Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg den 9 februari 2010

Av Jenny - 9 februari 2010 13:11

Okej, nu är det mesta fixat inför reklamfilmen som jag sysslar med just nu.

Det stora grejer som är kvar är

*Ringa ingemar

*Fixa en kanot

*Kolla om kanalen är frusen

Hmm, tror inte det var mer. Sen är det bara smågrejer som typ en massor med andra saker, fixa alla kläder, ringa skådespelare, spika datum och tider mm. 

Sen måste jag ju fixa någon visning för skolsystern osv för filmen min.. 

Dessutom är jag ju med på allas inspelningar här framöver förutom Fredriks.. Så jag har häcken full om jag så säger! :)


Idag, inspelning 16-20.30

Av Jenny - 9 februari 2010 12:57

Haha en sak jag glömt att berätta är första gången när Alex skulle åka till mig, så frågar han chaffören om bussen kör förbi Ica. Han menar alltså busshållplatsen vid Ica, "Jag det gör den"


Han sätter sig och åker hela vägen och när bussen närmar sig så istället för att stanna på hållplatsen så kör den in på vägen och in på Icas parkering!? 

Han hoppar av och tycker att de är lite konstigt men ja, de kanske är så..

När vi sen ses berättar har det för mig, och jag tror ju att han ljuger för fulla muggar! Men icke, det var precis så det gick till. HAHAHAHA



Av Jenny - 9 februari 2010 09:24

Tjao, har ju inte hunnit berätta något om helgen och de. 

I fredags var jag hos Alva på 6 års kalas, gott var de med fika men jobbigt att vara sjuk.. Gurra och Joel kom också dit så de slutade med att vi var mest med varandra jag Amanda och dem.


Lördag jag och Alex for till Arcus för att filma Jokki när hon spelade fotboll. Det gick bra och var skojj. Hoppas bara hon blir nöjd också. 

Efter det for vi till Mormor och Morfar min och fikade, jag körde hem Alex och for hem själv. började pyssla lite igen med mina bilder som jag skickade efter och fått hem och klistra och klippa in i albumet jag fick av Linnea i julklapp! :)

Sen blev jag upphämtad av Maria och Jokki för att hämta Amanda och fara mot stan och Elina för att äta mysmiddag med tjejerna! :) De blev potatisgratäng och kyckling med sallad och frukt med vit choklad till efterrätt. Super gott verkligen! :D

Och självklart kul att få träffa sina fina vänner! <3


Söndag, jag for in till stan för att träna, började med de men jag upptäckte att allt var verkligen SKIT jobbigt för att jag inte alls var frisk ännu. Skit också, men jag försökte ändå ett tag för annars kändes det så onödigt.

Sen gick jag till Alex som knappt hade vaknat och eftersom det fina vädret ville jag bara ut ut ut!! Så jag fick med honom ut på en promenad på isen! Åh gud så vackert det är med snö, sol och åh jag blev helt lyrisk typ?

Eftersom Alex egentligen ville fara och bada så bestämde vi att vi skulle göra det efter prommen, (vi hade ju 1 år och 7 månader i lördags som glömdes bort och sen kom på när vi inte var med varandra mer..).

Så vi for mot boden til nordpoolen och badade, de tragiska var ju att jag hade inga badkläder och vi orkade inte fara hem till mig och hämta, dessutom inga linser, så jag tog min sport bh och lånade ett par shorts av Alex = FY vad äckligt att bada i shorts och KALLT som fan när man är uppe ur vattnet! Förstår mig inte på hur killar klarar av det!! Dessutom var jag så gott som blind.. ;) hehe

Men vi åt god mat och myste på!

En grej som hände var att jag simmade på något konstigt sätt och gjorde en ful min och Alex säger "Folk kommer ju tro att jag tar hand om dig om du gör så!" 

HAHAHAHAHA


Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards