Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under januari 2011

Av Jenny - 13 januari 2011 11:33

Har tydligen haft ett jordskavl här i Norrbotten 05:55 eller något sånt?!

Vi vakande iaf här i Antnäs till kolsvart mörker och ingen el fungerade.

Jag klev upp tidigt för att skjutsa pappa till storheden, men vid halv 8 tiden kom ljuset tillbaka! Även värmen. Jag hade precis lagt mig under täcket igen, men jag låg kvar! ;)


Har iaf fått 2 pass imorgon och övermorgon på äldreboendet här i Antnäs, så utan är jag inte nu. Känns skönt! Var lite orolig ett tag. :) Även fast det bara hann gå inte ens en dag så har jag nu 2 dagar.


Läste tidningen i morse och läste om raw food och att det både skulle vara gluten och laktosfritt, började kolla runt på internet om det. Det var rätt intressant, men jag som nästan inte gillar så mycket kall mat skulle nog inte vara en hitt för mig.. Endel av det kanske men inte mycket :S

Synd eftersom jag tycker det känns bättre än att behöva använda det glutenfria mjölet och alla de andra som makaroner, bröd.. Ja osv.

Vill hellre ha det utan. Mer naturligt.

Maten igår blev en succé, toppen helt enkelt. Om receptet efterfrågas här kan jag nog skriva ner det! ;p

Nu ska jag göra mig en omelett till lunch, tror även den kommer bli toppen efter det jag tänkt slänga i!

           Fy vad jag längtar efter lite värme..  

Av Jenny - 12 januari 2011 16:00

Hallå!

Har precis dansat lite just dance, om ett tag kommer gurra hit och hon ska äta middag med oss idag! :) Jag ska laga maten och det blir pasta med chiliräkor, tyckte det lät gott, gillade ingrediensrena så det kan ju inte bli så jättefel.


Iaf idag har jag varit på time care utbildningen, hoppas bara nu på att få jobba!! Eftersom jag bara har 3 olika ställen att få göra det på som jag fattat de så är jag ändå lite orolig.. Dock ringde dem idag om jobb på just detta med kunde inte pga utbildningen och att jag befann mig i stan.

Har iaf bokat nu för en tid framåt! Hoppas gör jag!


Sen fick jag ett telefonsamtal, av en mycket glad Linnea!!! SÅ himla roligt för dig! Äntligen får du göra din grej! :D


Själv har jag en massa olika planer på framtiden, måste bara bestämma mig lite och så.. Måste börja jämföra också för att bestämma mig! :)


Här ska ni få se någon som älskar lådor! ;)

Av Jenny - 9 januari 2011 22:32

Hallå!

Nu har jokki farit från sin visit här hemma i Sverige och Luleå.. Då var den julen över och vi har välkomnat det nya året!

Sista kvällen jokki var hemma fixade jag en spelarkväll då vi spelade Alex kinect, delade in oss i lag och körde och spelade bara också!

DEt var så kul!! :D och det känns nu, jag har värdens träningsverk i ryggen, fram på sidorna mot magen och lite i armarna. Jag tror det är från min våldsamma boxning.. ;p hehe

Blev iaf en väldigt lyckat avslutning för jokki och oss andra! 

Nu är det inte länga innan hon är tillbaka heller!! 

Nu har även Simon flyttat ut till en fin lägenhet. Vi har hjälpt honom hela helgen med detta vilket kändes riktigt roligt!


Här kommer en härlig låt!


Av Jenny - 6 januari 2011 11:01

Vet ni? Just nu känns det så jäkla hopplöst!

Jag kommer nog aldrig att få en lägenhet som jag önskar att jag fick, utan det blir antingen på hertsön eller gammelstan, Det är de ända ställena jag kan få en lägenhet på. Ändå känns det så nära nu, jag är på tex plats 17 och man måste vara på minst 12 för att ha någon som helst chans..


Det suger!! Verkligen.

Dock har vi en liten förhoppning nu som jag verkligen hoppas på. Vi får se hur det ligger till. Men jag är verkligen redo för det.

Jag vill flytta NU och inte om ett år.

Om någon månad är okej bara jag vet att jag får göra det vilket jag inte vet nu..


Till något lite roligare:

Av Jenny - 5 januari 2011 09:58

Igår testade jag att baka hårt glutenfritt bröd. Det böev sådär, vet inte riktigt hur jag gillade kryddorna jag stoppade i.. Men annars blev det helt okej, bättre än det man köper iaf!

Kvällen for jag med Jokki till Elina, även gurra kom och där bakade vi go blåbärspaj och såg en riktigt underhållande film! Roligt att träffas som alltid! :)

Måste bara också skriva upp nyårsmiddagen som jag fixade ihop om jag får säga så?! :p Med de menas att jag kom på vad vi skulle äta..


Förätt -Natcho chips, några med paprika, tomat, kryddor, rödlök och ost på, och några med philadelphiaost blandning med garlic salsa och ost på. In i ugnen sen klart! Enkelt och GOTT!


Varmrätt -Potatis och morötter i ugn med marinerad och stekt fläskytterfilé med en jennys special sås! :p Även de enkelt och gott, Måste ju vara enkelt att förbereda och sedan bara tillaga!


Efterrätt -Vaniljpannacotta dock gjort på både grädde och yoghurt så den blir godare med hallon och blodapelsin på! Även de gott!! :D


Kändes som att jag lyckades ganska bra för Joel Gurra och Alex verkade gilla det! :)

Ska nog lägga upp nå bilder men har inga just nu, Alex har dem :)

Har ont i magen nu...

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards