Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 18 april 2009

Av Jenny - 18 april 2009 15:14

Onsdags kväll är jag paxad barnvakt, de är mysigt och sen kommer Amanda hem från London. Skönt att ha henne hemma igen måste jag säga. ;) Hon har varit saknad, och flera gånger har jag tänkt att jag ska gå ner men sen ba nee, Amandis är inte hemma. Skit på henne som är i London. Men hon hade haft de bra!


 

Torsdags gick jag på stan med Gurris, ja köpte mig ett par nya byxor, svarta jeansleggins, riktigt snygga. Gurra köpte sin efterlängtade skinnjacka som de specialbeställt hem till henne bara för att hon ville.

Sen for vi hem, och på kvällen kom min efterlängtade pojkvän. Yeah! Äntligen var de lixom, vi mötte upp Gurra och Victor på ica och hyrde en film, jag köpte en sandwich och de andra godis och gurra glass. Vi gick vidare till Elina och Victors hus, där var Viktor, Elina, Jokki då stormade vi in och sen kom även Linnea. Vi såg en film, my best friends girl. SHIET ja tror de är första gången ja kommer ihog vad en film heter! Sen gick jag, Alex, Linnea, Gurra och Victor hem till mig och såg på en till film som jag också minns vad den heter, Låt den rätte komma in.


Sen vart de sova, på fredagmorgonen blev de att jag vaknade tidigt, och åt lite frulle, sen när min plutten vaknade så blev de stressigt. Han ville bada och vi skulle ta oss till stan så fort som möjligt, vi slänger i oss varsin pizzabulle och sen tar min racercykel till gurra. Där hon och Victor väntar och sen springer vi till bussen, typ ett maraton känns de nästan som x)

Vi hinner med bussen och åker den en typ 28 buss till boden och badar hela dagen. Myser på där hur mycke som helst och har hur kul som helst, äter supermat som vi till och med kan dela på för att man får så mycke.

Äter god glass som är hyperstora kulor vilket är fetingnice! :D

Helt enkelt en superdag!

När vi kommer hem till mig igen äter jag och Alex lite mera, ser lite så ska det låta och sen går vi till Victor, där ser vi en indianfilm som var sådär jobbig att man inte vill titta, men ändå ganska bra.

Idag har jag hunnit baka och söka lite om Hemlösa.

Det är riktigt intressant!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards