Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under oktober 2008

Av Jenny - 15 oktober 2008 21:39

Idag har vi varit i Happis och hälsat på Taimi, hon var riktigt gullig och snäll.

Och jag är grymt faschinerad eller hur man skriver de. Vi har haft en riktig mysdag! :D

Ja tror inte ja orkar skriva så mycke om den, vi besökte ikea och shoppade och även jag blev spådd som Jossan men ni får läsa mer på hennes blogg. henne hittar ni här: http://josefinegabrielsson.blogg.se/2008/october/2-barn-och-doftljus.html

Jättefina bilder finns där också................... O.o AHHA

Av Jenny - 13 oktober 2008 19:58

nyss fick jag ett sms av mamma, där stog de "Vad gör du?" Ja svarade "Sitter vid datorn, men var ÄR du?!" Mamma "närmare än du tror, simons rum ;)"

Jag har typ gått och letet henne åsså sen går ja och kollar och jo, där ligger hon helt utslagen i Simons säng.

Ja kan då bara skratta åt henne. ;> Gullemami.


Idag har jag iaf tränat på Inpuls -areobic =träningsverk imorgon men shiet va kul de vaaar! :D Och bra gick de också.

Efter skolan fick ja vänta superlänge för att ja hade tid klockan 5.. Jag gick till min sötepojke, ja räknade matte där och glömde tiden så ja fick stressa. Jag hann med 20 över 5 bussen hem vilket var super och när ja kom hem åt ja. Mums vad gott med mat! :O

Jag var superhungrig!

Sen så hittade ja en cd som mamma har fått med i en tidning (i form) med yoga på. Ja satte på den för att kolla va de var, de ledde till att ja gick och hämtade våran röda typ träningsmatta och satte igång och träna yoga med cd;n. Sen fanns de avslappning också. Ja gjorde båda. Helt sjukt skönt!

Dock ser de nog ganska fult ut när man står/ligger framför tv;n och gör en massa rörelser. x) men vadårå :O

Nu äter ja naturgodis, och vadå ja är värld att få trycka i mig de för ja har ju tränat (och typ svältit) idag! :)

Av Jenny - 10 oktober 2008 23:24

Jag tror jag har gjort mitt livs misstag.

De känns jättesorgligt och jag är nästan ledsen på riktigt alltså.

Håkan, självaste min lilla håkan var i luleå, spelade i luleå. Hade jag sagt att ja velat gå så hade jag fått de av mamma -gratis. Hon hade fått presentkort. ÅÅÅÅHHHH varför hade hon bara inte kunnat nämna de litegrann så att ja fattade?!

Allt är så sjukt och jag vill bara dö, och mitt hjärta gör ont nu också (på riktigt, ja har typ problem eller något :S). Fy fan säger jag bara.

Men ja ska typ förtränga de, så sjuuukt mycke ska jag förtränga detta.

Nu ska ja typ sova och glömma de ännu lite mera, hejdå.

Av Jenny - 9 oktober 2008 15:35

Orienteringen är så gott som gjord och de gick bra.

Vi sprang bara lite fel 1 gång ;D

Annars så har jag ont i benen och i hjärtat, ja. Skitont göre nästan :S

Jag väntar på att min pojke ska komma hit. <3

Ja ska nog gå ner på ica och köpa något. PUSS

Av Jenny - 8 oktober 2008 23:17

HAHAHA, idag hade ja och Fläder skitaroligt i redigeringen!

JA såg väll ut som en flintis mongo och Fläder, ja, hon såg ut som vanligt men allt blev ändå kul för de blir alltid kul med sekvenstagningar på mobilen. ;)

HAHA, ja har nu typ 100 bilder på oss och alla är dom fina. Vi höll typ på att dö av skratt och vi grät en skvätt när allt blev som roligast. x) AHHAHAHAHAHAHA asså seriöst ja kan inte sluta skratta ;D


Från de ena till de andra, vid 3 så mötte jag gurreli och vi gick till simhuset och simmade i 25 minuter och ja har ingen aning om hur många längder ja hann simma men de gick sjukt fort idag! Ändå var de mycke folk och söligt folk, jag simmade om en kvinna 3 gånger till och med. O,o Jobbigt läge för de känns så dumt att simma om någon men ja var tvungen.

Vi tog 16 bussen hem och då blev ja bjuden på middag hos min kära Amandasyster, mums! Jag stannade där hela kvällen, dock tog vi oss några rundor upp till mig för behövtliga saker men annars var vi bara hos henne, sen kom också mamma dit och vi var där båda 2. ;>

Mamma sa att hon kom för hon hinner ju ändå inte träffa mig hemma nån gång för ja är aldrig hemma, de stämmer inte. Men hon sover ibland när ja kommer hem..

Av Jenny - 7 oktober 2008 22:57

Idag har jag varit med min älskling. <3

Vi gjorde massa olika, som att göra chokladbollar och få äckliga händer, spela pingis (ja blev ägd som vanligt fast vann 1 gång;), spela nintendo 64 som bilarna inte alls kunde köra fort och jag gjorde bort mig som trodde att ja vann och släppte kontrollen men neeej 1 varv kvar.. >.<  xD klantjenny. och så myste vi såklaart. ^^

Igår var jag ju faktiskt också med mannen och då blev ja bjuden på fika, någon slags namnsdagspresent + fira 3 månaders firande. ;> hihii <3

Men på sista tiden har jag haft sånna mardrömmar som usch nä, min senaste var hemskast, ja vaknade och var jätte ledsen. Så hemsk var den..


Meeen eftersom ja hade namnsdag igår så ville mamma ge mig en present och hon var då duktig och beställde från cdon (tror de var första gången) och KAN NI GISSA VAD HON BESTÄLLDE!? :D

BÅDA COLDPLAYS skivor som ja önskar mig! <3

Gullemamma <3 Grattis på namnsdagen!

(mamma har idag! )

Av Jenny - 5 oktober 2008 22:04

ååååhhhh jag och Linnea sitter och peppar!

Vi blev helt sjukt pepp för spa kväll med flickorna. De skulle vara så sjukt mysigt, ansiktsmask, massage, te från min nya te-kanna och typ dippa grönsaker eller ost och kex och sen sova alla här hos mig!?

Erkänn superidé.

Dock hörde jag av Marrelito att de skulle bli fest i helgen med någon klass eller va de nu var, så ja och Linnea kom på att en spakväll är precis vad man behöver innan festkväll. ;)


Av Jenny - 5 oktober 2008 11:35

gissa vad jag just gjort?!

Bokat ett aerobic pass på inpuls! klockan 12.00 imorgon. Jag kommer vara så stolt på mig själv efteråt! x)

Ja de var sjukt länge sen ja tränade på inpuls och de ska bli riktigt roligt faktiskt, men eftersom allt tjorv så kommer jag befinna mig där några gånger dom närmaste 2 månaderna :)


Ja ska börja hårdträna igen!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4 5
6
7 8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards