Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under januari 2010

Av Jenny - 19 januari 2010 17:35

   När vi åkte hit och stannade i Örebro såg vi en spuerlång buss! Den rymms ju inte änns på kortet ändå står jag en lång bit ifrån!! Den var en biogas buss!

  

Alex sötar sig i väntan på nästa tåg mot mjölby!

Av Jenny - 19 januari 2010 17:15

Börjar detta inlägg med att säga GRATTIS TILL KÖRKORTET MARIA!!! :D Äntligen och du är verkligen värd det efter vad din körskola har tjorvat!! 

En till som kan köra vilket alltid är bra! ;) hehe


   Amanda B Maria Jag (i somras) GRATTIS!!!! :D


Snart kommer det främmande hit för det är kalas, Alex moster fyller år!

Av Jenny - 18 januari 2010 09:39

   Jag Ludde och Alex mormor Maria!

Känner mig verkligen risig när jag är här, bland iaf.. Frusen och ful.. hehe

Hur som helst intervjuade vi igår och ska även göra det idag. Just nu är jag vrålhungrig.. Vill ha frukost och Alex sover, Jag klev upp för ett bra tag sen och har hunnit duscha och kika runt på internet.. :) Ska kanske se ett sex and the city avsnitt, hehe har börjat kolla och har hunnit 3 avsnitt. De är så braaa!


Av Jenny - 17 januari 2010 10:19

Idag började dagen med att jag vaknade tidigt och visste inte vad jag skulle göra. Kom på att jag ville gå på en promenad! Jag gjorde de, klädde på mig och gick ner (alla sov fortfarande) och Ludde, hunden, snarkade så gott. 

Tänkte att jag måste ju ändå väcka honom för han kommer vakna förr eller senare när jag bökar på här. Så hunden vaknade och blev hyperglad, började skälla och jag kände ÅHNEJ!!

Men de var mer tur för då kom Alex Mormor och morfar upp och så fick jag ta med Ludde på min promenad. De var skojj, som min egen lilla vovve (fast ändå inte.. hehe)

Vi har ute kanske i en halvtimme. Nu tänker jag tvinga upp Alex så vi kan äta frulle nån gång.. Har rkat äta lite godis medans jag kikade här på Let´s Dance som jag missade men såg slutet.. 


Idag ska vi försöka oss på intervjuer! :) kram på er!

Av Jenny - 16 januari 2010 10:58

Nu är vi i Tranås, kom fram igår och var cirka 4 timmar och 15 minuter sena. YES lixom...

Vi blev iaf varmt välkomna och fick oss mat i magen. 

Sen såg vi lite på lets dance men sen fick jag veta en riktigt dålig nyhet så jag inte ville kolla mera. De blev så himla jobbigt och när man är 100 (eller mer?) mil ifrån de man älskar och de som händer blir de dessutom dubbelt så jobbigt. Jag har tur som iaf ar min älskade pojkvän här med mig så vi har varandra. 


Jag vet inte hur mycket jag kommer att skriva, vi får se. Men vi ska iaf försök börja med filmning idag! 

Hoppas de är bra hemma i Luleå! 

Av Jenny - 13 januari 2010 20:35

   Något som är så jäkla snyggt är att ha så här, en fläta på sidan. Åh, jag försökte mig själv på en sådan idag. De blev ganska bra. Men eftersom jag inte har jättelångt hår så går de ju som sådär, men kom på ett sätt som den såg längre ut på något sätt fick jag för mig!!

Tipsade faktiskt linnea om att hon skulle ha de eftersom hon har långt hår. vi får väll se om hur de bli med de ;) ahha

Av Jenny - 13 januari 2010 20:18

Jaha, imorgon klockan 16.** (något) börjar jag och Alex vår färd mot Tranås i flera timmars tåg. Oj, tur som de är har vi fått sovkupe (gud så skönt).


Har dock fortfarande så jäkla ont i nacken axlar huvud så jag vill lägga mig ner och dö. De är hemskt och gör mig arg, arg på andra.. 


Idag var en händelserik dag, jag tog reda på massvis av saker, ringde samtal, var på möten sprang fram och tillbaka överallt, tränade och for till veterinären med min lärares katt som skulle kastreras. 

De låter så jäkla konstigt att jag lixom följde med min lärare för att hans katt skulle kastreras, men vad gör man inte för en katt i nöd. Stackars kisse! Men så himla söt! :)


Imorgon ska jag visa min film i bion för mina fina vänner och några andra (kanske). Hoppas ju lixom på att få bra respons!! :D hehe

     

Av Jenny - 12 januari 2010 23:10

Jaha då var man hemma från basket och handling (dock för typ 1 timme sedan men ändå), basketen var riktigt skojj!

Mormor levde sig in som vanligt (hennes julklapp var att få se på basket och vi följde med) Jag levde mig också in hehe... Dock hade vi en kvinna ovanför oss som VERKLIGEN var med i matchen, hon skrek klappade så de ekade tjoade osv. Jag hade därför på mig luvan hela tiden för att de skulle låta mindre och jag inte skulle bli döv.. ;)

Luleå vann med 80-68!! YESS!! :D


Har dock fortfarande ont i nacken (fruktansvärt ont faktiskt och borde icke sitta här men väntar på tvättmaskinen..) har blivit insmord med 2 olika salvor har fetvadd över axlarna och de har tryckts lite där de gör så förbaskat ont..

Jag vill verkligen ha detta borta imorgon!!


Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4
5 6 7
8
9 10
11 12 13
14
15
16 17
18 19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards