Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under april 2009

Av Jenny - 18 april 2009 15:14

Onsdags kväll är jag paxad barnvakt, de är mysigt och sen kommer Amanda hem från London. Skönt att ha henne hemma igen måste jag säga. ;) Hon har varit saknad, och flera gånger har jag tänkt att jag ska gå ner men sen ba nee, Amandis är inte hemma. Skit på henne som är i London. Men hon hade haft de bra!


 

Torsdags gick jag på stan med Gurris, ja köpte mig ett par nya byxor, svarta jeansleggins, riktigt snygga. Gurra köpte sin efterlängtade skinnjacka som de specialbeställt hem till henne bara för att hon ville.

Sen for vi hem, och på kvällen kom min efterlängtade pojkvän. Yeah! Äntligen var de lixom, vi mötte upp Gurra och Victor på ica och hyrde en film, jag köpte en sandwich och de andra godis och gurra glass. Vi gick vidare till Elina och Victors hus, där var Viktor, Elina, Jokki då stormade vi in och sen kom även Linnea. Vi såg en film, my best friends girl. SHIET ja tror de är första gången ja kommer ihog vad en film heter! Sen gick jag, Alex, Linnea, Gurra och Victor hem till mig och såg på en till film som jag också minns vad den heter, Låt den rätte komma in.


Sen vart de sova, på fredagmorgonen blev de att jag vaknade tidigt, och åt lite frulle, sen när min plutten vaknade så blev de stressigt. Han ville bada och vi skulle ta oss till stan så fort som möjligt, vi slänger i oss varsin pizzabulle och sen tar min racercykel till gurra. Där hon och Victor väntar och sen springer vi till bussen, typ ett maraton känns de nästan som x)

Vi hinner med bussen och åker den en typ 28 buss till boden och badar hela dagen. Myser på där hur mycke som helst och har hur kul som helst, äter supermat som vi till och med kan dela på för att man får så mycke.

Äter god glass som är hyperstora kulor vilket är fetingnice! :D

Helt enkelt en superdag!

När vi kommer hem till mig igen äter jag och Alex lite mera, ser lite så ska det låta och sen går vi till Victor, där ser vi en indianfilm som var sådär jobbig att man inte vill titta, men ändå ganska bra.

Idag har jag hunnit baka och söka lite om Hemlösa.

Det är riktigt intressant!

Av Jenny - 14 april 2009 23:37

tjao, ikväll blev det fika på Roasters med Linnea, Amanda P, Gurra och Jokki. Vi tänkte gå till roya men dom hade stängt så de gick inge bra. Jag fikade iaf först en Cappocino som inte var så god som jag trodde. Försökte med socker och allt men nee,  drack iaf lite mer än halva.

Sen köpte jag en typ milkshake men den var inte heller god, de var så tråkigt, den var bara mjölkig och jag fick ont i magen av den, så jag drack också bara lite mer än halva. Resten drack jokki :)

Vi fick åka hem med Lena J som tagit körkortet, grattis! :D Och vilken lycka att få åka bara sådär!

Jag tänkte annars gå till min lilla pojke men han jobbar så de hade varit jobbigt osv. men jag saknar honom, vi har inte setts på länge. De blir ju iaf 4 dagar imorgon tror jag, vi brukar ju ses nästan varje dag iaf så de är rätt länge. Och imorgon ses vi nog kanske inte heller. Jag vet faktiskt inte med det är jobb för honom, men jag saknar ju dig <3

Men idag på morgonen kände jag bara, alltså idag kommer jag inte ha något att göra, jag kommer inte ha nån att vara med ALLA ska bort eller har annat att göra och att jag inte hade en ända kompis. Sen upptäckte jag att de hade jag visst men ett tag ville jag bara sjunka ner i jorden eller nått för att jag hade så tråkigt, dock löste de sig fort. Men jag trodde verkligen ett tag att jag kommer dö iaf av tråkhet, INGEN var hemma. fast jag lurade ju bara mig själv.

Nu ska jag krypa till kojs om de är så de heter. x) tjing

Av Jenny - 14 april 2009 15:58

Hejj, just for Gurris och Jokki och jag ska sätta mig här och se sista avsnittet av Wildkids! De kommer bli kul.

Idag har mest varit lungt men ja har varit med båda de flickor. Igår GICK jag Linnea och Gurra till Ersnäs och Cia, snön var djup och gurra han nästan bli arg men det var sjukt kul ändå ;)

Iaf så är vädret toppen fast igår var de mer toppen, sol HELA tiden :D

Men jag kanske faller för trycket och gör en facebook, ja vet inte. Men jag känner på mig att snart händer de, bara för att alla mina kompisar börjar göra de och lixom peppar mig och gurra. x)

Håll utkik!

Av Jenny - 12 april 2009 14:42

Hej, under påskdagarna har jag gjort massor samtidigt som inget typ.

Fredag är jag påväg till kusinerna men planerna ändras på vägen dit och jag åker till Alex med en buss dit. Vi blir sedan skjutsade till mig, jag har glömt nyckeln inne och tänke inte på att ta någon när ja lämnade mami och papi.

Vi letar hos Amanda och hos Linnea, ingen nycel hittas. Ajja, vi bosätter oss hos Amnda några timmar och umgås med hennes mami papi samme och alva . Vi har de trevligt och jag blir bjuden på mat eftersom jag inte ätit middag på grund av de ändrade planerna. Vi myser på, gör grodor och sen kommer mamma och pappa hem.

 Vi ser lite tv och sen en film, sen slocknar vi.

Lördag vaknar jag som vanligt innan pojken och äter lite frulle och läser tidning, det bestäms att vi ska åka till honom äta påsklunch, vi gör de. Hela familen är samladoch maten är god. Sen åker vi vidare hem till mig igen för att äta middag hemma hos mig, det var ett bra val för de var SKITAGOTT! :) Mamma var kocken, salamifylld fläskfile med hemmagjord klyftpotatis. Efter fikat och maten for vi md mormor och morfar som också varit hos oss till stan och sen sälva vidare till Rutvik och stugan med Johan och Jonna. Vi ser en film som går på tv och sen åker vi tillbaka hem och slocknar.

Idag har vi inte gjort mycke alls, lekt lite med Lova och Melissa, ätit och jag har såklart löst korsord. Senare ska jag till Mormor och Morfar som ska bjuda på mat. Undra va de blir?

Ikväll blir det iaf Wipe out och Sanningens ögonblick med gurri, jag har för mig att jag har hört att de är sista avsnittet av sanningens ögonblick?

Föresten läste jag nyss mitt 1 år gammla inlägg, de rolig är att de står om ragge som hoppat ut ur buren, har har gjort de i år också och igår skottade pappa bort hela högen igen för att han börjat ryma hela tiden.

Av Jenny - 9 april 2009 22:10

hej, just nu dricker jag vatten och väntar på nyheterna som snart tar slut. Igår blev de att fika hos Jokki, mys och mycke fika.

Idag så hade jag oturen att inte alls friskna till och bestämde därför att inte fara till Elin, känns skittråkigt men alltså, det känns som att de finns inte mycke jag kan göra. Jag hade ändå blivit sjukare om jag farit dit. Dessutom är jag rätt död redan, och klockan är just över 10...

Jag är iaf helt ensammen idag, förutom mami och papi, så är alla andra borta eller gör annat. Egentligen är de bra för annars hade jag bara varit med någon och blivit mer sjuk. Men detta är nog meningen, jag vill ju bli frisk och ha ett låångt påsklov.

Nu ska ja fortsätta mitt tv tittande. Tjingen

Men Grattis Jokki och Elin i efterskott! (?elin jag minns inte vilket datum de var... :S)

Av Jenny - 7 april 2009 10:51

hoho, ledig dag idag igen. Dock har jag fått ont i halsen och nyser hela tiden (så börjar alltid mina förkylningar, med nysningar) men försöker ignorera de för jag vill verkligen inte, inte nu!

Jag har hittills tittat på både Wild kids och Tonårsliv på svt play. På lördag är sista avsnittet av Wild kids, då får vi se hur de går för björnanrna i Afrika, spännande :)

Ja har också sytt en massa på mössan, nästan klar men orkar aldrig göra sådär jättemycke hela tiden. Efter ett tag blir ja less och slutar. Men de går frammåt och ja kämpar på med den ;> hoho

Senare blir de att fara till stan och fika lite. Mys!

Resten av dagarna är helt planerade, mer får ni höra sen :)

Grattis till Victor som blir 18 idag!

Av Jenny - 6 april 2009 10:24

hej jag klappade en av renarna! yeah.

Petter hjälpte mig för han är så van vid renar x) hoho

Iaf helgen har varit full i jobb och andra grejer, men mest jobb. Och jag tyckte de var jättekul!

Just nu sitter jag och tittar på tåg och flyg, åh shiet. ja har allt bestämt, vart jag vill åka när de skulle bli, vad för tåg som tas till stockholm eftersom därifrån går de så många fler flyg! Alltså serri! om inte Alex tänkter komma med ska ja höra med Mamma! Jag vill verkligen fara!!!

Dock skulle jag vara borta över min födelsedag men vad spelar de för roll, de är ju själva firandet som är grejen! Och ja firar ju mig inte där som att ja skulle ha kalas där, nej nej. Utan de kommer när jag kommer hem! :D

Sjukt taggad!!!! men alltså ja känner nästan att de kommer säkert inte bli, för ja vill ju inte åka själv?! :O

Hoppas att iaf Mamma vill åka, då kan vi göra våran resa nu! :D

aaaaahh! :D

Av Jenny - 2 april 2009 10:10

Tjao, idag har jjag fortsatt på min livskunskaps uppgift, hoho ja vet inte hur de går egentligen men i alla fall ska jag höra lite med gurra. x) hihi

Ja ska gå och duscha nu typ och sen kanske äta något och fara till skolan där de är möte klockan 12.

Sen vet jag inte mer.

Igår kväll blev det en inför jobbet dag, de var rätt kul ändå. Men shiet va ja var trött på vägen hem och i slutet?! Ja höll på att somna.. Men på Lösdag blir det jobb och sen ska jag till stan och gratta Alex broris flickvän. :) De roliga är att både gurra och linnea ska också in till stan, så då åker vi tillsammans -nice! :D

Men för att inte glömma så Grattis Håkan hellström! Födelsedagsbarn.

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18 19
20 21
22
23 24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards