Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under oktober 2007

Av Jenny - 16 oktober 2007 18:50

Men faan, ta allt!

Jag vill aldrig mer tillbaks dit. Ta mig härifrån, nu, nu, nu!

Av Jenny - 16 oktober 2007 14:46

Hej, idag har min dag tillbringats hemma.

Imorse mådde ja inte bra, usch! >,< -Ont i magen och typ spyfärdig. Nu är det iaf lite bättre, spec mycket mat får ja inte i mig men jag är sjukt sugen på glass, men de har vi inte hemma. Så ja lever mest på vatten just nu..

Jag har iaf tagit det sjukt lungt idag bara legat i sängen och soffan, tittat på film (eurotrip), så ja fick lite kul. ^^

Jag undrar va som hände på filmlektionerna idag, men ja får fråga dom andra sen! :)

Föresten vill ja tacka alla er som röstar på min fråga här bredvid! :D Just nu är det 26, men hoppas på att många till kommer och röstar :) Ha en bra dag! :)


Jag måste säga att ja kunde äta middag och mår för stunden helt bra! Jag hoppas jag kommer till skolan imorgon för de är så jobbigt att missa en massa. >,<

Av Jenny - 15 oktober 2007 18:39

Sail away with me honey <3

Av Jenny - 14 oktober 2007 00:42

Kvällen tillbringades med Cia, det var roligt -vi bakade och hade allmänt kul! :)

Sen vid kanske halv 11, så tittar Cia ut för hon ska öppna fönstret (fråga mig inte varför) då kommer ett; GAAAH!! DET SNÖAR! KOLLA KOLLA, DET SNÖAR!

Jag vågar mig nästan inte fram till fönstret, men när jag väl kommer dit stämmer de. Det är snö på vägen, taket, överallt nästan!

Fy, fy..

snö som sagt O,o

Här är jag nyklippen och ny mössa OCH ny tröja x) mohaha

Av Jenny - 13 oktober 2007 16:37

Dagen fortsatte, jag åt lunch och sen ringde telefonen. Det var Gurra, vi pratades vid, sen berättade hon att hon hade handlat på stan och hade på sig de NU, då sa jag; Jag kommer till dig nu, nu på en gång ^^,

Och så blev det!

Jag tog min cykel (utan luft i däcken nästan) och cyklade till Gurra, de nya hon hade var en svart blus och en blå gul rutig klänningstunika eller något. Denna hade även jag spanat in fast röd, hon var suuuuper snyggo i den och hon borde behålla den! x)

Sen fick jag den knäppa idéen att hon skulle klippa av mitt hår som ja är så less på. Och så blev det också ^^

Hon tog saxen, jag blötte håret och så bar de av mot kortare. Skönt med liiite nytt iaf :) Hoppas ni andra också gillar det. Jag blev iaf inte onöjd vilket är ett stort plus! :D

Egentligen fattar jag inte hur jag vågade låta henne klippa mig, hon har aldrig förr klippit någon, haha. ^)

Efter de blev de att damsuga och göra de som att inget hade hänt så inte hennes mamma skulle se de för de hade inte varit kul, haha låter kanske knäppt, men så var de iaf.


Sen kom jag med min brilljanta idé; vi köper glass!

De gjorde vi, fort till ica på cykel sedan hem till mig och käkade upp de, de blev daim glass i bägare från Carte dore (eller hur de stavas). De var sååååå mumsi <3

Vi käkade även digestive som vi alltid käkar när vi är hos mig ^)

Sen bara var vi! Det är bra, att bara vara <3

Jag älskar dig, du är för grymt bäst :D Puss och tack för mig ^^

Det kommer väll någon bild sen på mitt nyklippta jag! :)

Av Jenny - 13 oktober 2007 10:38

Idag vaknar jag, stiger upp, äter frulle, duschar och sedan beger mig till Amanda för att hämta min väska (men vet att de kommer bli längre ^).

När jag kommer dit kommer det bars mot mig och sedan tar Amanda fram min väska, igår köpte jag godis och bjöd dessa springande barn på och nu var min väska öppen och godispåsen "uppriven", jag frågar Samuel på skojj; "har du tagit godis av mig? ;)"

"nej, nej!" med världsens smile på läpparna. Jag lixom genomskådar honom, men det gör inget.

Amanda, blir osäker och frågar igen, hon genomskådar honom också, det blir en massa tjorv. Samuel erkänner, Rossi blir sur för så får man ju inte göra, vara och rota i andras väskor och sedan sno godis. Samuel ska ge mig en tjogolapp. Han kommer med en enkrona.

Samuel gråter, sparkar och skriker, Alva stirrar storögt, Gustav Samuels kompis har just kommit och han tittar storögt han också. Det blir ett j'vla liv. Jag får tillslut en tjogolapp och en enkrona (men ger tillbaka dom sedan, utan att Samuel vet om de,fast nu vet han för amanda skvallrade), Samuel är jätte ledsen och sur och jag önskar att amanda aldrig sagt nått om godiset, och även att jag aldrig sagt något om de. För dom måste typ ha tagit en var! :)

Trotts allt detta så blir de ganska bra tillslut, och jag traskar hemmot med min väska denhära gången och de övriga far till stallet eller är ute.


Vi sågar ner täd på våran gård och jag ser nöjt över mina köp från gårdagen ^, Mamma tyckte att hon kunde låna min nya tröja från bikbok och att vi ska börja dela kläder. Då säger ja att hon får börja köpa kläder jag också vill ha! Men då säger hon nej, fast hennes förslag var bra. Jag betalar halva plagget och hon halva på de vi ska dela på ^^ Då tjänar jag pengar! x) Mahaa!

 <3 Tack för denna morgon.

Kommer kanske mera under dagen (a)

Av Jenny - 12 oktober 2007 22:55

Hej hej heeeej! :)

Idag började dagen med att vakna vid 6 kvisten och inte kunna sova när jag kunnat sova ändå till klockan 8 eller längre om ja velat, >_<

Jag tog 10 bussen med linnea till skolan, åt pizza soppan (jag gillar den faktiskt ^) väntade en stund innan lektionen skulle börja. Jag och Martin var tidiga tillsammans så vi pratades vid x)

Lektionen var svenska (den ända på fredagar) och just när vi ska börja så börjar de ringa åsså kommer vi fram till att det är brandalarmet, >_< FAN! utan jacka fick vi stå ute och frysa tills ja fick idéen att gå in till NTI och värma oss -alla följde mig ;)

Efter skolan traskade jag och Martin till stan, vid shopping skildes vi åt för jag skulle in och han skulle till busstationen.

Stan blev inte det bästa, men ja köpte iaf upp mina presintkort och jag blev mycket nöjd med min nya mössa, nys tröja och nya trosor (även denna fredag, och även rea;) Missade 2 bussen så tog 3 bussen hem, jag går hemmot men hinner inte längre än till Amanda, jag blir stoppad och hon övertalar mig med att följa till staden, och sedan äta med dem innan jag ska till "Lillan" . När klockan är ungefär halv 7 så märker vi att de hinns inte med att jag äter med dom >_< Jag köper mig en varmkorv och varm choklad vilket blir min middag. Jag klarade mig faktiskt rätt bra på de ^^


Väl på Lillan bemötts vi av lilla glada Julia och hennes vän Maja! Trevliga var dom och vi spenderade kvällen tillsammans :)

Alla som spelade på Lillan var jätte bra och det var superkul! :D Visst hade jag väll någon favorit av de 5 som spelade, men jag orkar inte ta upp de ;) Mohaha!

Föresten så träffade jag Jacob där och han spelade trummir i Hamngatan (bandet skule byta namn till de) och han va sjukans duktig! :D Bra bra jacbo! :)

Det var så mysigt.

Snart är klockan 23.23 Och jag har verkligen precis missat varje (nästan) klockslag idag >_< Fyyyy! Men detta ska ja inte missa! :)

Godnatt med er <3

Av Jenny - 11 oktober 2007 23:56

Hej, idag var jag på Rosters med gamla klasskompisar, 9 A och B! <3 Jag tycker om er oerhört mycket :') Lite bilder därför (a)

Vi som fikade var; Jag, Cia, Elina, Amanda P, Lena J, Johanna H, Boman, Louise, Linnea, Maria. Om jag glömt dig är ja riktigt ledsen för de, men ta inte illa upp. Jag tycker om dig ändå! :')



 

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4
5
6 7
8
9
10
11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards