Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 9 mars 2010

Av Jenny - 9 mars 2010 22:37

Tänkte lägga upp lite bilder som jag inte visat ännu! :)

  

  

Från bikbok, kommer vara peeerfekt på sommardagarna! Längtar så jäkla mycket till Turkiet och sommaren nu så de är inte klokt!


   Också från bikbok! Älskar tyget!!


      Bodyn jag hade på mig i fredags, från lindex!


  

   Här snackar vi bra rea plagg! Kostade 79 men hade kostar 300 eller något liknande! Kände mig RIKTIGT nöjd för hur snygg är inte den men den fina rosetten och allt!!! :D 


  

Örhängen 20 kr från ur och penn! rea ;P


  

Byxdress från åhléns 30 kr!! 


Får räcka med bilder för idag, har mer som jag ska visa (dock inte plagg! ;) hehe

Bmi

Av Jenny - 9 mars 2010 22:24


Undervikt (BMI under 18,5)

Vid undervikt långt under BMI 18 bör du söka hjälp hos läkare. Undervikt kan vara farligt om du saknar insikt samt är undernärd. Vid aningar om anorexia nervosa eller av andra typer av ätstörningar bör du kontakta specialist.



Bloggläsare som jag är hittade jag detta. Och skrev in, underviktig, men söka hjälp hos läkare? Alltså jag tror faktiskt inte det, jag mår ju skitbra och äter som en tok. Dock har jag ju lågt blodtryck (eller något) eftersom det svartnar för mina ögon mest hela tiden på morgonen, och problem med nacken då men jag skulle nog aldrig söka hjälp hos läkare iaf inte för som det ser ut nu!


Kolla ditt bmi: http://www.dietguiden.com/bmi

Av Jenny - 9 mars 2010 21:35

Kollade just min mejl och såg ett jättekonstigt mejl som stod att det var från cl_amstuz@bluewin.ch ,jag blir misstänksam vilket är en jävla tur och frågar Alex om vad de är. Öppna inte, virus!! Puuh, tur för mig lixom! 

Jag gillar verkligen inte sånt där svammel. De är bara skit och jag blir arg för folk försöker luras och nej. Får du detta, radera direkt!!


Efter mitt spinning och core pass hade jag 1 timme att fördriva med att duscha och sen inget mer så jag gick in på åhléns och kollar runt på fina plagg som jag tycker kostar alldeles förmycket. En tröja för 500 tycker jag inte är rimligt när jag kan få liknande för så mycket mindre så känns de så onödigt trotts att den är fin..

Iaf så kollar jag istället på något reaställ där allt kostar 30 kr. Hittar en byxdress som jag tänkte att jag kan väl testa, och jo den åkte med hem i en påse! :D

Jippi!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards