Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under december 2007

Av Jenny - 18 december 2007 21:34

tjaaoo, igår så var de Måndag och tänkte göra ett inlägg från de.

Började 08.15, idag så hade vi filmlektioner och på dom så såg vi på paradise och mötet (endast klassen fattar typ, men skriver så ändå äääven fast ja inte orkar berätta) vi slutade iaf typ före 2, fast ja trodde ju dock eller ja vet fan inte va ja trodde, men iaf så missade ja 2 bussen OCH 3 bussen som ja satt och väntade på :O Men ja behövde iaf inte vänta själv för Johan och Filip var kvar på skolan vilket va bra. annars vet ja inte vad ja hade tagit mig till, eller jo, ja hade nog lagt mig och sovit kanske ^) HÖ! Kanske inte för så hade ja ju missat bussen O,o -vem vet?

Iaf så åkte ja hem me 15.19 bussen. Träffade gurris på bussen och de va ju trevlo, vi bestämde att vi skulle traska på stan nästa dag (idag alltså) och söka oss juliklappar åt varandra.

Iaf så gick ja hem från bussen sen och då stacka Amandis ut sitt huvud från dörren och ropade på mig, ja traskade in till henne, blev faktiskt kvar där hela kvällen, ja åt middag (tacos -vem kan motstå de?), stannade ända till halv 10. Under den tiden hade vi hunnit busa rejält jag och alva, hon va en riktig buse. På kvällen blev samuel också buse annars lekte han med Filip som också var där. haha :)

På kvällen blev de tv och ja somnade vid tvn, men vaknade till och la mig i sängen iställe. godnatt.

Av Jenny - 16 december 2007 11:28

Och idag ska ja faktiskt äta julbord! O,o usch..

Mormor och Morfar ska bjuda oss till nå ställe där dom säljer de, ja tror (kanske) att vi kommer bli en hel flock som kommer. Fast ja är inte säker fast de var vi förra året. :) 

Men även på Tisdag ska ja äta julbord >,< Fast hos Farmor med släckten. Inte precis de roligaste, men de funkar.

Men de sämsta är att julbord är så jäklarns äckligt. Eller köttbullarna korven och potatisen, är typ de som går att äta.. mums! :O nooot.


<3

Av Jenny - 16 december 2007 01:19

godkväll, cia for för en stund sen och vi har haft de så trevligt! Dessutom var de extra trevligt att träffa tjejen för att de var superlänge sen sist! ^^

Ja orkar inte berätta vad vi gjorde för vi gjorde massor men samtidigt inget. Fast ändå massor! höhö, tjorvigt som vanligt ;>

Men iaf så var de ju som sagt trevligt så därför avslutas kvällen med ett leende på läpparna iaf! :)

älskar dig gummselilums! <3


Om ett tag ska ja nog bege mig mot sängen, men bara om ett tag! :)

Av Jenny - 15 december 2007 15:55

idag ska jag berätta om min dag som alla dessa andra dagar ;> höhö


Eller, igårkväll var jag med Gurris, Elina och Jokki. De va såå trevlo :) Och de kändes som att de va grymt länge sen ja umgicks med speciellt Elina och JOkki! Men de va iaf kul, vi pratade om en massa och vi fikade också.

Ja kom hem vid halv 1 och då gick jag nästan och la mig på en gång.


Och då ställde ja väckarklockan ännu en morgon på 08.30 -skulle ju nämligen med 10.15 bussen i morse. Mot staden och inpuls. På inpuls gick jag på bandet i 30 minuter. Efter de duschade ja och gick sen till stan med Elina (även hon och jokki hade varit hurtiga fast jokki skulle och se på en match så hon gick) vi traskade runt och sen så gick hon och ja hörde att Mandis var i stan så ja begav mig mot henne och då blev de köpt en julklapp åt henne! ;) hööh

Vi båda tyckte om ett halsband me ett äpple på, så då köpte vi var sitt och ska ge de till varandra HAHA! jo, så är de faktiskt..

Åkte sen hem med Amanda, hennes pappa, samuel och alva. Då hade ja grymt ont i huvet. Men nu efter att ja ätit så är de super! :)

Men vet du hur duktig jag varit idag faktiskt! nej, de vet du inte och därför ska ja berätta att jag har gjort en av de sakerna ja fruktar mest! Jajjamensan du hörde rätt, och för att komma till saken nån gång så har jag faktiskt diskat idag! Det händer inte ofta, okej, de händer aldrig. Jag smiter som mest när de närmar sig diskning.

Men idag så sa mamma att ja skulle diska och jag börjar såklart "ååååhh":a mig, men sen när jag väl stog där och diskade gick de finemangen. Och om de inte varit för att mamma sa att de nästan ju inte var nå disk alls utan bara lätta saker så tänkte ja till min fasa, -jaggördet!


 nej, nu ska ja sno ett tooooyy av min bror x) hejrå!

Av Jenny - 14 december 2007 17:48

nu är ja mätt som en fet flodhäst!

Idag åt vi pizza här hemma, de va tamigtusan superlänge sen! Ville bara meddela detta så att omvärlden vet! tack för mig!

Av Jenny - 14 december 2007 15:02

Idag tänkte ja leta julklappar, de gick inge bra. För ja har typ ingen lust att leta och då hittar ja inget heller!

Fast ja började leta åt Samme och Alvis, sen fick ja tipseli tips av Linnea om att köpa en annan sak är de ja hade tänkt, men vi får se hur detta slutar ;)


För all del gjorde ja färdigt min svenska grej som skulle varit inne i Onsdags. Men lämnade den idag, höhö. yes!


och idag när ja gick hem från bussen så kom gulletanten och gullehunden, dom var så grymmarns söta. Och ja tycker synd om henne eftersom hennes man har dött. Han dog nu i höstas och hela tjocka familjen är så grymt trevliga och söta.

Av Jenny - 13 december 2007 21:03

häj.

Idag trodde ja att ska skulle missa bussen så ja skyndade mig asmega mycke, men icke. Ja hann och kom precis i rätt tid (typ).

Snoozade i 40 min innan ja klev upp, vilket är ett tecken på att ja var sjukt trött (vilket ja är just nu också).

På skolan tänkte ja göra min svenska grej (som ja även gjorde igår) men de gick inte bra, för ja va trött. Usch!

Sen fick ja även veta att de går vinterkräksjukan i våran klass O,o Därför spritade ja ner mina händer me de som Christer kom med.

Men de läskiga är att ja ända sen i Söndags till igår har ja fått kräckningar upp i halsen (vid olika tillfällen) och nej, ja är inte gravid.


Iaf så var jag med Gurra, Louise och Andre på lunchen (eller innan vi hade börjat) sen så skildes vi åt och ja gick till matteprov. Och hörochhäpna, de kändes som att de gick bra!

Efter de så åt min klass lunch (även jag), tomtegröt var de ju i skolan idag. Nog för att jag började må illa efter att ja ätit de! :O


Iaf efter de begav vi oss till stadsparken =Julkalendern! ;> höhö

Japp, våran svenska lärare ville se den me oss och då gjorde vi de, och de va fyskjuttsingens kallt. Men läraren bjöd på bullar och tomtarna och barnen va så söta. ^)

Efter detta så gick jag, jossan, martin och erik till stan. Någon letade byxor och andra jackor. Sen så fick vi så bråttom att ja inte han gå på toa och ja som verkligen behöövde kissa! Men som tur var kunde ja hålla mig ända till Antnäs!


På kvällen så fick ja äntligen se lite småa lucior och tomtar och nån pepparkaka! iiiihihi ^) -Var på Alvas luciatåg! Foton kommer läggas upp på bdb, men sjukt söta barn var de iaf!

Och ja har så ont i min kropp sen afron igår. Så nu får nån komma och massera mig på momangen!

Av Jenny - 12 december 2007 22:08

tjao, kom nyss hem från Linnis -har sett heroes med Amanda och Matilda. ^)

Höhö, ja förstår fortfarande inte så mycke av den, eller jo. Men de är typ tjorvigt x)

Idag så idag på idrotten var de superkul, och nästa vecka ska vi också välja detta, eller jag och Jossan iaf ;D

Annars var de som en vanlig Onsdag, efter alla lektioner så var ja kvar ett tag umgicks me de människor som var kvar, sen kom gurri och ganska snart begav vi oss till staden, köpte oss middag (yoghurt+macka). Sen gick vi till hennes frissa eftersom hon skulle klippa sig (blev ursnyggt) där snodde jag en bild som ja kanske ska ge till frisören som ja hade tänkt besöka om en stund :p hö

Sen gick vi till kulturens hus och åt våran middag och sen till inpuls. Där träffade vi även Jokki Elina och Julia även dom skulle på Afro power dance.

På dansen gick de bra förutom att ja började må illa men fortsatte att kämpa på. Trodde helt seriöst att ja skulle spy när som helst. Men som tur var gjorde ja inte de.


Nu kom min mami och satte sig här och har en blodapelsin. Jag kommer att äta upp alla jag kan få tag i! mohaha


Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4
5
6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards