Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 11 juni 2008

Av Jenny - 11 juni 2008 22:03

Som ni kanske märker är jag inte änns inne på datorn nästan nånting numera, de är för att ja har så massor av andra saker att göra.


Igår när jag skulle cykla till jobbet så rullade ja ut från min gård och några meter därifrån finns de 2 A brunnar som alltid funnits där men jag alltid försöker undvika men idag så hann jag inte undan före den han komma så jag körde helt enkelt på brunner och så tänkte ja, om de händer något riktigt otur så är de bara för att ja körde på denna.

Eftersom det är backe fortsätter jag rulla men så slutar ju backen och jag ska börja trampa men nej, vet ni vad. DE FUNKAR INTE?! :O

Jag kunde bara inte trampa!

Jag blev lite mycke smått väldigt stressad och arg, men måste ju kolla om jag cykelproffs som jag är kan fixa detta men icket, en allt för stressad jag är inte bra för sånna situationer.

Jag fick helt enkelt springa tillbaka med cykeln och sen sänka mammas cykels sadel och sen trampa på den ända till Ersnäs. Men min värkande rygg kommer jag flåsande in på dagiset med min ursäktande berättelse.

Men att dendära jäklarns A brunnen kunde ställa till de så mycke.


SVERIGE VANN MOT GREKLAND! :D yeeaah!

Fett med mycke nice.

Javet, detta är mycke olikt mig, men ja har börjat tycka om att titta på fotboll (i alla fall på tv;n) dom senaste dagarna jag jag sett 2 hela matcher och de har förvånat alla i min närvaro rejält.

Även fast amanda fick sitta och höra på korkade kommentarer och frågor ("Asså är det här i Sverige?")så tyckte nog hon också att de var i alla fall lite kul att se med mig. x)


Idag så funkade min cykel (min käre papis lagade sen med hjälp av bara sina händer och rörde lite på tramporna, att jag inte kom på de va?!

Hur som helst så har dagen varit bra, jag har fått en massa teckningar som var väldigt fina och annars så har kvällen tillbringats i stallet och sen promenix med Chippen.

Nu är ja dundertrött och ska nog snart sova. Dessvärre känns de som att ja inte har nått liv nu när jag jobbar, all energi och allt tid går åt till jobbet.

superjobbigt. >.<

Men i helgen och på måndag så är jag i stockholm och ja hoppas på en supernice helg!

Var din dag bra?

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards