Peace, Love and Ice Cream

Alla inlägg under december 2009

Av Jenny - 16 december 2009 19:05

Hurrni nu tyckte jag ni var till dålig hjälp med skorna där. Men jag gick iaf och prövade dem igen idag och bestämde mig för att jag köper dem! Vad kan jag förlora, bara 800 kronor juh!!!! x) haha

Men jag kommer nog vara feting nöjd ändå! Så jäkla snygga, speciellt på!

Imorgon åker de men hem i en påse.


Idag har jag tydligen gjort något förfärligt och jag blir så rädd när jag tänker på det. Mamma och pappa blev galna och imorgon blir det att ändra tillbaka (detta handlar alltså om mina pengar eftersom jag var in på banken idag för att skaffa en dosa). Ingen kul grej och nu vill jag inte prata med dom. Töntigt, men jag vill inte.


  

Tjockiskinder.


Jag är inte på så bra humör alltså. Skit på allt typ. Har inget att göra heller. Ska nog se lite julkalender avsnitt..

Av Jenny - 15 december 2009 19:20

Blandade bilder! :) 

   

Vanilla scoop! :D  

3 av 4 grejer i den fina pappersburken! :)

  

Min julklappshörna hemma som inte ännu är fullbordat. :P

 

Sötet med sina nya pyjamas brallor och armbandet skymtar man liiiite! :p

   Hans duntofflor som tyvärr inte alls riktigt matchade med färgen, men vem bryr sig när de är myskläder?! :D

   Kranen!

Inspelning i Karlsvik bland tågen som vi också åkte i! :)

   Jossi kossi på inspelning vid tyskmagasinen!

   Filip är A-ljud ! Yey!

   Sista inspelningsdagen och vi är klara, klara med hela jäkla inspelningen! 16 Oktober!

   Blåslagen pojk. Jag hade slått honom ser de bra ut tycker du? -Idas inspelning (skådespelare)

(egentligen är de ju faktiskt sminkat för er som inte vet)

   Älskar bilden! ;) HAHAHA

Ett par SJUUUKT snygga skor jag hittade idag och funderar på att ge mig själv en egen julklapp!!! :D Vad tycker ni?


Idag är filmen min ett steg närmare klar! Ljudläggningen är helt klar och bara hjärtat kvar som jag vet! :D Hur bra som helst :)

 

Av Jenny - 14 december 2009 19:56

Tjao, idag har jag varit på massage på riktigt för första gången i mitt liv. De gjorde så ont för jag hade så ont redan innan och var verkligen det jag behövde! Så att jag fick ont hoppas jag leder till något bra senare! :)

Skolan gick prima idag, jag kunde äntligen skriva ut de jag ville och de gick super! :) Fint är de också så nu är dem klara, fodralen alltså och affisch! :D Dock är ljudläggningen inte igång ännu som tänkt eftersom Filip var sjuk idag. SKIT! 

Jag hoppas att han får de klart till Onsdag ändå! Bara för att lixom. Och att hjärtat fungerar bra också. Allt ska ju vara nästintill perfekt! :)


Hoppas att mina vänner kan komma senare och titta också :D Skulle vara kul så de får se vad jag kan och vad vi gör. ;>


Alex och jag hade impuls lilla julafton igår! :D De var mys och vi öppnade paket (eftersom någon inte kunde vänta med att få ge sitt) och åt torkat renkött och såg Grinchen eller hur den heter. Julfilmen! :) 

Och vill ni veta vad jag fick? :D :D 

VANILJBURKEN från LUSH!! :) mmmmmhhhhh de luktar så gott och innuti var de tillochmed fyllt med popcorn! ;) haha Tokigt.

Burken är också så himla fin och tack till min Älskling som tycker jag luktar dåligt ;) Skojja, jag vet att de är inte är så. För jag önskade ju mig iaf en grej av de jag fick :p

Av mig fick han pyjamasbyxor, duntofflor och ett armband! :)

Kommer visa senare i något inlägg! :D

Idag var jag och mamma på kvatum och handlade, jag fick en sökord hem! :D JIPPI! :D kul! Älskar sånna!

Av Jenny - 12 december 2009 19:26

Erik som gick och vann hela idol! Vilken tur. Fast de spelade som ingen roll för mig. Man vet ju att andra ändå kommer att få skivkontrakt! :) Hoppas iaf!

Det blev så att Alex hängde med efter teatern (som var SKITBRA!!!) vilket var ganska tur. Annars hade jag känt mig alldeles för ensam, idol sågs och jag bakade även Moster fia tidigare på dagen så jag doppade dem på kvällen! :)

Alex for hem idag vad 12 tiden så jag hoppades på att nu skulle mina vänner vara hemma, men såklart de 2 första svaren jag får är att de inte är hemma och inte kan. De känns ju riktigt sugit! Vad har hänt lixom. Dock kom Jokki som räddaren och kunde och Gurra och Olivia också! Linnea kom senare när vi nästan var klara så jag behövde inte vara ensammen mera. Vi bakade peppisar och de blev väldigt gott sen pratade vi mest och jag hoppas på att få se dem ikväll också.

Men vem vet eftersom alla verkar ha haft en hård natt eller? 


Jag har kommit på att tänk vad de är skönt att känna sig älskad, de spelar som ingen roll vem de är utan bara att någon tycker om en sådär super mega mycket. Jag gillar det!

ljusboll   

Jag börjar bli less på håret igen. Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Jag ska nog ändå inte göra något förhastat nu igen som händer ibland. Måste fundera, vad tycker du?

Av Jenny - 11 december 2009 12:30

Lite bilder från Premiären! :)

   Tom biosal!

   Folket börjar trilla in och jag hörde riktigt dåligt i den där jäkla kuren. :p

   Endel av publiken.

   Jag skulle ju passa i en intrycktnäsa juh!!!! :O not ;) haha

   Filip, Martin, Rikard, hans tjej?, Johan, Josefine. :)

   Anton och Roger -skådespelare! och josefine -bakomfilmare! :D

    Jag, Josefine, Adam, Alex, Filip, Johan och Martin. 

  

Martin chillar!

   Talare innan filmerna, Martin som regissör för förfilmen Vermilion och Johan regissör för Det Neutrala Landet.

   Publik!

   Hemma efter en lång kväll och trött som tusan med min söta rosett! ;p

Av Jenny - 11 december 2009 11:53

Tjao!

Jag har precis ätit lunch och satte mig här för att berätta att jag fryser så förbannat mycket!

Jag vet inte vad jag ska ta mig till. Har redan duschat idag i värmen men funderar på att lägga mig i badkaret som aldrig används! I kokhett vatten och värma upp mig lite. lyssna på musik och bara njuta. Vi får se.

Igår kom jag på att idag är de ju faktiskt idol och de skulle vara kul att se mina vänner så jag skickar sms till jag tror de är 8 stycken. Men precis alla som svarade har andra planer, de är ju helt sjukt. Jag är helt enkelt ute för sent.

Jokki, fest.

Elina, fest.

Linnea, fest.

Elin, idol på annat håll.

Gurra, kanske fest (ej bestämt) men känner jag henne rätt så blir de så för henne ;)

Boman, kunde inte.

Olivia, inte svarat.

Amanda, inte svarat.


Alltså förstår ni, och de tokiga är att jag (kanske?) vet att dessa tre olika personer ska på tre olika fester. Gurra vet jag inte vart hon ska och ska hon ska hon med Olivia. :p

Så jag känner lixom att jag blev lite ensammen. ;> haha 

Alex kanske också ska ut, jag vet inte. Men hur kul är det att sitta själv en fredag även om jag snorar som tusan och säkerligen har feber så som jag fryser (har nyss tagit ipren och hoppas att de ska bli bättre).

Är Alex och Amanda också upptagna kommer mamma att bli överlycklig. Jag hemma med henne en fredag! jippi! :) haha 

Jaja, som vanligt lär jag ju märka hur detta slutar. En bra sak som jag riktigt längtar till är Pettson och Findus teater idag som jag ska på! Äntligen! :D

   Anton Raukola som Findus (han var med i vår film också! :D)

Av Jenny - 10 december 2009 21:50

Hello!

Premiären var riktigt rolig och kul att alla nu fick se allt som vi slitit för i nu 1,5 år lixom! Skönt att de blev ett bra resultat och att de flesta (alla jag hörde) tyckte att den var bra! :D

Idag hade jag visning för klassen på filmen min och alla tycker den är great och klar! Hur bra känns inte de?!?!?!? :D 

Sen tjorvade de dock när jag ville skiva ut dvd omslaget som också är klart och affischen. De sög hårt och jag ville bara skjuta datorn, dock var de väll jag som orsakade endel problem.... (HEMLIS!!!! :S) 

Vågar inte berätta vad jag råkade göra för de var så hemskt.


Imorse var jag död alltså, så jäkla trött och ville verkligen inte stiga upp, men som alltid tvingar man sig själv upp.

Alltid lika kul!


Alltså jag erkänner, jag har blivit en riktig bloggföljare. Jag läser kring 20 bloggar varje gång jag sitter här hemma. Alltså jag måste ju säga att de är kul, dock vet jag inte riktigt är de så nötigt som jag känner? 


linneajenny

Jag gillar fortfarande bilden hur mycket som helt! Och tjejen på den! :)

Av Jenny - 8 december 2009 21:47

   Älgen jag sa att jag skulle visa! Här kommer den, den är så söt ;) hihi

     

Jag en dag förra veckan. Har börjat digga jeansen riktigt rejält nu. Tyckte dom var lite jobbiga för ett tag sen som tur inte längre! :)

   Pepparkaksbakning hos Jokki men henne och Gurri!    Mjölkflickor med pepparkakor. Själv tog jag vatten -Såklart!!! ;p   Den finaste formen. Så jävkla rolig! ;)   Vad har hänt med mig och älgar? Jag diggar dom hårt, dock inte verkliga..

      I kyrkan och lyssna på mami som sjöng med kören. Julkonsert! 

  

Jag har lärt mig!!!! Göra en rosett i håret! :D Dock slarvgjorde jag nu eftersom jag ändå skulle släppa ut den igen..

Sorry att jag hade läppstift alltså, torkade bort de när jag såg hur fult de är på mig, jag som tycker de är så snyggt på andra... :/

  

Klädsel imorgon på PREMIÄR av Det Neutrala Landet, som vi i klassen jobbat med i 1 år!! :D Ska bli så kul och alla kommer vara så fina. Martin med kavaj och allt, de är bara så jäkla fint med kavaj! och de borde Alex köpa sig en! ;) haha


Idag har jag hunnit mycke!

Vaknade vid 9 för att vi varit uppe helt sent och sett film i stugan och bara myst, åt frulle och gick sen till skolan nån timme senare när Alex också vaknat från sin koma.. Vi började med dvd omslaget och de gick hur bra som helst. jag är supernöjd men inte riktigt klara ännu! :) Filmen ska på ljudläggning sen kör vi! :D

For hem med 3 bussen och började baka på direkten, jitterbuggar (mamma hade gjort degen) sen åt vi middag -tomtegröt. Jag tycker inte om de i stora mängder så jag åt lite sånt sen lite bakade bröd och godsaker vilket var så gott. 

Resten av kvällen har jag sysslat med att se pettson och findus julkalender (gammal) men blev för trött, provsminkade mig och provade massor med kläder och är nu riktigt nöjd med vad som jag ska ha imorgon!! :D

Jag längtar! :D

Presentation


En Norrbottenstjej som älskar djur, människor, baka, pyssla -ute som inne. Har hund och älskar hundlivet

Omröstning

Är du laktosintolerant?
 Ja
 Nej
 Vet inte, vad är de?

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4
5
6
7 8
9
10 11 12
13
14 15 16 17
18
19 20
21
22
23 24 25 26
27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästboken!


Ovido - Quiz & Flashcards