Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 13 januari 2011

Av Jenny - 13 januari 2011 15:32

Var ute och åkte skidor för ett tag sedan, har hunnit duscha och äta smörgås och allt.. Men ändå, i veckan är det gratis att träna med korpen? eller något sånt, så ikväll ska jag och mamma på funktionell träning! 

Ska bli spännande, ingen aning om vad detta är! 


Jag gillar verkligen att träna, men nu förtiden får jag göra det hemifrån eftersom jag inte äger något gymkort vilket är skit tråkigt. Men jag vet inte om jag ska köpa ett eller inte. Jag funderar, för det är faktiskt väldigt enkelt att träna hemma nu när jag dessutom inte har någon bil på veckorna då är det enklare, och dessutom nu när jag börjat åka skidor rätt mycket så kan jag ju inte göra det inne.

Försöker få med mig gurra på träningen ikväll,, få se om hon bangar ur! ;p   Förra året en dag med Alex, men det ser ju som likadant ut nu också.. Denna Tagen i Februari. Längtar till februari, då blir det både ljusare och varmare.. Så att man kan göra saker ute utan att alltid känna kallt kallt kallt!

Av Jenny - 13 januari 2011 11:33

Har tydligen haft ett jordskavl här i Norrbotten 05:55 eller något sånt?!

Vi vakande iaf här i Antnäs till kolsvart mörker och ingen el fungerade.

Jag klev upp tidigt för att skjutsa pappa till storheden, men vid halv 8 tiden kom ljuset tillbaka! Även värmen. Jag hade precis lagt mig under täcket igen, men jag låg kvar! ;)


Har iaf fått 2 pass imorgon och övermorgon på äldreboendet här i Antnäs, så utan är jag inte nu. Känns skönt! Var lite orolig ett tag. :) Även fast det bara hann gå inte ens en dag så har jag nu 2 dagar.


Läste tidningen i morse och läste om raw food och att det både skulle vara gluten och laktosfritt, började kolla runt på internet om det. Det var rätt intressant, men jag som nästan inte gillar så mycket kall mat skulle nog inte vara en hitt för mig.. Endel av det kanske men inte mycket :S

Synd eftersom jag tycker det känns bättre än att behöva använda det glutenfria mjölet och alla de andra som makaroner, bröd.. Ja osv.

Vill hellre ha det utan. Mer naturligt.

Maten igår blev en succé, toppen helt enkelt. Om receptet efterfrågas här kan jag nog skriva ner det! ;p

Nu ska jag göra mig en omelett till lunch, tror även den kommer bli toppen efter det jag tänkt slänga i!

           Fy vad jag längtar efter lite värme..  

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards