Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 25 augusti 2009

Av Jenny - 25 augusti 2009 14:46

Fredag, vi begav oss mot Stockholm central och sen vidare med pendeltåg mot slussen, där klev vi av och gick mot djurgårdsfärgan som tog ett tag att hitta till men de gjorde vi och hoppade på den.

Vi åkte till Djurgården (hoppade av just brevid gröna lund) fick lite minnen från senast jag var där med Linnea och Jokki och kikade på Håkan.. Men jag och Alex skulle inte in dit utan vi gick mot Vasa museumet.

Vi gick in på nå båtmuseum innan också en snabbis. Inne på Vasa museumet fotade vi den stora båten och tittade oss omkring tills vi var vrålhungriga att vi nästan inte orkade gå (de var ändå inte precis länge vi var där inne) då gick vi mot färgan och åkte till slussen och gick upp i gamla stan. Där blev vi tipsade om ett ställe att äta på -Tottu eller något?, pasta och kycklingsallad åt vi där. De var gott och vi blev ju piggare. :)

Vi gick runt lite i Gamla stan och tittade på affärer men hittade inget. Då åkte vi in till självaste centrum och tittade, där hittade vi inget annat än Amanda och Gurra. ;p Pratade med dom ett tag och fick se vad de handlat (lite av de iaf) sen gick vi tillsammans till tunnelbanan. De skulle mot Gurras moster och vi mot Alex kusiner Tove och Oskar.

Så först mot Farsta och sen vidare till Trångsund, där fick vi middag (kyckling för 4 gången på 3 dagar) även de var gott. Vi umgicks och Alex blev utklassad i biljardbord?

Men vid 9 for vi hemmåt till Lena och Sten tittade på friidrott och pistvakt (HAHAHAHA vad kul de är!!! Seriöst ni skulle sett..) sen vart de sängen.

Lördag, hade vi bestämt oss för att träffa min tremänning Denise och hennes mamma Irene. Vi gick först till väsby centurm och jag snabbhandlade ett par skor på rea och alex en väska på rea. Sen skyndade vi oss till pendeln och for till centralen och där väntade de på oss.

Vi gick på stan mest men såklart åt vi lunch på ett ställe där de verkade ha supersuper gott fika.. Ville köpa med var proppis.

Vid 3 for vi till väsby igen och åt middag sen skyndade vi iväg mot pendels igen för att äntligen få se på de vi egentligen gjort hela resan för, nämlligen Coldplay! :D

De var bara så sjukt bra, jag såg inte scenen sådär jättebra eftersom de var 2 stora killar just framför mig men de särade på sig så att jag kunde sträcka på mig så att jag fick ont i (utanpå) halsen, tur att storbildstvn fanns ändå! :)

Men allt var så fint och bra, fjärilarna var lika fina om inte finare denhär gången för att man fick de på sig, de hade raketer bakom scenen som smälldes upp i luften och såklart gick de ut mitt i publikhavet och spelade 2, 3 låtar på en liten liten scen. De är alltid lika spännande!

De hade också stooora ballonger som kastades ut i publiken men jag hann då aldrig röra.

De 2 nya låtarna som spelades var bara så bra och man kunde inte annat än njuta när man inte kunde sjunga med i dem! I de andra kunde man inte annat än sjunga med för att de var så underbart bra. Chris Martin som alltid ger allt på scenen och är rolig så att man får skratta de känna bara så bra att se på dem. Jokki fick lyssna med oss ett tag också, under viva la vida. De var så bra.

Jag filmade och sen blev de fullt.

Jag älskar Coldplay, de är lätt de bästa bandet live!!


Söndag, blev shoppardagen för mig. Jag köpte tröja, lång skjorta, klänningstunika och 30 kronors klänningslinne.

Åt middag och träffade tremänning Johanna och hennes pojkvän Johan.

Tåget sov jag mycke på. Måndag skola!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5 6
7
8
9
10
11
12 13 14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards