Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under februari 2010

Av Jenny - 24 februari 2010 14:05

Antingen är jag bara olärd eller så är jag verkligen osmart, men vad betyder: pft*   ?

hehe


Hur som helst, sitter ju i skolan nu, har varit och fått tillbaka frågorna och filmen av Sabina som visade filmen till en tjejgrupp. Så roligt att få höra kommentarer på filmen! Jag blir så himla glad! :D

Annars så tänkte jag gå ner till graf och skriva ut lite mer cd-fodral, men jag får alltid så ont i magen och blir nervös när jag ska göra det.. Åh, känns så farligt. Efter allt som hänt mig där nere så vet man aldrig vad som händer.. Ja så hemskt är de. Haha :p


Men nej jag ska fan ta handen ur röven och gå dit och skriva ut. Även om magen vrider sig och huvudet bara skriker gå inte!! Så gör jag de, för jag är så himla modig!! ;)


Av Jenny - 23 februari 2010 22:40

Jaha, idag var jag som så många andra på arbetsförmedlingen och sökte massvis med jobb.. Hoppas att jag kommer någon vart med detta nu!

När jag kom hem skickade jag även in min ansökan till de andra jobbet som jag söker. Skulle vara så himla roligt om jag skulle få det! Jag tror faktiskt att de skulle passa mig. Eller?


Hur som helst var jag med finflickorna ikväll och kolla lite serie och os. Jag grinar såååklart varje gång! YES!


Nej nu sängen för mig och min såklart onda rygg!   Föresten nu 33 grader! Sköönt! :O not

Av Jenny - 22 februari 2010 22:41

Jaha, har just sett skidor när tjejerna tog silver! SÅ SPÄNNANDE!!! :D


Var på Psi tidigare idag med Gurra, så skönt och kul. Dock är jag duktig på att drömma bort och glömma bort kordinationerna med slagen.. hehe Men ja, mer psi!! :D haha

Det ända dåliga är att händerna börjar lukta så jäkla äckligt efter ett pass, verkligen skit illa.. 

    

Från min cosmopolitan! Fina grejer tycker jag lixom!!

Av Jenny - 22 februari 2010 14:27

Jag sitter här på skolan i redigeringen och är så kissnödig och dessutom har ont i huvet.. Men orkar inte kissa.. hehe Jag får skylla mig själv ;)


Hur som helst lunchade jag med Gurra idag, ingen annan var på skolan och jag ville ju inte äta själv så jag hörde med henne om vi kunde äta och så blev de! Hon och Emma skulle till kungs och äta så jag hängde på, där var också Joel! och Amanda! ;p

Alltid när jag får äta med Gurra eller vara med henne på skoltid på något sätt känns de alltid så bra, som förut när vi alltid gick i samma klass. Och jag säger det igen, GUD VAD JAG SAKNAR DET!! Åh, så himla roligt och vad jag tycker om henne. Helt sjukt. 

Jag måste just nu ha nå älska Maria fenomen för jag kan inte få nog! Haha, vi har helt enkelt inte träffats nog mycket på länge!


Men efter vi ätit och skiljdes hittade jag en 50 lapp! YES lixom, vågar inte fråga om de är någons här heller för nu är de min ;) 


Nej nu ska jag fortsätta titta på jokki som spelar fotboll här på datorn! ;)

Av Jenny - 21 februari 2010 14:19

Tjao!

Igår så hade jag en bra dag!

Började med att vakna före katten och mamma -inte vanligt.. Vilket var innan 7 så jag gick upp och hämtade tidningen och så var mamma också uppe efter en stund.

Frulle och inte så mycket mer hände. Gjorde mig i ordning för staden och gick till e4an för att ta bussen därifrån tillsammans med jokki, vi skulle och fika på Smaka med även Gurra.

Och så blev de, vi kikade igenom stan också, väldigt kul och vad jag saknat mina vänner. känder bara att jag ville hålla i dom hela tiden så dom inte skulle sticka iväg lixom!

Vi åt lunch och de var väldigt gott och kul!

Men vid 1 tiden skiljdes vi åt och de for mot arcus och jag stannade i stan. Kollade in lite mer affärer men hittade inget speciellt.

Sen när jag blev less och hade försökt få tag i den sovande? Alex så gick jag dit. Han vaknade av mig och de var ju bra! 

Vi gjorde inte så mycket direkt, minns inte riktigt men vi bestämde oss iaf för att vi skulle göra pizza tillsammans till middag! Så vi for och köpte de vi behövde mer och for till rutvissund och började i de iskalla huset att laga, de gick väll sådär jag hade ont och var hungrig och de var kallt så jag var grinig och ledsen för inget och allt.

Men de var bra ändå som tur är! :) hehe


åh jag har hittat en lägenhet som jag önskar jag fick första prio på. hade varit nice!

Men Jag måste säga att vad kalsonger kan vara snygga, kollade nyss på Alex som just då böjde sig ner, och de sytes, randiga turkos och mörkare blå och vita. grr typ ;) hehe


Hur som helst shoppade jag igår! 2 fina sommargrejer som jag definitivt kommer att ha med till TURKIET! :D

Av Jenny - 19 februari 2010 19:09

Jaha igår var mamma inte hemma något så istället firar vi henne idag, jag har gett henne en knallrosa/lila buff som hon gillade mycket så de gjorde mig nöjd ;P

   Fikat har vi gjort idag!

De var gott :)

Föresten Grattis till mamma 51 år!


Inspelning och prov har jag också hunnit med. Reklamfilmen kommer bli helt annorlunda för att de bara måste bara 10 sekunder. De hinner man ju INGET på! :(

Dock kommer vi att lägga ut på internet de versioner som är längre! :)


Jaha, idag blir det väl jag mamma pappa och lets dance. Inte taggad på de. :( Jag ska nog gå ut i snön och lägga mig och frysa ihjäl ett tag!

Av Jenny - 19 februari 2010 18:50

   Kolla så fin ring jag hittade i Piteå som jag just då var osäker på, men som tur är är ju Jossan pitebo så jag skickade henne och köpa den åt mig! TACK IGEEN! :D

Visst är den söt? ^^,

Som en liten rosett! 

Av Jenny - 18 februari 2010 09:22

Jippii, de är så kul att på morgonen vara död och ändå behöva stiga upp för en skoldag och sen komma till skolan och inse att man inte behövde komma eftersom våran mentor inte kommit. Skitballe!


Idag fyller mamma år just nu vet jag inte äns hur gammal hon blir. Hehe jag är så himla bra, ska iaf gå in på stan senare för att kika på en present! :)

Tips på present? någon?

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8 9
10
11
12
13 14
15 16 17 18 19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards