Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 18 augusti 2009

Av Jenny - 18 augusti 2009 11:07

Tjenre, just nu sitter vi i Tranås, Alex pratar med Sj i telefonen. De har tjorvat en hel del och vi har varit eller okej, jag har varit orolig och arg och alex mest arg..

Vi fick först direkt när vi kom på tåget veta att vi skulle bli försenade till Stockholm mer än 1 timme så att vi skulle missa ALLA andra avgångar som vi bokat,på Söndag morgon typ 6 eller något, får vi veta att vi ska kliva av i Västerås istället och där vänta i mer än 2 timmar på nästa tåg mot Norrköping. I norrköping ska vi hoppa på ett till tåg som vi då fattat ska gå till Tranås, vi hoppar på och allt verkar så mysko, och nej tåget stannar ju inte i Tranås utan då ska vi hoppa av i Mölby och sedan åka till Tranås. I Mjölby får i vänta ytterligare 50 minuter på nästa tåg.

Men som tur är har vi kommit fram och kom fram 2 timmar senare än vi skulle och då for vi först till hans Moster, där fick vi i oss mat hungriga som vargar var vi. 

Jag fick duscha och efter ett långt tag åkte vi sedan till hans Mormor och Morfar, Maria och Janne. Här fick vi kvällsfika och sen la vi oss eftersom sömnen inte varit den bästa på tåget. 

Igår, Måndag var vi en sväng in till Tranås stan och Alex handlade massor och jag hittade en stickad tröja eller egentligen hittade alex den åt mig och jag hinnade de mesta åt honom ;)

Han köpte converse, skjorta, stickad v ringad tröja svart, halsduk och keps (typ) och en present til hans pappa. Storshopparn ;p

Efter stan for vi hem på cykeln och fick sen lunch, sen tog vi alla (mormor morfar och moster) bilen till gränna, polkagrislandet typ! 

Där köptes de polkagrisar, jag köpte hallonsalt = superduper goda och till och med Alex gillade dem.Vi for runt och tittade på en massa ställen också.

Vi kom hem ganska sent och fikade och åt lite smörgåsar och gott var de också.

Efter de somnade jag i fotöjlen i Alex knä och de andra satt och tittade på nån skum Hästmannen, en gammeldags man med långt skägg. 

Jag vaknade upp av att vi skulle lägga oss och de är så mysigt att ha någon bredvid en i sängen hela tiden. Som en sorts trygghet eller något. :)

Idag har jag hunnit duscha medan Alex sov och sen försökt få upp honom att äta lite frulle, nu ska vi väll snart fara ut och titta på något sa de. Jag får se vad som väntar. Hör av mig! :) 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards