Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under mars 2008

Av Jenny - 16 mars 2008 00:35

Ikväll var de Melodifestivalen som ni som läser nog redan förstått, detta betydde ju att vi skulle få se björn igen. puss på björn lixom!


Jag berättade då också att han skulle vara i kulturens hus i oktober, sen får vi inpuls grejen åsså beställer vi biljetter, ja säger bara jjjjjjjjjjjjjjaaaaaaa! :D Så jävla bäst!


Tillbaka till melodifestivalen, för er som inte tittade så vann Charlotte Perelli, ja tyckte hon fick göra de. Men ja tyckte Amy Dimond skulle vinna, ja har inte precis en bra anledning till varför men jag bara ville de. dock kom hon 3:dje sist trotts min röst till henne, haha jo ja röstade men vet ni vad om några dagar kommer alla mina pengar på mobilen fara bort för ja får äntligen tillbaka det kära halebop!

Dock fick ju Sanna Nilssen folkets mest röster men tur för henne att hon inte vann, de hade varit enligt mig katastrof. Men tur att vi tycker olika (ibland, inte idag).

Men de bästaste var ändå björn :') Seriöst han va så snygg i pilotbrillorna andra gången han kom in! Dessutom va han såå bra! Lätt kvällens bästa, varje lördag har man sett melodifestivalen bara för att få se denna kära mannen.


Nu är iaf den 3 oktober är uppbokad, klockan 8 i stora salen på kulturens hus. Rad 9, tack för mig hej!

Av Jenny - 15 mars 2008 18:24

Idag är de Lördag nu är de till och med snart kväll också, hur som helst så blir de inget av de som var tänkt.

De blir Melodifestivalen med frukt och choklad. De kommer att bli mums, de vet eller jag hoppas jag på! Mina närmaste får stå ut med mitt snörvlande och klagande idag. Tack för att ja har er lixom!


Om jag inte sagt de så längtar jag så fruktansvärt mycke till sommaren.

Bad, sol, värme, kunna gå utan skor och nästan utan kläder, inget skolarbete att göra, glassen (ja kan säga er att glassen är ju så mycke sjukt godare på sommaren!) och de jag egentligen ville komma fram till -solbrillorna!

Jag har ju köpt nya för i år, dom ser ni här på sidan (visningsbilden eller vad den kallas) och ja gillar dom fett mycke!

ge mig sommar nu tack!

Av Jenny - 14 mars 2008 16:19

För nån dag sen så åkte de en som ja gick med i grundskolan alltså (6 års -6an) med samma buss hem som jag.

Denna person hade en skada med de fick vi inte veta förrän efteråt när vi började 7an, vi tyckte alltid att den varit konstig men vi visste ju inte vad felet var.

Detta ledde till att några var väldigt dumma med denna person och personen blev som nästan utmobbad. Men jag tror att om vi hade fått veta att den hade en skada (vi hade ju inte behövt veta vilken, dessutom vet ja de inte nu heller) så skulle vi ha accepterat den bättre.

Nu går personen i nån sorts särklass, och ja märkte att den har de faktiskt mycke bättre nu. Det kan ju inte kännts bra att alla tycker att man är konstig.

Jag tycker att lärarna och mamman och pappan gjorde fel som inte sa att det var något fel på personen.


Från det ena till de andra så var jag på stan idag me gurreli, hon va lite frånvarande ibland men ja gick och pratade på om inget.

Sen kom också en tjej och frågade vart jag hade köpt mina snygga strumpbyxor!


Av Jenny - 13 mars 2008 21:50

Föresten så tänkte jag berätta att ja kanske ska göra en blogg på en annan sida, fast när ja tänker efter så tänker ja nog inte göra de, men de är bara de att man kan inte ladda upp bilder som är större än 5 MB och dessutom inte mer än 100 bilder :O

De där me 100 bilder är de ja hatar mest, ja är faktiskt ganska så väldigt jätte sur för de! >.<


Dessvärre tänker jag berätta min hemlighet.

De är vilken av glassarna som ja skulle röstat på om ja skulle röstat ;)

Och detta går till Skedglass (tror jag).

Ja gillar ju faktiskt alla väldigt mycke.. Så egentligen är de nog i olika perioder.

Men rösta på mera, era hästar.



Fick just beskedet att Jannis inte ska byta, Skulle nog kännas tomt utan henne. Så tack för ett bra besked!

Av Jenny - 13 mars 2008 21:36

Idag skulle jag kliva upp kring 8 men märkte att ja hade istället ställt min väckarklocka på 7, hur dum får man vara? >.< under dagen visade de sig att Fredrik hade gjort desamma som mig just idag ;p

 Skolan slutade 5 och då for ja hem, åt middag och begav mig till Amanda för att göra läxa.

hm, ja fick faktiskt några tal gjorda och dom tog en evighet, Amanda fick inte ett skiit gjort :O Så nu har ja ganska nyss kommit hem från henne, blev lixom hemskickad. (hon har 2 prov imorgon så ja gick)


Och de ska ja säga er att när ja gick genom slasket lite snopen för från Amanda är de inte ofta man blir hemskickad, de brukar mer bara "va, varför ska du gå hem?" (dock är de inte sepciellt långt hem men iaf) och sen kutade förbi snön som en dag väldigt snart kommer att rasa från taket och kommer in känner ja lukten av nybakat bröd (eller ja gissar på de iaf) och inser snarast att jag har rätt! mums!

Mamma hade bakat!


hörde just mamma utropa yeeess yeees!

nyfiken som ja är måste ju fråga va händer?

ja tror att de är nått coolt som kanske en utlandsresa eller typ vunnit på lotto (okej, ja hittade på men iaf), men om ja skulle tänkt efter skulle ja nästan förstått att de hade med skidor att göra..

Hennes lag hade tydligen fått någon att åka en sista sträcka på ett lopp.


Idag blir det kanske en tidig kväll, ja vet inte, de återstår att se. tjing

Av Jenny - 8 mars 2008 18:07

Idag har jag tvingat med Amanda på is-racing!

De va ganska fett nice.


Simon körde och vi tittade, även andra körde också, endel ägde ut andra och endel va väldigt jämna medans endels bilar kronglade så inne helvete.


Maria är tjejen som körde i Simons lag (alla måste ha en tjej med i laget) och de gick ju som bra ända tills ganska så i slutet då kommer en bilrackare och på något sätt kör in i henne så att hennes bil nästan håller på att ramla omkull. Men som tur är så far den "bara" upp på 2 hjul och lixom står så ett tag. Men kommer ner igen så småningom.

Efter halvtimmen som hon skulle köra så kommer hon ut ur bilen och sen går direkt till sjukstugan.

De sas att hon hade ont i nacken.

Efter ett tag kommer hon ut därifrån och då far hon och hennes man iväg med bilen och till akuten. Vi har ännu inte hört något från henne >.<

 Tjejen som körde på henne sa; "Hon körde försakta" gaaah, ja hållde på att nita henne.

Av Jenny - 7 mars 2008 14:59

Föresten, tänkte jag ursäkta för mitt dåliga skrivande på länge.

Dock kommer jag nog inte göra de speciellt mycke bättre, jag sitter helt enkelt inte vid datorn speciellt lika mycke nu.

Ni får ta del av alla andras bloggar och liv istället, dock kan ni ju kika in lite då och då och kolla om jag skrivit, för låt er inte skrämmas nu !


~ jag fick G på mitt nkprov (duktig flicka) som jag aldrig tidigare har nämt här på bloggen.


Idag så sa Amanda att när ja kom hem kunde vi gå på en promme eller till och med kanske åka skidor.

När ja då säger att ja är påväg hem då så är de inte bra, för hon är hos dendära jävla veterinären och kommer inte hem på väldigt länge. >.<

Då tänker jag, ja går själv.

Men fan nej, istället sitter ja här nu och skriver och äter en kolaboll, fan ta dig jenny! :O

Men jag ska nog iaf gå ut och ta nån bild. Hoppas på att nått fint bara dyker upp såhära lite plötsligt!

Av Jenny - 7 mars 2008 14:49

Idag så for jag med 09.10 bussen till skolan (som vanligt) men de var inte de ja skulle berätta, utan det hela började;

 Men att han stog på fel sida, i fel busskur. Som tur var va busschaffisen snäll och nog smart att fatta att även denna man också skulle med bussen.

Mannen klev på bussen, betalade och satte sig på ett säte, just de sätet framför mig. Först då ser jag att han ser ut som en tomte, han var tjock, hade vitt skägg, glasögon och ett par kläder som jag inte änns kan beskriva.


Lite sött.


Föresten måste jag meddela att jag har köpt mig dessa efterlängtade gula strumpbyxor! :) fett nice!

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6 7 8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards