Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 1 juni 2008

Av Jenny - 1 juni 2008 12:37

Igår var en lite mycke händelserik dag.

Jag var med mina små och stora vänner, vi köpte glass tillsammans, jag var på dansuppvisning (duktiga flickor och pojkar) såg med jokki och cias mamis, efter de for jag cia och hennes mamis till syklänningsdamen, hon var en trevlig prick och hon hade även bakat en rabarber jordgubbs paj som vi blev bjudna på -sjukt gott och kommer bli fet på den i sommar, medans vi var där så blev jag så trött men då gick jag och Cia på promenad och vips hade vi gått till min mormor och morfar.

Dom blev så glada och överraskade, tänkte bjuda på fika men vi tackade snällt nej och sa att vi redan blivit gödda med paj. Efter en liten stund begav vi oss tillbaka till syklänningdamens hus och jag blev trött ännu en gång.

Om jag skulle beskriva hennes lägenhets/radhus (vet inte va de var) så skulle de nog bli, väldigt rörig men sjukt pyssligt och roligt. Hon kunde typ sy ALLT! :O (jag ljuger inte!)

Efter de så tjockade vi in på max och blev proppa fiskar, efter de begav vi oss genom stan mot antnäs. Väl där gick vi hem till mig.

På vägen frågade vi efter våra vänner men dom var visst spårlösta försvunna. Men vi hade trevligt ändå.

Vi hängde hos mig men sen så när Cia skulle hem hållde jag på att ge hennes mamma både hjärtinfarkt och dödsligt tillstånd.


Hur som helst har jag haft en bra dag, men nu ska jag ner på ica och handla jordgubbar till den första jordgubbs och rabarber pajjen! muuums! :D

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards