Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 18 mars 2010 08:19

Jaha, då sitter jag hos Alex igen. 

Börjar ju egentligen 8.15 idag men blev ändrat till 10 och jag och Linnea har varit på yoga nu på morgonen, snacks om skönt det var! Jag kommer definitivt gå mer gånger på detta!! :)


Igår for jag till stan kollade på Åhlens upptäckte nya bikinisar som var väldigt fina, testade men nej, alla för stora, jag har för små bröst. Hur jobbigt är inte det?! Hittar jag ingen som passar får jag köra på mina gamla.. Känns mycket roligare med nya.. Dock vet jag att jag inte direkt kommer att slänga mina gamla heller såå ja, de blir nog att använda dem ändå!

Gick till skolan för att äta lunch, ingen där. Bajjaaaa! Jag ringde Alex och fick komma hit och äta. Gott var det också! :) Sen var jag här med honom ett tag, för nu när han är med på inspelning och inte jag hinner vi inte ses mycket alls eftersom inspelningen är varje kväll. 

Men imorgon blir det inspelning för min del, 06.30 på ica maxi! Kul! :)

När jag for hem igår var jag så himla sugen på tårta så jag bestämde mig för att jag ska faktiskt baka en. Sagt och gjort! Mumsigt.

Bjöd hit mormor och morfar (mormor har namnsdag på tisdag så lite i förskott sådär), sen även Maria och Joel.

När de farit kände jag mig så ensamen i min stora säng. Saknade min värmare. ;p hihi :)


Nej nu ska jag lägga mig i sängen hos min Alex och läsa. Ska slingra in mig hos honom. Hihi <3

  

En gammal bild på mig från i somras kanske? Jag brun och fin i Alex tröja. Att det verkligen är sån stor skillnad på brunheten. Att det bara försvinner lixom? Vad är de för sätt?

Av Jenny - 16 mars 2010 20:08


Kolla in honom! :) Gillar låten, gillar honom och videon tror jag verkligen är han om man kan uttrycka det så?

Vad händer annars då? Jaa, sov hos sötAlex igår väldigt efterlängtat efter att inte fått en glimt av varandra på 2 dagar. De låter väldigt lite men eftersom vi går skolan med varandra så ses vi oftast på skolan iaf 2 minuter och hinner få sig en puss. Så jag hade längtat :D

Idag har vi planerat filmfestivalen och de kändes bra! Även varit på möte med 2 andra filmarbetare, de var kul med lite nya kontakter och vi planerar att använda dem! :p hehe Men de kändes riktigt bra att ha 2 tjejer som förhoppningsvis kan stötta och kolla och allt som behövs.

Träning har också blivit idag. Skönt och nu är jag lite träningsvärkstjej tror jag, boxningen igår var helt ungerbar! Gillar de. Så himla bra!! :)

Ska plocka fram min magnum gold som jag FORTFARANDE har kvar?! ja, alltså väldigt segt går det för mig även fast jag gillade den! Men de har bara blivit förmycket.. Men mamma vill smaka och påminde mig! :)

Av Jenny - 15 mars 2010 08:17

Hallå, idag blir det att fota hemma hos Elina för hennes slutprojekt. Hoppas på att kunna göra något bra. Man vet ju aldrig lixom. Tar med mig hela kittet dit iaf! :)


  

Hur coolt är inte detta hår? Jag hade velat äga de på mitt eget huvud..

Om jag skulle passa i de är ju en annan sak, hehe  

Av Jenny - 14 mars 2010 22:11

Jag har börjat fundera på lugg.. 

Dock kommer jag nog inte våga mig på något förrän jag vet om de blir någon bal eller inte. Eller okej innerst inne vet jag att de inte blir! SKIT!!!!!

Hur som helst, såhär såg de ut:

  

Rak men som ändå sne. och väldigt kort och rött, Dock inga planer för färgning direkt. :p

  

Rak, om de änns är så mycke skillnad?

Av Jenny - 14 mars 2010 21:21

Jag måste bara börja med att berätta hur knäpp jag verkligen kan vara ibland:

Jag och Alex har varit ute på isen på kvällen och ska nu börja åka till mig med bilen, vi som bestämmer att vi ska åka nu. Vi står och nästan klär på oss i hallen och jag säger: "Alltså innan vi åker, kan vi inte bara kolla i ert kylskåp först?"

Alex börjar ju asgarva, va är de för fråga lixom, jag var typ hungrig/sugen omedvetet ;) 


Helgen: I fredags fick jag veta en bra nyhet! Jag ligger på VG i religion!!! YES! de är ju typ mitt mål ändå så de känns jäkligt bra även om jag inte direkt trodde på det. Fick vg på provet och på skrivningsgrejer och allt så de känns super! :)

Efter de surade jag och Alex lite på varandra på skolan och sen pussades vi lite och var vänner sådär som de är onödigt trams som ändå leder till något bra! :p Sen stan med Gurra, jag tror vi mest gick och pratade och kollade bara på kläderna för såg jag något fint orkade jag inte prova :p tror faktiskt jag ska gå in i morgon kanske till och med! Okej kanske överdrev, vet inte..? hehe

Kvällen var med Alex och vi såg på national treasure som gick på tv:n alltså i såna spännande filmer blir jag så inne och sitter som och hoppas och pratar som en tok?!


Lördagen vaknade jag med orölig nacke och axel  och arm. Jag var skiträdd och tur att Alex var bredvid som fick lyfta på mig. Usch!!

For hem med 10.10 bussen gick från e4an och började typ svettas för att de lyste så mycket sol och var varmt, till sporthallen där de var skidtävling som jag skulle kanske hoppa in i men alla kom så de var ju tur men samtidigt otur! 

Gick hem åt lurre gjorde saker för att fördriva tiden och sen åkte till stan för skrillor med lille Alexi typ 40 min, sen drog jag hem duschade och sprang till jokki.

Där lagade vi middag jag, Elina, Jokki, Elin och Lina. Gott och mys!

Gurra kom och vi åkte hem till mig bara jag och hon för de andra hade väldigt sen match. Jag och gurra satt och pratade i timmar. Hon for hem vid typ 1? 


Söndag, idag var en chill dag! Jag och Mamma bestämde att vi skulle på långberget och går först till Alvik och sen upp dit (långt blev de) när vi kommer dit har de inte våfflor som vi trodde (skiiiiit!) så vi köper en varmkorv istället och sen kommer det Greker dit?!

Fattar ni, till lilla långberget kommer det greker från grekland för att checka läget lixom?! De var iaf väldigt roligt tyckte jag! ;p

Gurra kom efter en massa tjorv med hennes bilar så vi åkte hem med henne och började göra våfflor hemma istället. HUR GOTT SOM HELST!! :D älskar de!

   Ungefär såhär såg det ut! Mums!


   Gud så söta. Men de ser riktigt jobbigt ut att gå i dem ;) hehe. Spikrakt upp typ?

Av Jenny - 11 mars 2010 19:44

Tror ni jag blir nå sugen när jag ser detta?

   Rosettkudden!!!! GAAH jag vill ha den nu. Tyvärr sold out men de fattar man ju... >.<

   Mer söta grejer. Jag vill ha... Jag vill inreda mitt eget hem NUU men massor med färg och söta saker!

    

Och att inte bara tala om dessa 2 sista. Åh. Ge mig längre kötid på lulebo nu så jag bara kan få vad jag vill! Och ett jobb vore ju också vääldigt bra!

Av Jenny - 11 mars 2010 19:32

Jag har kommit på lite grejer..

Jag gillar när personer med annan dialekt pratar, de låter så himla gulligt. Åkte med någon ny busschafför som hade någon sån där söt dialekt. :p Dock kan de bli jobbigt med vissa?! Vet inte riktigt.. haha

Jag älskar att klämma finnar, både på mig och andra, även fast jag tycker de är skitäckligt på ett sätt (smörjan innuti alltså) så är de så jäkla roligt?!

Jag är verkligen en bloggnörd, jag tänker till och med titta på bella och tyras show.. Hur nördigt är inte de lixom.. Åh jag känner himla töntig med de har blivit något slags måste, ;p

  

Hur gulligt är inte detta lixom? Som en snögubbe nästan! :D Hade jag haft en sån hade jag aldrig tappat mina vantar! ;)

Av Jenny - 11 mars 2010 15:04

tjao, sitter här i skolan och bara väntar på 24 norrbotten som ska ringa upp åh. jag som vill åka hem.. Hur som helst så är datorn helt störd och säger precis vad jag skriven och gör. Skrollar jag ner säger den de? Nån knäppis har ställt in detta och jag blir förbannad! 

Skitjobbigt. Annars då, jo jag äter avocado. Gottis! :)


Pilatesen som jag var på var störtskön!! Vilken grej. Mag och rygg träning fast lungt lixom. De är INTE ALLS som yoga, mycket bättre. Dock tränar man ju inte så mycket vighet direkt här men ändå de var skitbra! Dessutom gillar jag hon som höll i det. Så skön människa, hon håller i core ibland också. SKIT bra!! 

Så ja, vad gör ni då? Säkert något roligare för er.. Jag har ju tråk i väntan.. Hatar att vänta.

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards