Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under oktober 2007

Av Jenny - 21 oktober 2007 12:26

Hej jag vill bara säga att jag tycker det är jättekul att så många (kanske inte så jätte många men några iaf) tittar på min blogg. Men det skulle inte skada om ni kommenterade, även fast ni inte känner mig eller så, bara en liten kommentar! :D

Det blir så mycke roligare att blogga då ^^


Jag kansk inte skriver så intressanta saker, men jag skriver ju nått iaf! ^) hihi :D

Och ni nya som kommer hit till min sida, även ni kan också kommentera och glöm inte att rösta på min fråga; "Dricker du mjölk?" Jag tror faktiskt att den ligger på 64 plats på "De populäraste omröstningarna". Haha! x)


ajja, ikväll ska ja på dans och nu ska ja nog gå och äta lunch! Det blir varma mackor eller yoghurt m.flingor eller nå sånt.. :)


Ha en bra söndag! och om du har nån idé på 1 scens film med 'ettproblem, 3 personer' hör av dig genast! Ge mig en kommentar x)

Av Jenny - 21 oktober 2007 01:25

Hej, nu ska jag gå och sova i min renbäddade säng ^^ Tack för en trevlig kväll, bilder kommer nog att komma upp på bliddagboken eller pixbox, titta där vettja (har länkar dit *kolla neråt*)


Godnatt, nu ska jag sova


Av Jenny - 20 oktober 2007 16:21

Lördagen har kommit, idag ska jag till Kulturens hus och lyssna på duktiga ungdomar som spelar vad dom själva gjort! :) 20 kr för er som vill komma! :D


Jag ska dock dit med Linnea och Cia, rutigskjorta mannen har blivit sjuk vilket var helt jättebajsigt >,< Det hade varit kul om denna man inte blivit de, men men sånt är livet. Jag kommer iaf ta med mig kameran och fota så de kommer väll någon bild därefrån imorgon eller ikväll :)


Just nu för stunden spelar jag hög musik (Wonerwall-Ryan Adams) och det är så sjukt skönt att vara själv hemma. Pappa -kör buss, mamma -handlar, bror -for till haparanda (?) i morse och har inte kommit ännu, katt -gömmer sig (pga hög musik).


pusss, ha en bra kväll <3

Av Jenny - 20 oktober 2007 11:26

Måste meddela alla som läser min blogg att igår smakade jag denna glass som är här bredvid -Ben änd Jerry's. DEN VAR INGE GOD! :( Snacka besviken jag blev O,o (fast den gick ju att äta såklart ^)

 Men bara därför betyder de ju inte att du inte gillar den, skulle gärna vela veta vad du också tycker om den. Hör av dig när du smakat! ;D


Detta var jag igår, ledig, sitta och nöta musik på hög volym <3

Av Jenny - 19 oktober 2007 11:40

Idag så är jag ledig, trallalaaaaaaaaa! :D

men finns dock inte spec mycket att göra så ja tar de lungt, städar lite och gör sånt som kommer försig att göras ^)

I eftermiddag så ska ja äta palt hos min Farmor -släkpaltätningen ;) haha Nog för att vi inte har så stor släkt, men det funkar ändå :)


På kvällskvisten ska jag till Elina och se idol med en massa tjejer som jag egentligen skulle ätit middag med om det inte varit för Farmors paltbjudning, men palt är gott och nu sparar jag pengar ^^

Iaf till idol ska de övriga äta cheescake, vilket jag inte gillar så då ska ja köpa med mig GLASS <3 ;) MUMS! vad jag tycker om de asså :D jag längtar tills ja sitter där med glassen ^^ hahahahaha x) Hoppas på en rolig kväll!

pussadjö!

dagens åstakommelse!

Av Jenny - 18 oktober 2007 23:03

middag, rester. Mamma är borta och kommer hem imorgon vid 4 tiden och Pappa åt på jobbet för att dom skulle de enligt hans chef. Jag och bror själva, orkade alltså inte börja med någon mat så resterna blev perfan! :)


men NU kom ja på att ja inte åt allt som ja skulle :O HAHA shiet! :O ja åt bara en pytteliten pajbit, herregud :O hur har jag klarat mig?! O,o

Seriöst, fan va stört dehära var! x) hahahaha

Föresten som ni kan se, så var himlen otroligt vacker denna kväll ^^


Sen satt jag iaf vid datan, var ute och fotade lite, pratade i tfn och såg "du är vad du äter". Maten dom gör i dessa program ser ju iaf gott ut när de ligger på bordet innan dom börjar tillaga iaf ^^ Jag funderar på att vara med själv ;) haha, nej de va ett skämt..! mohaha x)

Detta var väll de jag lyckades åstakomma idag x) 


Jag och Cia har en plan inför Lördag med bla, med hennes randiga t-shirt man! ^) Mjaou! :D Och jag sitter och hoppas på att rutigskjorta mannen ska följa mig, men de ser ju hur det blir me de :) hihiw ^^


Godnatten! :') (tack till er som röstar och kommenterar, me like<3)


Av Jenny - 18 oktober 2007 16:03

idag vaknade ja väll kring 7, men orkade ligga i sängen ända till 8 då ja klev upp, åt frukost och sedan satte igång med bakandet! Chokladmuffins -muums :D Åt min käre klass, mohaha x)

Och dom gick åt också. hihi, värsta succsén (stavning? :O) blev de! :) vilket var roligt.

Iaf så bär de av till skolan med 11.28 bussen. matte, engelska, svenska. Sen bar de av hem, och nu sitter jag här och försöker reda ut våran läxa till på tisdag, ska skriv ett manus! :O GAAH! fattar ju noll >,<

Fy på att vara omedvetetfrisk! det var min sjukdom ja hade i tisdags asså,,


Imorgon är jag iaf ledig, sjukt skönt! :) <3

Av Jenny - 17 oktober 2007 21:15

Godkvällen!

Idag var min dag nästan som en vanlig Onsdag. Började 8.15 sluta 13.05, förutom att ja fick en mattant att tro att ja va vegitarian för att ja ville ha den maten för att fisk är äckel ^^

Åker hem med Linnea i bussen, och ibland med hennes sällskap blir jag helspeedad x) De är så sjukt kul! ^^


Vi gick iaf till Ica för att handla till min middag ja ska laga, men de blir de + 3 munkar (rea 12 kr för 3) och tuggummi! :D MUMS! Vi går hem till henne och äter dom, äter lite yoghurt, lockar håret, sitter vid datan och har allmänt kul! :)

Jag går hem för att laga min favoriträtt -Baconpasta! puss på den asså! Den är så tjärlek så de är inte sant! ^) <3

Kvällen tillbringades även med Linnea, vi tar en prommis förbi Gurra, och där är Victor och dom har en hemlis. Jag och Linnea undrar ihjäl oss typ lixom, men valde att icke tjata :') För det var en sån grej som man inte ska tjata sig till att få veta.. (nog för att ja inte vet de >,< haha ^)

På kvällen när vi äntligen ska bege oss hemmot känner vi hur vi bara inte ORKAR! :O Ja menar verkligen värsta ångesten, då ringer jag hem till min snälla far och frågar -Är min snälla bror hemma? Vilket han är och sedan blir allt bara bra, han kommer med snälla gröna bilen och hämtar oss (a)

Puss på allt bra i världen <3 pusspusspuss ^^

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards