Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 21 april 2009

Av Jenny - 21 april 2009 16:17

Hej jag har just gjort en facebook, åååh, de är precis som jag trodde jag fattar noll.

Till och med när de står Gymnasium fattar jag inte vad jag ska skriva, en massa okända ville bli vän med mig och nu har jag loggat ut och antingen får typ Linnea eller Alex hjälpa mig senare nån dag med detta, för jag är verkligen helt hjälplös! hehe

Nu ska jag kila för mami kom hem! :) tjing

Av Jenny - 21 april 2009 10:59

Hej, idag är det min dag och jag har inget att göra?!

skitkul! neee...

Mamma väckte mig lite innan 6 för att sjunga lite och komma med lill tårtan som ja fixade igår, det var gulligt sen fick jag ett paket! Och jag kunde ju bara gissa vad som fanns inuti. Jo mina gladiatorskor! skitfina är dom och jag kommer vara så fin till sommaren :D hihi

Jag öppnade också presenterna från släckten, där var fina grejer, randiga lite högre glas (skitsnygga) av kusinerna och Ove och Tina, ett halsbandssmycke av mormor och morfar, örhängen som hon gör själv (skitsnygga) och pengar av kusiner och Inga och Tomas och pengar av farmor!

Jag ser förjävlig ut just nu och känner mig äcklig, men funderar på att promenera innan jag duschar. Vi får se, jag känner mig slö vilket känns dåligt, men jag älskar att gå ner till ica? Jag vet inte varför. Men jag behöver inte köpa något idag, tråkigt..

Nästan alla dagar i veckan är uppbokade -skitkul! :D

Idag, har jag fika för mina flickor och bjuder på godsaker och massor med frukt och bär! :D Imorgon ska jag vara med min pojkvän och vi ska hitta på något filurigt som han ska ha hittat på! :D Fredag äter vi ute på Olivers jag, mami, papi, simpa och Alex. :D Lördag är det 18 års-fest hos Jokki, så kul. Jag taggar! Eftersom jag inte var med hos Elin hoppas jag på en toppenkväll. :) Dock har jag komstigt i halsen och värdens hosta, nej jag vet inte vad som händer? Men det är hemskt ändå, inte sjukt igen nej nej nej!

En gammal bild på mig och Linnea som jag fortfarande diggar starkt! :D

En sista sak; TACK SÅ SUPERMYCKET FÖR ALLA SMS OCH SAMTAL! DET ÄR SKITGULLIGT OCH JAG BLIR SÅ GLAD! :D EN FET PUSS PÅ ER ALLIHOPA!!!

 (jag kan inte svara för jag har mindre än 14 kronor)

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards