder från tranås och stockholm. De är inte många men det är något! :)

Kika in på andra bloggen för att kolla! Dom är fina, så kommentera! ;p

Idag har det varit filmfestival i luleå, jag har varit på den rätt mycke idag lixom, fick ont i huvet så jag for hem vid 3 och la mig i sängen när jag kom hem. Simon ropar att de är mat och jag går upp precis då kommer de någon till oss, jag tror de är någon kompis till Simon men nej, en kille me dator.

Nyvaken som jag är (måste se extremt konstig ut?) tittar konstigt på honom, han ba: heej... Är mamma eller pappa hemma? Jag: nae..

Då går han.. x)

haha alltså, ja jag vet inte vad han ville men de var konstigt.

Av Jenny - 5 september 2009 22:06

Ny omröstning, är du singel?? Svara! :) 


Här sitter jag med en dator, och saknar min lilla pojke. Jag skulle helst vilja ha honom här nu! De är så tomt utan honom, utan någon.


Att ha en pojkvän är som att man har fått en helt ny person som man vill tillbringa mycke tid med, helst skulle man ses nästan hela tiden. Men de går inte, om man nu inte bor ihop.. Tiden till kompisar och familj minskar jättemycket även fast man vill träffa dem också såklart, men man måste prioritera och välja. Bara för att man inte är med sina kompisar lika mycket som innan så betyder de ju absolut inte att man inte vill vara med dem, utan att man vill hinna med allt och ibland krockar det. Det är ju faktiskt en till person som tar en sån stor plats i ens liv och om man innan man har pojkvän nästan alltid är med sina kompisar så kommer det ju inte att bli så eftersom denna person också vill ses och göra saker tillsammans.

Ibland tycker jag att det kan vara så jobbit att prioritera och välja, dåligt samvete och ångest skapar de.

Man ska vara mån om dem man har i sin omgivning om man inte vill förlora dem, jag vet de.

Sen finns de dem man bara ser ibland och dem som man ser ofta, de går oftast i perioder.

Jag ville bara skriva av mig lite, kvällen har varit bra men också en riktig flopp, allt blev fel och filmningen sket sig. De kändes riktigt skittråkigt för jag hade verkligen sett fram emot att få höra och filma och få med de på film och ja, ni förstår nog inte riktig men de var riktigt tråkigt..

Av Jenny - 5 september 2009 10:57

Jag tror jag har dom bästa grannarna ever! :)

Igår fick jag en present för att jag tagit körkortet av Amandas familj och moster och mormor och kicki. Alltså gud så söta!! :D

Jag blev helt chockad när Amanda kom med den, trodde att hon bara skulle hämta något och så kom hon med en grej till MIG!! En såndär bakskål som jag alltid beundrar när amanda bakar med sin, muffinsformar som är riktigt fina, rosa med röda rosor och några chokladbitar! :D

Alltså Amandas familj är som min andrahandsfamilj, och de är så så på riktigt de är inget jag hittar på utan de bara är så och de är så bra, nästan för bra. :p

Av Jenny - 5 september 2009 00:24

tjoho, de senaste dagarna har jag kört bil, varit på skolan, filmat, varit med Amanda, Alex, Gurra.

Varit på bio med de 2 tjejerna nämda ovan, vi såg prinsessa på förhandsvisning eller något? Den var iaf jätterolig men något som typ var roligare var innan bion när vi kommer dit så är det hyffsat fullt, vi går in på en ganska tom rad, bara 2 tjejer sitter där.

"stoppa väskan där stoppa väskan där!!" säger den ena    Amanda sätter sig på en stol och då är de 2 emellan hon och de 2 tjejerna, jag fågar amanda om hon vill sitta i mitten, ja säger hon så jag går förbi henne för att sätta mig på nästa stol. Jag börjar att he ner stolen för att sätta mig och tjejerna ba "neejj..." då säger jag "vadå är den dålig??" (åt stolen) de bara tittar på mig och sen klickar de, "JAHAAA! ni ska ha den!"

Alltså HAHAHHA, Amanda och gurra asgarvar och tjejerna tycker att jag är helt knäpp och skrattar de också.

Jag trodde alltså att de hade tänkt sätta sig där men att stolen var trasig. x)

Efter bion fick vi bilen och skulle vänta på mamis som skulle på kalas. :p


Ikväll, film hos Amanda. jättebra var den och spännande!

Imorgon -kulturnatten

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards