Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under juni 2008

Av Jenny - 19 juni 2008 15:48

Det har bara gått några dagar och de känns som evigheter, kanske för att de hänt så mycke.

Stockholmsresan var bra, ganska rolig och lite mycke handlat. Jobbet går bara bättre och bättre, tiden går bara fortare och fortfare därför att jag bara får roligare och roligare.

Barnen börjar vänja sig med att jag är med och jag är en extra fröken som kanske liker lite mera än de övriga fröknarna.

Igår var vi på hägnan och hängde (höhö O,o), nej men vi var på hägnan på utflyckt, de var superkul och alla barn (tror jag) skötte sig bra. Jag träffade Viktor där och han är visst också dagisfröken, men vi hann inte prata så mycke eftersom man är faktiskt rätt upptagen när man ska ha koll på 3 barn så vi skildes åt.

Jag började tidigare så att jag fick sluta tidigare så att jag kunde hoppa av i Antnäs med bussen på hemvägen, då blev de först massor men hejdårop och sen skulle de ha kramar också, så de som hanns med fick kramar, dom andra får en annan dag.

Men de va roligt. Idag har jag faktiskt fått en puss också. Men barn är ju så otroligt söta.

Men idag så har jättemånga tagit sommarlov vilket til loch med känns tråkigt. O,o Men man har ju sina favoriter. x)


Sverige mot Ryssland var en skandal. Jag tror att alla har hört eller sett de så jag behöver nog inte yttra mig mera.


Jag försöker hinna med mycke men på kvällarna slocknar jag ändå tidigt, igår så somnade jag under eftersnacket hos Amanda för att jag verkligen inte kunde hålla mig vaken.


Dessutom så åker jag tillbaka till Stockholm i September! Då blev de Coldplay för hela slanten, överlyckligt! 

och nu ska jag äta palt.

Av Jenny - 15 juni 2008 15:54

Nu sitter jag i upplandsväsby hos Lena och Sten, här är de trevligt, har varit varmt och jag hoppas och har hört att de ska bli varmt imorgon också, dock har de nyss kommit en regnskur nyss.

Jag ville gå ut i min regnjacka och bara ben men kruxet är att jag inte hade någon som ville gå ut med mig.


Igår var jag på 80-års kalas, min Morfars syster fyllde år i förrgår.

När vi kom var vädret inte bra men flygningen gick bra, dock kände jag hemlängtan redan i flygplanet bara pga vädret. O,o

Kalaset var i något gammalt apotek där en apotekare blivit mördad med kniv, men vi kom oskadda därifrån allihopa vad jag vet.  

Det var ändå roligt att träffa några nya och dom som jag inte träffat på super duper länge!

Jag har glömt mig kamera hemma så jag går med min mobilkamera och fotar lite. Javet den suger apa men de är de bästa jag kan göra av situationen. 


Men NU precis nu blir de sol här igen! :D

fett nice! ;p

 Imorgon blir det stan för hela dagen! de kommer bli nice och ja ska leta mina älsklingsbyxor! :S Ja ska också hitta annat fint har jag bestämt mig för. Och de känns kul ! :p

Av Jenny - 12 juni 2008 16:38

jag har just ätit middag, och just innan de tog jag mig en liten sovis, ja trodde inte att jag somnade men de gjorde ja visst för sen så plingade de på dörren.

De var en potatissäljare, han började ojja sig när han såg mig. Tyvärr så syns de alltför tydligt när ja sovit.


Jobbet, jag har fått frågor som "Har du barn?" och "Är du verkligen vuxen?" nog för att de är egentligen bara roligt och nu har de börjat vänja sig med att jag är där och jag är en så kallat Fröken. Ja, de kallar mig faktiskt de.

 Igår fick jag en hel hög med teckningar och idag har ja fått massor med blommor, men eftersom de inte går att spara så bra så lämnade jag faktiskt dom ute.

Dessvärre så vill jag varje dag att de ska vara sista jobbdagen ever! För ja måste säga att de är sjukt jobbigt och ja kommer inte att bli dagisfröken.

Cyklingen hem idag gick faktiskt suupergreat! Jag orkade cykla HELA vägen. Ja stannade inte en ända sekund! :) Jag var fett med nöjd när ja kom hem.

Jag har lixom inte orkat någon anna hemväg cyklat upp för alla dessa backar som man måste cykla här i Antnäs för att komma just upp till mitt hus.


Snart kommer mamma hem och ja ska hjälpa henne med att packa upp maten. Hoppas du också har de bra.

Av Jenny - 11 juni 2008 22:03

Som ni kanske märker är jag inte änns inne på datorn nästan nånting numera, de är för att ja har så massor av andra saker att göra.


Igår när jag skulle cykla till jobbet så rullade ja ut från min gård och några meter därifrån finns de 2 A brunnar som alltid funnits där men jag alltid försöker undvika men idag så hann jag inte undan före den han komma så jag körde helt enkelt på brunner och så tänkte ja, om de händer något riktigt otur så är de bara för att ja körde på denna.

Eftersom det är backe fortsätter jag rulla men så slutar ju backen och jag ska börja trampa men nej, vet ni vad. DE FUNKAR INTE?! :O

Jag kunde bara inte trampa!

Jag blev lite mycke smått väldigt stressad och arg, men måste ju kolla om jag cykelproffs som jag är kan fixa detta men icket, en allt för stressad jag är inte bra för sånna situationer.

Jag fick helt enkelt springa tillbaka med cykeln och sen sänka mammas cykels sadel och sen trampa på den ända till Ersnäs. Men min värkande rygg kommer jag flåsande in på dagiset med min ursäktande berättelse.

Men att dendära jäklarns A brunnen kunde ställa till de så mycke.


SVERIGE VANN MOT GREKLAND! :D yeeaah!

Fett med mycke nice.

Javet, detta är mycke olikt mig, men ja har börjat tycka om att titta på fotboll (i alla fall på tv;n) dom senaste dagarna jag jag sett 2 hela matcher och de har förvånat alla i min närvaro rejält.

Även fast amanda fick sitta och höra på korkade kommentarer och frågor ("Asså är det här i Sverige?")så tyckte nog hon också att de var i alla fall lite kul att se med mig. x)


Idag så funkade min cykel (min käre papis lagade sen med hjälp av bara sina händer och rörde lite på tramporna, att jag inte kom på de va?!

Hur som helst så har dagen varit bra, jag har fått en massa teckningar som var väldigt fina och annars så har kvällen tillbringats i stallet och sen promenix med Chippen.

Nu är ja dundertrött och ska nog snart sova. Dessvärre känns de som att ja inte har nått liv nu när jag jobbar, all energi och allt tid går åt till jobbet.

superjobbigt. >.<

Men i helgen och på måndag så är jag i stockholm och ja hoppas på en supernice helg!

Var din dag bra?

Av Jenny - 9 juni 2008 22:19

Jobbet idag var ganska okej.

Dock inte de roligaste och hellre skulle jag vela att någon mer jobbade dära med mig. De hade nog varit trevligare. O,o

Jag har sockerdricka i foten, suuperjobbigt! :O


I alla fall så blir de cykling imorgon och resten av dessa 14 dagar som jag jobbar, ja hoppas på tränade snygga ben till resten av livet.


Jag blev i alla fall supertröttis efter idag och ska snart dra mig mot sängen, min bror som far imorgon, ja kommer nog sakna honom lite och jag har även tystnadsplikt om de som händer på dagiset.

Idag blev de jobb från 9 till halv 4 med 1/2 timmes lunch, imorgon blir de börja 8 gå till 3 med halvtimmes lunch.


Alva och jag bakade idag, en grej blev helt misslyckad pga receptet, de va helknäppt och blev inte speciellt gott. Men den andra blev god.

Godnatt.

Av Jenny - 9 juni 2008 08:14

Hej, idag är första dagen jag ska jobba och jag kommer inte att behöva cykla idag. Pga regnet.

Min bror är hemma, honom kommer jag väcka om någon minut och sen ska han få köra mig om ett tag.

Dock så kommer ja måsta cykla imorgon för att han åker till bulgarien och ska lyxa sig en vecka där. O,o

Om nu undrar varför jag sitter uppe nu och här så är de så att på Ersnäs förskola börjar man 9.00 så lite skönt ändå men då går vi ju troligtvis längre dagar vilket inte är lika kul. Jag råkade även bli klar väldigt fort idag. Väldigt skönt.

Jag undrar vilka som jobbar med mig, jag hoppas på bra personer men man vet ju aldrig. Dessutom vet jag ingen som ja känner nu som har fått på samma ställe som mig. Men de löser sig nog.


Dags för väckning! Tjing

Av Jenny - 8 juni 2008 01:33

här sitter jag med pappas jacka på mig men fryser ändå. De är förjävligt.


Ikväll blev jag sjukt mätt men hade de roligt, jag blev dock supertröttis, så när vi gick in hållde jag på att somna, ville nästan göra de. Men nej, vet ni vad.

Framför mig väntade en 5 och lite till kilometers cykling till mitt eget hem. Som tur är cyklade jag inte själv, för om jag gjort de hade de säkert tagit 1 timma istället för cirka 20-25 minutet eller något liknande.


Jag var alltså i grannbyn för att ha grillkvällmiddag'tameddeduskaätasjälv' jag hade med mig en köttbit, den var fet och jag blev mättis, Hunden fick resterna. ^)

Nu ska jag sova. Godnatt.

Av Jenny - 7 juni 2008 15:02

halloj, jag har varit ur funktion ett tag här på bloggen.

 Mycke har hunnit hända, jag kommer inte rabbla allt men kanske nånting.


Studenten, min bror tog ju faktiskt studenten. De var trevligt och gott. En massa släcktingar kom hit och även jag fick lite skolavslutningspengar (jag blev förvånad när mormor gav mig för jag hade glömt att jag också slutat skolan bara för att vi inte haft någon riktig avslutning) men dom blir de att spara till stockholm! :D

bara en vecka kvar idag! ^^

Kvällen var jag först hos Elin och sen i stan, jag hade trevligt och var glad, jag blev även utsedd till räddare av jokki. Om jag inte låtit hon ramla på mig hade hon kanske brytit benet och aldrig kunnat spela fotboll mera som hon uttröck sig.


Igår ver en mycke slö dag och jag ville egentligen bara sova. De var lite jobbigt. egentligen mycke jobbigt. Men på kvällen drog jag en sväng till Cia och piggnade till litegranna. Vi bakade chokladcookies med vit choklad i. De va mumsi! :) Eller kanske inte för jag började typ må dåligt men ja vet att dom egentligen är goda. :p


Idag har jag varit på stan och köpt lite olika grejor, bland annat presenter trosor och ett par elefantörhängen, dom var super fina.

Jag typ älskar dom jättemycke. :)

Jag gick med Jokki och Elina, vi gick och åt lunch på ett café som jag inte vill stava till, vi åt iaf nån macka med kyckling i och muums va gott de var. (mamis var med och bjöd mig)

Ikväll ska jag på grillkväll med långbord och allt, supermyys! :D

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5
6
7 8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards