Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under december 2009

Av Jenny - 25 december 2009 10:59

Jävla skit alltså! 

Jag har smittat ner min egen pojkvän (förvånar mig inte direkt men ändå) så att jag kanske inte kan vara med honom, nu idag känner jag mig friskare vilket är skönt, snorig men friskare helt klart. Har till och med kunnat sova nästan hela natten, vaknade bara en gång och kunde somna om nästan direkt..

Jag blir så arg och ledsen, varför lät jag honom änns vara hos mig när jag var sjuk, jag skulle inte rört honom. Eftersom jag inte är helt frisk ska jag inte på Grace =skit, jag hade velat gå plus att jag inte har en biljett.. Annars hade jag nog ändå kommit iväg dit.

Jag och Alex hade planerat att kanske gå och äta middag ute (om något skulle ha öppet) eller planerat, jag gav de som förslag igårkväll. Idag har jag gjort mig fin och allt och nej då ska allt skita sig som vanligt. Jag blir så less. Varför går inget som jag vill, kommer väll få sitta hemma istället,  på självaste juldagen då jag hade kunnat ha hur kul som helst.

Väntar just nu på att klockan ska bli 12 så kanske jag får fara till Alex ändå, han skulle ringa och säga hur de blir. Jag börjar seriöst gråta om jag inte får komma. Jag kommer dö.  


Kom på att jag kanske borde skriva lite glada nyheter också, lilla julafton i Onsdags med Amanda och Gurra var mys, jag fick mig ett par leggins som jag har letat efter så länge men aldrig hittat!! Och ett par myssockar som var skitsköna! :D

Julafton var fin den också, Mormor och morfar och Farmor var här och firade med oss, vi åt god (ej jul)mat annat gott, Julklapparna var också fina! Sov i min nya pyjamas inatt, åh gosch så skönt! Flanell, jag älskar det!

Julklappen av Linnea var den sötaste av dem alla, en fotobok med bilder på människor jag älskar och fina texter. Där ska jag definitift fylla på med bilder och texter.

TACK SÅ MYCKET!

Av Jenny - 24 december 2009 12:36

GOD JUL på er!


Hoppas att ni får en trevlig julafton, själv är jag sjuk med bomull i örat men ska göra det bästa av det! :)

Här har vi det vitt och fint och det är just vad det ska vara på julen, SNÖ! Och tomten pratar på radion, precis som det ska vara. Har även sett julkalendern och de tre sista avsnitten var bäst!

Många julkramar på er! :D 

ljusboll   grubbeltomte     

Av Jenny - 23 december 2009 11:22

Hallå!

Just nu sitter jag här och snorar och Alex ligger och sover. Inatt har jag nämligen lyckats hålla honom vaken för de mesta eftersom jag är skitsjuk. Jag kan inte andas pga täpp näsa, hade svinont i halsen och jag kan ana lite feber.. De känns inte bra såhär dagen före julafton..

De har med andra ord varit en skitjobbig natt och jag har inte sovit mycke. gick upp halv 5 för att ta en alvedon vilket gjorde så att jag kunde sova en stund. 


Ikväll ska jag gurra och Amanda byta julklappar vilket blir mysigt jag hoppas bara på att jag mår bättre då. Hatar verkligen att vara sjuk, allt bara skiter sig så jävla hårt.


Dessutom så tycker jag att de är så förbaskat fint med brunt hår, ALLTID lixom, på alla!! Jag önskar att jag också hade mörkare hår naturligt så de är lättare att färga brunt och att skillnaden inte blir allt för stor.. 


Men det konstiga igår var att vi somnade vid klockan 11 vilket är skittidigt juh, men jag var verkligen inte i form.. Sen fick Alex vara en liten slav för mig och släcka lampor, hämta tröjor, hämta vatten osv.. hehe, så kan de gå..

Av Jenny - 21 december 2009 16:08

Alltså åh, kan ingen bara ge mig en resa till Thailand nu på en gång. Jag vill bort från kyla, snö och stress.


Hade föresten skivit ett helt inlägg som bara försvann och jag ville skjuta datorn. Så jag orkar såklart inte skriva om de, var mestbara om ångest inför träning och min dag på stan med Gurra som var sjukt kul. Men tyvärr så är de ju inge kul att skriva allt igen när man ändå inte kommer ihog och har samma inlevelse Allt blir alltså fel. Skit!

Hejdå.

 

Inte länge kvar och snart får jag ge bort mina fina klappar! :)

Av Jenny - 20 december 2009 22:38

Åh, just nu känner jag bara att jag vill flytta, ha eget och få göra allt själv tillsammans med någon då ;p hehe

Jag verkligen längtar tills att få flytta! Varje dag tittar jag på Lulebo och kollar på lägenheter, en gång var jag modig och bokade (bara för att jag visste att jag inte skulle få den.. hehe) Men jag hade absolut inte tackat nej till en lägenhet alltså.. 

Jag ska bara skaffa mig ett jobb så jag kan hålla mig vid liv. 


Har någon tips på hur man skriver ett cv, vad som är bra att ha med lixom? Eftersom jag är ung och inte har så många jobberfarenheter så måste jag ju satsa på den personliga delen. De känns ju så jäkla svårt. Jag vet inte vad jag ska skriva. Jag vet ju vad jag kan skriva om mig själv men varför skulle just jag vara bra för de jobbet osv..?! :O

Såg nyss Forrest Gump, riktigt bra film! Har ni missat den som jag är den värd att se :)

Av Jenny - 20 december 2009 11:31

Gårkvällen var hur mysig som helst fylld med massor av skratt. :D Vi fikade och pratade i massor, jag hade tänkt att vi kanske skulle spela spel men glömde helt bort det.. hehe

När Linnea som var den sista som gick så löste jag lite sökord och sen somnade jag på dirren. Skönt!

Kanske blir de utgång på Juldagen, hade varit skojj! Men vart vi ska vara innan är ju som obestämt ännu men hoppas att de löser sig. 

Idag ska jag och Simon fara till storheden och handla lite julklappar åt papi. Tur som de är vet han vad han önskar sig så de blir väll att köpa något sånt. Ska även diskret titta på julklappar åt Simon! Hehe, men jag vet som ungefär vad jag vill köpa ändå åt honom! 

Hur som helst så är de mycke snö ute och vitt (mysigt med lite snö) dock behöver de ju lixom inte vara 20 minus som de har varit i veckan, man har ju nästan frysit fast! Nu är de mer lagom temperatur :)

   Hehe, Alex blir uppäten!!!   

Av Jenny - 19 december 2009 18:24

Tjao, igår blev en mysig kväll i Rutvik med Alex, Jonna och Johan! Var länge sen vi var med dom! Vi grillade (inomhus) korv och pinnbröd och såg film, jag tyckte filmerna var ganska bra med sen började vi se Jägarna på tv:n. Har aldrig sett den förut och jag blir alltid så inne i filmer så jag sitter och gör ljud ifrån mig om de är läskigt, typ åhneeej aahh osv.. Johan kollade kontigt på mig ibland x) hahaha Tror dock han fattade?! 


Men en sak jag har funderat på är vad är egentligen bäst, att springa till bussen och hålla sig varm eller att behöva stå och frysa på busshållplatsen (om du hinner i vilket fall som helst)? Vilket skulle du välja?

Jag skulle nog välja att springa och inte behöva frysa något alls. För de är verkligen jobbigt att behöva frysa, jag har börjat med att typ hoppa och studsa och folk tror ju typ att jag är knäpp! 


Nu väntar jag på att mina kompisar snart ska komma genom dörren inför en mysig kväll men julfika! :D Jag ska nog gå och göra i ordning, duka och så! 

Längtar tills man får vara fin så jag kan använda mina skooor! :D hihi

Tjaobella!

Av Jenny - 17 december 2009 15:22

Hehe, jag köpte skorna ;) 

Ska pröva dem mer hemma så jag är säker (typ så att mamma tror ännu mer att jag är de) men dom är så skitigt jäkla snygga!! 

Älskar dom så sjukt, vill bara använda nu!! Dock funkar de nog bäst inomhus just nu eftersom marken är fulltäckt med snö och de är 21 minus grader och kylan biter! 

Ska i alla fall ha på mig dom ett tag här inne! ;D hihi


Inatt hade jag riktigt svårt att sova pga banken grejen. Vaknade hela tiden och jag lovar jag legat vaken sen klockan 5 och bara väntat på att alarmet ska ringa så jag kan znooza lite.. Inte kul. Hoppas de blir en bra natt inatt (var på banken idag och rättade till allt som jag ville ha det). :) Dessutom sover jag ju inte själv inatt heller vilket blir superskönt. Alltid lika bäst att inte behöva ha sängen för sig själv, alltid för kallt. 


Alltså något som gjorde mig SÅ irriterad idag var Älvsbyns busschafför!!!! När jag skulle hoppa av så gick jag fram istället för bak bara för att jag ville. Jag satt som mitt emellan dörrarna så jag får ju välja själv vart jag ska gå!? 

Då öppnar hon inte, så jag säger "alltså måste jag gå bak eller vad?" hon "nee, men jag öppnade ju där bak." Jaha och? Går jag fram ska hon fan öppna åt mig och inte vara en dryg kärring?

Buss är en del av min vardag och som i detta fall förstör detta så mycket på dagen, jag är hennes KUND! Hon ska vara trevlig för jag betalar henne för att få åka. Va är det egentligen för sätt? Alltså jag blir så arg så  jag bara vill åka till Älvsbyn och nita henne hårt och lära henne en läxa! 

Och inte nog med de så har hon så ofta (när vi gick i bergnäset) varit så dryg och sagt att de varit fullt när de inte varit de och att vi måste vänta på nästa buss. Hon borde veta bättre hur man behandlar personer. Någon har kanske skurit ut hennes hjärta så hon inte kan känna något. De vore en förklaring..


Nu ska jag snart åka buss igen. Hoppas att det är någon trevligare den här gången.



Men jag måste ju kanske avsluta men något positivt! På skolan indag hade vi julfrukost vilket var supermysigt, vi åt bacon, ägg, prinskorv, mackor, juice osv! :D

God Jul hade jag också skrivit på tavlan och gjort en tomte unge! Sen är filmen också klar!!! Bara dvd meny ska göras nu vilket känns riktigt bra. Alex ska göra den åt mig /men med, eftersom han är typ den ända som kan! hehe

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards