Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2010

Av Jenny - 11 mars 2010 10:33

Igår innan jag åkte hem från skolan gick jag förbi affärer i typ 40 min och kollade på bikinis, men alltså vad hände? Jag tyckte ingen alls var nå fin. 

Jag bestämde mig så att de är faktiskt inte bråttom för mig med det eftersom jag fortfarande har massa gamla som jag kan ha och jag tänker inte köpa någon som jag är halvnöjd med för då använder jag hellre mina gamla för dom är fina tycker jag.. hehe


Alex kom till mig och vi gick förbi ica och jag råkade kolla ner i glass disken, hehe nya glassar har kommit ut!!! Jag hittar en som verkar spännande, med något slagt kola inuti tyckte de lät riktigt gott..

Magnum Gold?! hette den och den slank med hem. Efter middagens hemmagjorda pizza så blev de att först bara titta på den. MEN gud!! Den såg ju hemsk ut, den var typ guldig utanpå, gulguldig?! WHAAT? Jag trodde de var ett skämt, sen smakade jag den. Mjölkchokladen ovanpå var riktigt god mums och glassen inuti också. Dock så åt jag inte hela så jag har kvar till idag! ;) hehe Fick ont i magen..

  

Här har ni den, Magnum Gold?!


Idag så ska jag ska snart trippa iväg till inpuls för lite pilates. Ska bli skönt för jag mådde inte så bra i dag på morgonen, lite illamående. Gick till inpuls sen kom jag på att de var pilates jag ville köra. Så 11.15 blir det de för mig. Var skitlänge sen jag var på något sånt men de ska nog gå vägen ändå.

Sen hittade jag fina bilder på sånt som jag tog med mig idag som mellanmål litegrann:

   Kiwi, HUR GOD SER INTE DENNA UT! MUMS! (har ätit en halva redan)

  

Och jag förvånar mig själv att äns komma på idén att ta med en avocado. Har ätit halvan på denna också. Åh så gott! :D

Perfekt mellis!!


  

Avslutar med en bild på mig själv från i Fredags. Hejdå! :D

Av Jenny - 9 mars 2010 22:37

Tänkte lägga upp lite bilder som jag inte visat ännu! :)

  

  

Från bikbok, kommer vara peeerfekt på sommardagarna! Längtar så jäkla mycket till Turkiet och sommaren nu så de är inte klokt!


   Också från bikbok! Älskar tyget!!


      Bodyn jag hade på mig i fredags, från lindex!


  

   Här snackar vi bra rea plagg! Kostade 79 men hade kostar 300 eller något liknande! Kände mig RIKTIGT nöjd för hur snygg är inte den men den fina rosetten och allt!!! :D 


  

Örhängen 20 kr från ur och penn! rea ;P


  

Byxdress från åhléns 30 kr!! 


Får räcka med bilder för idag, har mer som jag ska visa (dock inte plagg! ;) hehe

Bmi

Av Jenny - 9 mars 2010 22:24


Undervikt (BMI under 18,5)

Vid undervikt långt under BMI 18 bör du söka hjälp hos läkare. Undervikt kan vara farligt om du saknar insikt samt är undernärd. Vid aningar om anorexia nervosa eller av andra typer av ätstörningar bör du kontakta specialist.



Bloggläsare som jag är hittade jag detta. Och skrev in, underviktig, men söka hjälp hos läkare? Alltså jag tror faktiskt inte det, jag mår ju skitbra och äter som en tok. Dock har jag ju lågt blodtryck (eller något) eftersom det svartnar för mina ögon mest hela tiden på morgonen, och problem med nacken då men jag skulle nog aldrig söka hjälp hos läkare iaf inte för som det ser ut nu!


Kolla ditt bmi: http://www.dietguiden.com/bmi

Av Jenny - 9 mars 2010 21:35

Kollade just min mejl och såg ett jättekonstigt mejl som stod att det var från cl_amstuz@bluewin.ch ,jag blir misstänksam vilket är en jävla tur och frågar Alex om vad de är. Öppna inte, virus!! Puuh, tur för mig lixom! 

Jag gillar verkligen inte sånt där svammel. De är bara skit och jag blir arg för folk försöker luras och nej. Får du detta, radera direkt!!


Efter mitt spinning och core pass hade jag 1 timme att fördriva med att duscha och sen inget mer så jag gick in på åhléns och kollar runt på fina plagg som jag tycker kostar alldeles förmycket. En tröja för 500 tycker jag inte är rimligt när jag kan få liknande för så mycket mindre så känns de så onödigt trotts att den är fin..

Iaf så kollar jag istället på något reaställ där allt kostar 30 kr. Hittar en byxdress som jag tänkte att jag kan väl testa, och jo den åkte med hem i en påse! :D

Jippi!

Av Jenny - 8 mars 2010 16:17

I morse kände jag verkligen VÅÅÅRR de var ju typ inte äns kallt! Men de var ju såklart bara något slags skämt, de blåser storm även fast de är så soligt och fint. 

Önskar att vi kunde hoppa 2 månader framåt och få känna våren på riktigt! 

  

Gammal bild som jag fortfarande diggar! ;p


Annars då, jo jag sitter och säker jobb. Tänker typ registrera mig på alla möjliga ställen nu! Dessutom måste jag typ ta någon ful sån här cv bild. Helvete. Hur ska de gå till, på endel är de ju bra att man har bild och jag tänkte att ja. Jag får väl försöka få en bra som jag kan skicka med! Alex ska nog få ta en på mig!

Men alltså vad ska man egentligen ha på sig?

Och hur ska man se ut, riktigt seriös? Nae jag tänker nog inte riktigt göra något sånt töntigt! ;) haha

Av Jenny - 8 mars 2010 13:09

En dag förra veckan var jag med Jokki på promenad på isen! Såhär såg de ut!

  

Superfint väder och solen värmde för fullt! :D


Fredagens planer blev som tänkt. Förfest och sen cleo! Skoj skoj!! :D

   Riktigt snygga solbrillor! ;) hehe Maria och Joel!   Maria Joel och Tobbe!   Jag Maria Linnea! :D   Jag och Maria! (:   Maria och Linnea!!   Kaka var supergott! Den nya ballerina! mums och Linnea är söt!   Jag testar på denna skidgrej, de gick inte bra! ;P


Lördag även fast vi somnade efter 3 så vaknade jag innan 8 och åt frukost. Var tänkt inspelning senare på dagen men just när jag ska åka behöver jag inte komma, liiiite less jag blev då lixom!! Så jag hängde med Alex ett tag sen byggde jag lite snögrottor med Samuel och Alva. Hemma på kvällen slocknade jag i soffan till melodifestivalen.. 


Söndag kommer mormor och morfar för att fira Simon lite och sen är jag ute ett tag för att skynda äta middag och åka till Alex och gå till Gråsjälören och se på isdrottningen! Mysigt men dock liite kallt att sitta stilla så länge eftersom vi kom typ 25 min innan de började.. hehe


Idag blåser det STORM!! :O Jag har hållt på blåsa bort och ja, de är ju alltis kul! not..

Av Jenny - 5 mars 2010 08:38

Jaha då var de fredag på lovet och de har bara svichat förbi.. Åhh, jag vill ha mer lov!

Igår var jag på Åhléns 8 på morgonen för inspelning, de gick bra! Efter det mötte jag Jokki och vi började promma mot isen. De var fört lite kallt men blev sen varmt av solen och av att vi rörde på oss. Vi gick från Norra hamn till södra och man tror faktiskt inte att de är lika långt som det är! Men ändå gick de riktigt fort att gå! :) Vi halkade runt lite men fick fotfäste igen! ;) hehe

Jokki for hem och jag gick till banken för insättning, de gick rätt fort ändå och sen hittade jag ett par örhängen för 20 pix som jag tyckte var riktigt bra! ;p

Åkte hem, åt väldigt sen lunch, damsugade osv. På kvällen hann jag dammtorka hela mitt rum innan jag gick till Gurra som inte äns ätit när jag kom genom dörren. Sen var hon "tvungen" att kolla facebook för hon hade inte gjort de sen 11 samma dag!! :O Jag är seriöst aldrig inne där. Jag ser inget nöje med de direkt.. Vill kommunicera på andra sätt helt enkelt!

När Gurra gjort de väldigt länge gick vi upp mot Amanda och jokki hängde på. Vi såg film och den var så bra! Jag gillade den verkligen!


Vaknade upp i morse och tänkte nej nu ska jag vila mig i sängen ett tag jag orkar inte stiga upp, ligger en stund men kommer på att jag ska ju till sjukgymnasten 10 "HELVETE!" Jag studsar upp ur sängen slänger mig på mobilen för att se hur mycket klockan är och ja. Den är ju bara halv 8, tur för mig. Men då är de ju inte direkt ide att gå och lägga sig igen. iaf inte för en sån som mig.. hehe

  

Något jag tycker är så himla sött och fint är hängselbyxor. Jag tänkte köpa de så fort jag hittar ett par! (vilket jag aldrig gör SÅKLart..

Av Jenny - 3 mars 2010 14:41

Igår började dagen tidigt, fara med bussen till bergnäset 7:25 och laga mina hål. Det gick bra jag höll bara på att svinna efter hon tagit bedövningssprutan, hehe 

Hon tog sprutan och jag tyckte de gick bra sen körde hon upp mig för att jag skulle få dricka och då börjar de svartna för ögen så jag inte ser något, blir ju skit rädd och så kommer tandläkaren och jag berättar att jag inte ser något för att de har svartnat för ögonen. De blir skitoroliga och undrar om jag var på väg och svinna och jo det var ju ingen tvekan om det.. hehe

Så de körde ner mig och det blev bättre, sen så var de rädda hela tiden att jag skulle svinna så hon borrade lite sen frågade om de var okej och borrade och frågade. Haha de var nästan kul! ;p


Efter de besöket så gick jag över bergnäsbron och hem till Alex. Vi myste på morgonen och de var så skönt! Sen så kan ni aldrig gissa vad vi gjorde!!


Vi var till Gammelstan och tittade på en lägenhet som jag ligger 2:a på att få, den var jättefin och en stor 1:a också, de vi tyckte var dåligt var läget (vi vill ha närmare stan) och vi har ingen säker inkomst och de känns så himla osäkert så vi vill vänta tills vi känner oss "redo" om jag säger så. Alltså att vi har säker inkomst och att läget är närmare stan och jag känner ändå inte att de är så himla brådis just NU att flytta! :)

Även om jag är SJUKT sugen!


Idag har jag köpt present åt Simpa också. Skönt att de är klart! 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15 16
17
18 19
20
21
22
23
24
25 26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards