Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 24 augusti 2009

Av Jenny - 24 augusti 2009 17:26

Så nu har man kommit hem och hunnit vara till skolan till och med, men jag ska fortsätta där jag slutade!

Tisdag, Vi for nämligen till ett gammalt behandlingshem, jättefint riktigt stort hus som bara stog där och skulle förfalla, Alex morfar nämde några gånger att han verkligen trodde att de spökade där inne för där hade många dött men synd för ett sånt stort fint. Något hade ju iaf kunnat vara där!

For och tittade på flotta hus (hur stora och fina och nybyggda som helst!!), och till Hätte där de ligger en camping och en jättefin badplats! :)

Efter de for vi till en kinaresturang och åt sen lunchbuffé, de var gott och vi blev bjudna -vilken lyx alltså!

Jag och Alex stannade i stan och gick runt och kikade lite med våra fullproppade magar så att man knappt kunde röra på sig, vi hittade inget att köpa och flummade oss hela vägen hem. ;)

På kvällen blev de att spela spel, jag alex hans mormor och irene moster. De var roligt de och alex ville förstöra för mig och jag kom ändå efter honom för att jag gjorde fel.. :p men i samma runda så egentligen lika!

Onsdag, jag gjorde lite teori på morgonen och sen ringde alex kusin Patrik som undrade om vi skulle med ut med deras båt, såklart att vi ville! :D

Vi for till Hätte där de skulle hämta upp oss, vi fick med oss grillkorv med bröd och ketchup. Vi for med båten på vattnet ett tag och till en ö med stenklippor om man kan kalla de de. Jättefint och varmt hade vi och riktigt mysigt.

Där badade vi, grillade korv och åt korv med bröd och solade. Vid 4, 5 tiden så fick vi skjuts tillbaka till Tranås och gick från kvantum som är inne i stan typ hem till hans mormor och morfar, där väntade tomatsoppa med hemmagjord spagetti och kycklinggryta med ris, asgott. Tomatsoppan var godast tror jag! :) Efter de fick vi lite fika (såklart! äta hela tiden och mycke!) och sen väntade vi på Patrik och Erika igen eftersom vi skulle få följa me dem ut med båten igen och denhär gången chilla och grilla kött och äta med potatissallad och beaneise sås, lite fest.

Sen fick vi också sova i båten, vi begav oss mot sängs vid 1, 2 tiden och då var de så kallt så på typ 1 halvmeters säng som var till för 1 låg både jag och alex som packade sillar för att inte frysa ihjäl även fast man hade tjockbyxor och tjocktröja och filt och jacka och kudde på fötterna.

Torsdag, Vi dog ju inte utan vaknade innan 8 på morgonen och blev skjutsade till Hätte där vi fick skjuts hem till Maria och Janne som bjöd oss på frukost, sen var de bara att ge sig av till tåget som gick 09.45 från Tranås.

Byte i Linköping, byte i stockholm och sen komma fram till Väsby.

Vi kom oss in och la oss och vilade en stund, duschade och tog något i magen sen gick vi in mot väsby centrum (som jag aldrig varit till även om de inte alls är långt och jag har varit och bott hos Lena och Sten flera gånger), där hittade alex först en supersnygg jacka, sen ett par converse svarta och en lila tröja med tryck på och jag köpte mig en tröja för 49 kronor (rea).

Efter shoppande gick vi mot Lena och stens hus igen, när vi kom dit hade de hunnit komma hem och börja laga middag, kyckling blev de och de var gott. De fick även Polkagrisar från gränna och dyr fin Choklad av oss som tack för att vi fick sova över och äta och hela alltihopa!

På kvällen chillade vi framför tvn med sten och kollade friidrott och såg bolt förnya rekord.

Nu är de snart mat och jag återkommer om resten av dagarna! :)

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards