Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under november 2009

Av Jenny - 22 november 2009 19:56

Tjenis.

Igårkväll blev en helt rakabajsar bra kväll, började hos Elina för spel och lite typ av förfest, hur mysigt som helst och vilken lägenhet hon har nu. ÅÅÅHH Jag vill bara ha den också! Så GRYMT fin.

Sen drog vi mot stan och jag mötte stackarn Alex som tydligen suttit själv en bra stund :( Men nu behövde han inte vara själv mera, vi gick in på Allstar vilket jag verkligen hade kunnat skippa helst alltså. De är inte riktigt min grej dedär, för hög musik och inget dansgolv. Men kommer man in för en 20 äre ändå okej att gå in och träffa lite folk.

Jag och Alex drog hemåt vid typ halv 2, natten har jag inte sovit så bra men jag var ändå pigg på morgonen. Alex och jag klev upp vid 9 och åt frulle i lugn och ro, borstade gaddarna och kläderna på så gick vi mot ötermalm och bilen. Den var helt frostig så vi fick börja med de.

Men sen bega vi oss mot boden och badet nordpoolen. Vilken underbar dag jag hade alltså, tillbringades med någon man verkligen älskar och som man har så underbart kul med. Jag skrattade och vi lekte massor i bassängen, satt i bubbelpool, olika bastusar och tog dopp utomhus. :D

Vi åt där, Alex tog plankstek (som vanligt) och jag chiliräkor med wokade grönsaker och ris. Alltså gudomligt gott! :D Vilket typ kommer bli Alex nya favorit. Sen åt vi också glass vilket också var gott :p

Vi hade en perfekt dag tillsammans och den hade verkligen inte kunnat vara bättre på ett ända litet sätt! :D Jag är så lycklig <3


Nu har vi kommit hem efter badande från halv 12 till 18. Jag längtar också till ikväll som kommer att bli en upplevelse! Vi ska på bio och ÄNTLIGEN se NEW MOON!!! :D

Ska blir så spännande att se vad de har att komma med denna gång, blir den lika bra som Twilight? Jag hör av mig på den fronten! ;p

Ska pussa på min pojke nu lite innan jag sen ska bege mig mot filmstaden.

Tack för en helt ungerbar Lördags kväll igår flickor och Tack Alex för en helt underbar baddag tillsammans med dig (detta var nämligen en present till honom från mig -valfri "resa" med bil) Ni är verkligen bäst och gör mina dagar varje dag <3<3 :D

Av Jenny - 21 november 2009 00:05

Tjenaa.

Idag började dagen med att jag stängde av klockan när jag höll på att znooza så en viss pojkvän som skulle till skolan klockan 8.15 Jag kollar på klockan och den är 07.15 (tiden man går hemifrån när man vill gå till bussen..) Skit!!!

Han springer och hinner men hade dock inte behövt för matteläraren var sjuk. Ajdå.

Resten av förmiddagen spenderades på bd pop:s kontor eller något, där träffade vi 2 musikvideo och film osv snubbar. De var riktigt kul och kul att höra vad de gör! :)

Kanske får vi också arbeta med dem. Skulle vara sjukt skojj!

Lunch, Religion sen inte så mycke mer. Jag gick till Alex för att de var så länge tills bussen skulle gå och jag orkade inte vänta på skolan, jag stannade där till 3 och åkte hem, var så trött på bussen så jag höll på att missa hållplatsen. Somnade som mellan 2 hållplatser bara.. Helt sjukt jag ville verkligen sova där på bussen! x)

Ikväll började jag och mamma med att göra om här i vardagsrummet, upp med nya tavlor (som jag fixat och hittat kan man väll säga) och flytta lampan och fixa en annan vas med ljus i.

Efter de mötte jag gurris för hon skulle komma till mig för att kika på idol. yeeah! :D Gillar de alltså, även eftersnack såg vi, de är alltid kul!!! X) haha och jag måste hålla med Katrin och jag tycker också att Rezas mamma borde fått betald resa till idolstudion och fått träffa Reza. Vilken lycka!

Jag ska väll snart lägga mig. :p tjingen

Av Jenny - 17 november 2009 18:57

Tjenis.

Alltså nyss hade vi ju så fint med snö och vitt! Men nej, då ska de bli varmt och slask, de hade ju kunnat rigga där vid 1 minus så hade snön legat kvar. Jag hann inte åka någon pulka.. (hinner nog de senare men ändå)

Har dessutom varit mörkt hela dagen idag (kändes de som eftersom de var så jäkla mulet) så deprimerande. :/

Jag var på skolan vanlig tid idag, möte sen redigering. Orkade inte hålla på längre än till halv 2 tror jag. Då gick jag mot stan och gick in på affärer jag missat och provade lite saker men kom bara hem med de som redan var bestämt. Den grymt snygga paljettvästen! :D

Jag är så sjukt nöjd! :)


Nu finns även ett prelliminärt datum för visning av Neutrala (förhandsvisning för de som varit med och hjälp till osv.). Oj alltså att de börjar närma sig, de vi hållit på med så länge börjar nu bli klart och vi ska kanske fixa röda mattan dit till Saga biografen i boden. Shiet så spännande! jag började direkt tänka på vad jag skulle ha på mig ;) Kanske min paljettväst och nya brallor (mest troligt iaf byxorna!! :D )


Idag hem på bussen mådde jag SKIT! Alltså jag höll på att spy och det kändes inte alls bra, mitt huvud höll på att sprängas. Läskigt. Jag trodde helt seriöst att jag skulle spy helt plötsligt. Var på väg av vid varje busshållplats som han stannade på (dock klarade jag mig ända till min egen) För att vara helt borta på hela hemvägen jag ville bara lägga mig ner och dö. De var så jobbigt.

När jag kom hem la jag mig direkt i sängen och de bara pep (typ skrek) i mina öron och dunkade i huvudet. Jag visste lixom inte vad jag skulle göra!!? Men jag lyckades somna ett tag och pipet i mina öron försvann. Mamma kom hem och hittade mig död i sängen. (alltså inte på riktigt..)

Nu har jag tagit en ipren och ätit och nu känns de mycke bättre! :) 

Är dock fortfarande tung i huvudet!


Beställde min studentmössa idag!!!! :D Äntligen, jag har gått och oroat mig att jag ska glömma och inte hinna..


  

Snyggstrumpbyxorna jag fick låna av Gurris en kväll vi skulle ut. :D

Av Jenny - 16 november 2009 16:53

Tjao, igårkväll efter att Mormor och morfar farit hem så kilade jag och gurra ner till Amanda och chillade! :) Mys!!

Men då sa jag att jag var så shopping sugen och hade bara gamla unkna kläder. Så idag tog jag med mig Alex och gick runt!

Hittade massa fint, med hem fick jag ett par leggnins som är typ glittriga men ändå lite lackiga (skitsnygga och ska lämna tillbaka de från veromoda, var ju inte helt säker på dem) och ett par andra byxor som var skitcoola, som blanka och lagomt tighta! :D Älskar båda! :D

Dessutom la jag undar en paljett väst som jag ska köpa imorgon (SKITSNYGG!!) och ett linne som jag dock inte ska köpa, sen hittade jag typ en kavaj väst (som jag dock inte prövade men den verkade skitsnygg. Dock var den dyr och jag nämns nog inte köpa den men man kan ju alltid drömma! :D

Gick inte änns på alla affärer så vi får se imorgon om jag kanske får hem något mer än de jag redan tänkt köpa! :p

Nu är jag hemma hos Alex och väntar å mat, är superhungrig.

Han köpte någon rengörare som pruttar. HAHA de är verkligen skitkul! :D

Av Jenny - 15 november 2009 10:42

Som jag sa i förra inlägget så sov Alex hos mig fredag till lördag. På kvällen gjorde vi inte så mycket myste såg idol och sådär.

Vi somnade innan 12 men mitt i natten vaknar jag av att nån slår mig i revbenen och håller på att putta på mig.

"Aaaajjjj" 

Alex slår ett tag till men slutar ".....OJ!..." Sen var de inget mer, så lägger han sig ner igen och lägger armen om mig.

Jag ligger och har ont ett tag sen börjar jag skratta för mig själv. Eftersom han inte vaknar! x)

HAHHAHAHA Så jävla roligt!


Igår på dagen var jag med Alex och vi hade bara så kul, jag höll på att skratta typ hela tiden :D Vi spelade spel, var ute, busade med Allis och bara var. :p Pussar till dig alltså! <3

Vid 6 kom jag Gurra och Jokki till boman. De är alltid så kul att komma dit och man skrattar alltid så mycke :D haha

Vi skulle ätqa middag men var tvugna att vänta på de andra så vi spelade lite wii fit. Alltså jag sög ju på de, var helt skitdålig!!! 

Fattar inte varför jag alltid ska vara så dålig på just sånna spel, alltså data och tv. Kanske för att jag aldrig spelade sånt när jag var liten, jag lekte väll mer med verkliga saker! :p

Men sen kom de, Amanda, Linnea, Lena x2 :D

Äntligen! vi började med maten och innan den var klar fick jag typ kramp i magen. 

Gott var de och vi satt och myste hela kvällen i deras vad man ska kalla de, uterum! :)

Tack för en fin kväll flickor <3 :D

Idag VILL jag gå till Amanda och Samuel som fyllt hela 8 år!! :D GRATTIS! (i Torsdags) Så vi får se hur de blir! :p

Av Jenny - 13 november 2009 16:56

Tjenis!

Nu har vi kommit hem från Ajreplog en andra gång. Denna gång har det varit redigering som gällt. De har gått bra och eleverna varit duktiga, vi har också varit duktiga!

Dock har de inte gått så bra för mig och min hälsa, jag blev sjuk igen. Med feber, näsan full med snor och sådär. Inte roligt!!

Jag har även haft så svårt att sova på nätterna, vaknat kring 3-4 tiden varje natt när jag sovit där och sedan inte kunnat somna om. Legat i nån timme för att sen somna en liten stund. Eftersom jag varit sjuk så har jag varit trött och slut hela dagarna. Har tagit ipren och alvedon och de har väll hjälp febern att lägga sig lite. Usch alltså vilka resor. Som tur var så kom Lars-Eric och hämtade oss idag så vi slapp åka buss i 5 timmar igen.

De var skönt! Tog bara 3 timmar med ett litet stopp för att tanka.

Nu när jag kom hem så var pappa hemma.

Jag bakade en mjuk pepparkaka för jag blev så sugen (degen som brukar smaka mycke smakade inget, men jag hoppas att jag får tillbaka smaken innan idol då jag ska äta de jag bakat!) Jag var också väldigt försiktig med att tvätta händerna och munnen innan jag rörde i något av de som jag använde. Om jag snöt mig så tvättade jag händerna direkt efter igen!

Eftersom jag inte tänker smitta något i familjen!

Nu sitter jag och lyssnar på musik. Så skönt de är!

Min hörlurstelefon grej i telefonen (där man även laddar) är sönder så musiken fungerar inte att lyssna på. Man hör musik men ingen som sjunger. Hur skumt som helst. Så jag kom på att jag borde köpa en mp3 eller något som jag kan lyssna på! :)

Nu ska vi snart äta mat för mamma kom precis genom dörren! YES

Fick inte i mig mycke till lunch.. En tugga smörgåstårta, några potatisbitar och en halv köttbit. Hoppas på att kunna äta mer nu till middag. Och till efterrätt! :D

Dock smakade ju maten inget jag tror de var därför jag inte ville ha mer mat.

Hoppas att ni andra inte är sjuka.


Jag ska få besök även fast jag är sjuk (någon känner sig tvingar eller?). Alex kommer ändå, jag kom ju till honom när han var sjuk lite dumt men jag var ju också lite sjuk då! Jag ska iaf se idol ikväll och jag längtar till duett sjungning! :D

Av Jenny - 10 november 2009 22:52

Hoho, fördriver tiden lite. Är mitt uppe i ett oth avsnitt men nej då laggar de för att hela inte fått ladda..

Jobbigt värre!

Jag har iaf hunnit göra mig i ordning för sängen så efter de är de bara att krypa ner och sova. Jag ska sova så länge som de går, eller högst till typ 9 ? Sen blir de frulle, packa de sista och sen bege mig med resväska mot bussen och sen efter de vidare till Arjeplog igen. Egentligen hade nog jag tyckt att de hade varit bättre om vi varit där 4 dagar i sträck så är eleverna också inne i filmen fortfarande lixom.

Men de är endel saker vi måste fixa innan vi åker iväg. Gratismusiksida, träffa Lars-eric (hoppas han vet att vi far imorgon) få datorerna och hoppas på att han kommer upp på fredag så vi slipper bussen! :)


Inatt så sov ju min pojke hos mig, hur mys som helst dock väcker han mig vid 3 tiden för att han ligger och pratar i sömnen. Hur söt som helst, jag försöker verkligen lyssna vad han säger men alltså de går inte för mycke mummel och jag är för trött. Imorse var de tungt att stiga upp..

Middag hos Mormor idag men rastlös hann jag bli innan morfar hann komma hem. :p

Annars har jag bara varit på skolan, från 8 till 5. Men de har varit skojj! :)

Vi hörs väll på Lördag eller senare! Hade braa!! :D

Av Jenny - 9 november 2009 10:13

Tjabbaa! Har just bokat biljetter till new moon! :D äntligen! de ska bli sååå kul att få se den! 

Nu när jag inte läst boken så nära inpå behöver jag kanske inte sitta och tänka på allt de missat, vi får se! Men ÅH VAD SPÄNNANDE! :D:D:D


Tabbe igår, skulle lukta på mina parfymer och skulle öppna ena (en liten prov) med munnen för den var så svår. Men såklart får jag parfym i munnen!!!! Shiet alltså vilken känsla, typ bränner och jag vet inte vad jag ska göra för att Allis ligger i handfatet och gosar sig, jag försöker spotta ut de i papperskorgen men alltså de försvinner inte. Slår på kranen, Allis hoppar iväg när hon fattar vad som händer och jag sköljer munnen, borstar hela munnen med tandborsten och tandkräm, men nä, de försvinner inte. 

Nu är de borta men usch vilken hemsk smak!!


Idag blir de möte på banken. Ska nog snart ringa och väcka alexpojken. Eller nä egentligen inte. han ska få sova till iaf 11! haha :p Eftersom han också ska med på mötet!

Hoppas ni får en bra dag! :D kraaam

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6 7
8
9 10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21 22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards