Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2008

Av Jenny - 21 mars 2008 23:54

Jag måste bara meddela att jag verkligen måste färga mitt hår, de har blekts så sjukt mycke, eller inte blekts höhö menade tappat färg eller va tusan de nu skulle kunna heta. Har inte riktigt bestämt mig om färgen ännu, någon idé?


Jag sitter även och tar bort en massa gamla bilder så att ja får mer utrymme och kan lägga in bilder och fortsätta här på bloggagratis ett litet tag (:

 Men egentligen kan ja blir sjukt irriterad när ja hela tiden måste ändra bildstorlek på alla bilder ja ska he in. Så tyvärr mina vänner, detta kanske börjar lida mot slutet. >.<


Av Jenny - 21 mars 2008 21:43

Mormor och morfar har varit här ikväll.

Jag har även varit med Gurris idag, vi gick till Alvik och sen tillbaka, hur som helst så var vi barnvakt sen, bakade faktiskt chokladbollar och gurra ville inte änns rulla dom i sockret "ja vill inte bli kletig" ;) mohaha, själv knådade jag och Alva degen Samuel ville inte heller bli smutsig.

Ja har märkt att ja får ont imagen av godis?!

är de fel på min mage eller vad? >.<


Nu ska ja kanske skriva ut nån bild till mina ramar och stoppa upp på väggen.


Dessutom så ger jag upp hoppet och bdb, jag nästan intill hatar det nya O,o orsaken är ja inte själv säker på men så ja kanske kommer göra en annan blogg på en annan bloggsida eftersom jag vill ha med bilder lite ibland ganska ofta. Så vi får se hur detta blir.

Jag hade gärna stannat här för här är lätt, men när man bara kan ha 100 bilder så är de faktiskt jäklarns lite >.<

Av Jenny - 20 mars 2008 18:03

yeey, min mobil funkar nu igen.

grattis till mig och min pappa som dock hade lite fight men papis löste de hela sen.

Idag gick jag bara till 16.00 för att syslöjdsläraren va lite snäll. annars har dagen gått ganska fort.

Ikväll bär de av till gurri i think!


och du kan ju dra åt helvete! du vet vad jag tycker.


Jag till Cia på sms; Jag har också gratis men ikväll ska jag vara med Amanda och  Gurra hos gurra och se ps. i love you. Vad hade du tänkt göra? :p och om du vill så skulle jag kunna gissa på att du kan vara med oss :)

Cia svarar; Jahaja, vad är ps? :) ja jag hade då tänkt hänga med dig ikväll så jag är ju gärna med er :D haha men jag älskar dig med sötunge!<3


hahahahaha söt flicka! ;)

Av Jenny - 19 mars 2008 21:14

nu sitter jag hos Amanda,som vanligt! :p höhö

Idag slutade vi 14.10 ungefär, men då skulle ju jag och Adam sitta kvar ett tag och jobba, det slutade med att ja åkte hem med 18.30 bussen och Adam satt fortfarande kvar där med Erik som höll oss sällskap men egentligen väntade på skjuts.

Nu är iaf mötet klart och dessa prov som jag hade idag också. sjukans skönt, och imorgon sista skoldagen, alla slutar typ kring 12 som ja vet om (eller är lediga) själv går jag till 17.00 >.<

Idag har ja ju som inte hunnit äta speciellt mycke men ändå så har ja inte varit hungrig, de är så konstigt nu, att ibland mår ja jätte illa och vill bara spy och dessutom är ja inte ett dugg hungrig och direkt efter ja ätit vill ja spy för att ja mår illa.


dessutom är min mobild lixom ur funktion. och denna gång har ja inte den blekaste varför. Och just idag var de viktigt att den skulle funkat, jävla bajs! >.<

Av Jenny - 18 mars 2008 20:45

ja, javet att de händer hemska saker, det händer varje jävla dag.

Men man känner inte av de om det inte är någon nära som drabbas eller kanske till och med en själv.


Endel personer lever inte speciellt länge, endel hinner inte änns födas, endel lever "hela" livet, men vad de än är för sorts ålder eller sätt personer dör på så känns de. Det gör så ont.


<3 jag älskar dig

Av Jenny - 18 mars 2008 19:17

åååhh, ni vet inte vilken tabbe som gjordes idag. >.<

Jag skulle åka hem, stog och pratade "förlänge" med Martin och Erik så sen när ja begav mig mot busshållsplasten skyndade jag mig lite, såg en buss men hann se att de va 28 boden eller vart den nu går.

Men sen så kom jag och såg att de inte stog en ända liten kotte vid busshållsplatsen -ja trodde ja hade missat den, ja började gå lungt för att komma till kuren och kolla nästa buss skulle komma och när denna buss egentligen gick.

Jag står och kollar åsså står de 15.39, ja börjar fundera, nää klockan borde inte vara så mycke redan, ja kollar om bussen kommer och just då svichar den förbi mig, bara sådära i full rulle.

Ja blir stående i nån sekund, tänkande "vad ska ja göra? springa efter och skämma ut mig för resten av befolkningen som står på andra busshållsplatsen eller gå tillbaka till skolan och skämma ut mig mindre?"

Men bestämmer mig för att springa efter och skämma ut mig för resten av befolkningen som står på andra busshållsplatsen, men icke, bussen bara far iväg (de är alltså en sväng så om köraren hade sett mig så hande han kunnat stanna och plocka upp mig) men neeejjöö,

Han är en ogenerös kille, blond och glasögon och ser förjävligt sur ut hela tiden.

Ja springer men känner att jag tänker inte banka på hela bussen för att göra bort mig totalt, därför stannar jag och känner mig misslyckad.

Jag får vänta till nästa buss som går 30 min senare.


Dessutom så har jag 2 prov, 1,5 inlämningsuppgifter och måste läsa i min bok till imorgon.

Av Jenny - 16 mars 2008 20:42

Kvällen var i kulturens hus, att sitta och lyssna på sångare är ju inte speciellt ansträngande vilket var skönt.

Dock var de lite pain för öronen ibland.. Men somliga stunder var de riktigt bra.

Bomans band gick vidare! man ba yeey! Sen var de 2 bröder som sjöng och spelade gitarr och en kille som bara spelade gitarr som också gick vidare.

 Bilder kommer nog på bdb. Ja lovar inget.

När vi kom hem vare tv som gällde, säsong 5 av One tree hill började idag.

Haleys barn va ju såå urgulligt.


Dessutom måste ja bara klaga lite på Ola salo som va så grymmarns inte snygg i skägget igår i melodifestivalen. >.<

Av Jenny - 16 mars 2008 14:29

Idag är de läxor som gäller, ja skriver en engelskaberättelse.

Man ska åka till ett ställe, där finns en stuga och det finns inget i den. Du tar med dig några saker (ja orkar inte berätta hur detta bestämdes) iaf så bestämde jag mig för att på min resa så skulle Amanda, Björn och Chad få följa med.

Man ska sen skriva ungefär som en dagbok, eller okej. Jag gör iaf så!

Ja hoppas att den inte kommer suga.


Nu ska ja äta fisk >.<

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards