Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under februari 2009

Av Jenny - 10 februari 2009 22:11

HAha, vet ni vi har en banankartong på golvet (bara locket) och katten våran är helt galen, hon hoppade in och håller på att sticka ut tassarna ur hålen och en massa sött, hon jagar fingrar och fötter, mammas, dock mina också x)

hihi gulle på henne.

Imorgon blir de föräldramöte, åh så kul lixom. :O Ja tror vi ska visa lite filmer också. Men nöter I have a dream från mamma mia filmen just nu, så jävla bra!

Nu vill jag nästan gå ut och gå, ja känner mig svinäcklig. Men mamma har gått och lagt sig så om ja skulle gå nu skulle hon kanske dampa, hur som helst istället ska ja antigen duscha om ja inte gör de imorgon på morgonen, ja tror de, eller lägga mig och läsa När jag hör din röst, åååh den är så grymt bra och snart utläst, längtar tills att få börja med 3an :D

Av Jenny - 10 februari 2009 20:19

Hej, jag läste nyss Linneas Novell som hon skrivit, asså vilken begåvning hon har! Helt sjukt.

Jag blir helt fast vid att läsa och tycker att det är skitbra, så får ni chansen att läsa något hon skrivit ta den!! :)

Ikväll har jag bakat! En slags kladdkaka med nån choklad sås på ja tror att de kommer att bli gott kanske, har aldrig gjort den förut och kakan kanske fick vara i förlänge för ja glömde ställa klockan. >.<

Vi ska nog snart fika, såsen håller bara på att stelna nu!

Men nu ska ja redigera lite bilder och har också gjort ett födelsedagskort åt min mamis! :D katjiing

Av Jenny - 9 februari 2009 13:39

Hallå, igår kväll blev det bara jag gurra och amanda, men seriöst vad jag har saknat er flickor. De kändes som förut när vi va hos varandra länge på kvällarna och gjorde nästan inget men ändå hade hur kul som helst. Ja kände att jag har saknat de otroligt mycke. Tack för en bra kväll <3


Idag slutade jag tidigt exakt 11.15 och traskade sedan efter lunchen in till stan för att kika på en present. Eftersom min Mamma fyller självaste 50 år!! :O

Men ja hoppas på att hitta en perfekt 50-års present. :)


Av Jenny - 8 februari 2009 13:00

Hallå, mycke har hänt sen sist.

+Jag har kommit hem från Arjeplog, där var väldigt trevligt.

+Alva har fyllt 5 år.

+Jag och pojkvän har varit tillsammans 7 månader.

+Jag har hunnit vara med honom.

+Jag har hunnit hälsa på Mormor och Morfar.

+Jag har hunnit vara med Gurra, Linnea och Cia.

+Just nu, jag och mamma rensar här i datarummet.

Jag ska sluta sitta här och hjälpa till igen. Men Veckan har verkligen gått fort och jag har hållt på att krocka 2 gånger på vägen till och från Arjeplog. Jag var rädd som en myra.

Ses vi ikväll flickor? jag hoppas de :) tjing

Av Jenny - 4 februari 2009 12:54

Tjao, just nu har jag och jossan just ätit lunch och snart kommer eleverna tillbaka och fortsätter att klippa filmerna. Dock har det varit lite oplanerat för endel visste inte om det och endel har inte änns hunnit filma. 

Men vi är glada ändå och hjälper till med det som behövs.

Nästan så att jag vill sätta mig och klippa också.

Ikväll blir det först resturang mat och sen tv kväll. De kommer att bli nice. :)

Kanske kommer ett meddelande ikväll. Vi får se. TJING  

Av Jenny - 3 februari 2009 22:36

Tjao, vi har anländigt till Arjeplog nu, dock hände de mycket på vägen. Först glömmer jag att fylla minvattenflaska så hela färden är helt utan vatten, sen glömmer jag skeden i ryggan i skuffen så ja går äta risifrutti med själva locket, men de funkade och jag var hungrig, och sen kommer en döden upplevelse, en fet stor ÄLG står på andra sidan vägen och vi bara blålser förbi den och både jag och jossan skriker till och Lars Erik börjar skratta och vi också. Sen är hotellet lite udda och vi hittar inte vårat rum för att det står en pil åt ett håll med vårat rumnummer, men där finns ingen dörr?!

Sen kommer vi på att vi måste gå ut och in igen. lyckat, nu har jjag iaf hunnit duscha och jossan gör de nu.

Ska nog kika lite på tv eller så. tjing

Av Jenny - 3 februari 2009 10:05

Hallå, såg just Wild Kids program 2, åh de är så barnsligt bra!! :D hoho

Hur som helst ska ja packa ner i väska de ja ska ha med mig till Arjeplog, (vi ska ju nämligen dit och bo på hotell jag och josefine!!) sen ska ja kanske sätt igång med att baka! Ja vet inte riktigt. Vi får se :D har sovis till 1.

Är ju sjukt fint väder idag. :)

Men ja längtar både till ikväll då vi far och idag är de ju inspelning igen, spännande + att nästa helg bär de av till Umeå, och ni kan ju bara gissa vad som händer. Världens bästa håkan ska spela. Jag är hyper!!!

Av Jenny - 2 februari 2009 15:02

hej, eftersom ja varit lite frånvarande så kan ja ju berätta de missade. :p

Våfflorna blev en katastrof och bara fastnade, vet inte vad som hände...

Inspelningarna gick finemangen och vi fick åka hem på Fredagen. Jag åt lite middag hos min pojke och gick mot bussen efter de.

Och när jag kom hem så väntade Let's dance och gurra och mamma och pappa förståss. De var nice, dock är de ju en förbannelse eller något över Let's dance, alla blir sjuka. så sjukt!

Iaf så blev de så att gulligurra sov hos mig till på Lördagen, vi pratade och skrattade i massor, gick och la oss rätt tidigt men somnade inte fören om rätt länge. :p

På Lördagen steg vi upp vid 8 för att äta frulle och sen fara till stan med 10 bussen, eftersom flickan är petinoga med allt tex kläder smink osv var hon ju såklart tvungen att kila hem, och jag hade en evighet på mig på morgonen. Jag och mamis gjorde ett par örhängen, eller jag men hon hjälpte med att knipsa av en grej.

Sen bar de av till stan, vilket var mys. Sjukt mys! jag shoppade i massor och blev supernöjd häst! :D De blev jeans, tröja, och 2 linnen.

Sen gick jag till pojken för att kika på nyjackan och sen fara till Hindersön med honom, johan och jonna.

De blev en fin färd och jag började må illa av bilresan, men väl där fikade vi på fiket och de blev bullar! mums ;>

Jag åkte hem för att äta middag, vilket var hemmagjort pizza mums IGEN. :D Sen åkte jag tillbaka?! ja ja for som en jojjo, men ja hade trevligt hela dagen. Kvällen var vi i pojkvännens stuga och tittade på film vi som fikade alltså. Jag såg filmen men slocknade sen till en annan film. Ja tror ja hann se typ 15 min. :O Så jävla trött.

Men blev väckt för hemfärd.

Söndag, min pjke sov länge och inte jag, när han vaknade begav vi oss ut på isen för en promenix. Så mys de var alltså! Hur fint väder som helst och dessutom träffade vi mamma (jag var synsk och sa de innan vi gjorde de, PÅ RIKTIGT!!) vi gick till gråsjälören och tillbaka, supermys. <3

Sen blev de att traska till max oxh tjocka, ja åt hela hamburgaren!! + pommes, jag chockade migsjälv.

Vid 18.55 satt jag på bussen påväg hem och väl hemma började jag och mamis kika på resor utomlands. justde gurra ja skulle ju prata med dig om de (påminn mig!!) så mys de skulle vara! ja vill bara åka nu på en gång!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards