Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 29 januari 2011

Av Jenny - 29 januari 2011 08:19

Hej! Här sitter jag en lördagsmorgon och har varit vaken sedan 06.30 Den tid jag vaknar då jag börjar 07.30 Vilket jag gjort nu hela veckan och eftersom min kropp ställer in sig på tider och vakna så himla snabbt så blir det såhär.

När jag vaknade var det tjockt och ont i halsen, jag gick upp och kokade mig the med honung i. Blev bättre men mpdde inte bra, vilket berodde på matbrist. Har nu ätit en smörgås och borstat tänderna så nu känns det mycket bättre! :)

Men när jag drack mitt the läste jag dagens kuriren, och i C bilagan på sista sidan är det alltid en krönika, i detta fall handlade denna om att vi i Sverige måste leta "vem var det som gjorde felet?"

Detta hände mig nämligen igår.


Jag och Alex for på den ända pizzerian i stan som har glutenfria pizzor, vi beställde och när vi får pizzorna upptäcker jag att jag glömt att säga att min skulle vara glutenfri! Jag blir helt förskräkt och säger som det är, jag glömde! Hon med pizzan går tillbaka till köket, jag ser från mitt bord hur de börjar undra varför har det blivit fel. Det blir helt enkelt sura miner och kalibalik! De pekar på mig och det kommer en annan tjej och frågar mig. Det var mitt fel! säger jag. 

Jag får till slut en ny pizza och den ar god. Men varför ska det vara så stor grej om vem som gjort fel. Släng bara in en ny, det kan inte kosta så mycket just en vanlig pizza. Den glutenfria kostar ju mer! 

Alex bestämde sig för att betala eftersom vi även behövde låda att ta med vår mat i (åt cirka halvorna..), han gav dem mycket dricks på grund av min tabbe. Skit säger jag bara.


Jag kände mig som tjuven och ville bara försvinna ner i golvet när det hände.


Idag börjar jag jobba 14. Har även fått jobb nästa vecka, så detta flyter ju på bra! På måndag ska jag dock ringa till en studievägledare och prata lite.. Spännande!


Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards